-
poslu te do Stalingradu -ty zradce Sobotko...
-
jsi zradce naroda,zaprodanec,bezcharakterni US lizac.Oni te jednou vykouri ti nositele globalizaceUvidis...z.r.m-d.d.e. a zradce naroda.Posleme te do Stalingradu,tam ukazes co umis...
-
Sobotko jsi zradce naroda,darmozrout,a americkej prdelolizac.
-
Dejte raděj šeříky k padlím partizánům a rudoarmějců,kde opustili svět,kvůli německé zásadovosti hitlerovců .
Nedělejte hýření penězi na Žižkově tam nikdo nepadl jen generalové opilí o schody jakýsi Václavík .
jak Zeman v televizi.
Jezdíte jen luxusními auty a nikdy jste nepracovali jste namyšlení a bezohlední.
Kurz agentů nemíním absolvovat neb se člověk nevzdělá jeto stupídní sledování lidí co říkají .
Jak sledují telefony na ministerstvo financí je ubohé kapitalismus horší jako STb.je zlá doba jedněch co neví co si koupit ze svých platů a doba klamání lidí internetem i telefony v přesunu čísel svým blízkým sportovcům,novinářům,umělcům těm dáváte okázale s publicitou hnusu nadací oplzlé Lucie Bílé i dalších vulgárně slušně ulisně bezohledných.
Bracht Antonín
Brachtl Antonín -
Bohušu,tak jsem se milně domníval,že největší zloději jsou v ODS a HOP 09,ale tvoji socánkové jim zdárně sekundují.Opět jste zradili své voliče už po několikáté,nebudíš se v noci strachem že přijde zasloužená odplata.
-
Sohlasím s MIKIM!
Mirek -
Plně souhlasím s Marií Brůžkovou!!!!!!!!!!
Mirek Cankář -
Plně souhlasím.Mirek
-
Dobrý den, pane pastelko.
Je vidět, že jste ještě nevyzrálý chlepec, který šel ze školy rovnou do politiky. Chvějete se jako větrná korouhvička ve větru. Vždy jen tam, kde je to pro vás výhodné. A velice rád rozdáváte z cizího, zatímco na svou hromádku si velice čiperně přihrabujete, viz poslanecké náhrady, které zaplatily váš byt. Jsem ráda, že jsem vás nevolila a je mi trapné, že naší zemičku reprezentujete. Jenom se děsím, koho zase budu podporovat ze svého důchodu, který na rozdíl od vašich odměn nikterak dramaticky neroste. -
Vážený pane
Jste to nejhorší co nás mohlo potkat.Vaše touha po moci a neschopnost komunikovat s hnutím ano Vás žene do záhuby.Největší zlodějny prováděli v krajích vaši politici spojení s ODS.Když jsem Vás na toto jednání v libereckém kraji upozornil,tak jste mlčel.Jako bývalý volič Vás mohu informovat,že Vaší stranu nebude již mnoho lidí volit a na liberecku končíte na smetišti společně s ODS,TOP 09,KSČM a lidovci. -
Kolego,víš o politice prd.Sobotka moc velký výběr neměl.Pokud chtěl být premiérem nic jiného mu nezbylo a víc už to rozvádět nebudu.
-
Dobrý den.Pane premiére jsem volič ČSSD a nechápu proč jste pana Babiše jmenoval ministrem když jste věděl to co dnes. Jste absolutně nedůvěryhodný pro většinu občanů naší země.Začínám mít dojem,že jednáte jen podle vlastní potřeby ikdyž si myslím , že vaše postoje vám jen ublíží. Nevěřím, že to nevidíte
-
Pane Sobotko jste ćech ? Jsem rozčílená jak lezete do zatku unii,která snad na popud ODS a TOP 09 napadá pana Babíše.Kde sbíráte zkušenosti? Je nehorázné co se tady děje a já se stydím,že jsem češka.Divím se vůbec,že vaši stranu někdo tady podporuje.Místo aby jste se starali,aby v této,tak krásné zemi začalo fungovat vše ku prospěchu tohodle národa,tak zase přes obrazovku napadáte stranu,která snad se snaží tady dát vše do pořádku.Vemte rozum do hrsti a chovejte se k Vašemu postavení.
rozčílená důchodkyně -
Vážený pane premiére.Nechte už konečně toho soutěžení , kdy a jak
která strana dobře proferuje. Každý pátý občan, který fandí Vaší straně
ČSSD, by si přál, aby jste se byli jako jeden celek s Hnutím ano , už se
konečně dejte dohromady v tom je síla.Když se projeví síla ve vašem
sjednocení, nebude pořád ten výkuk Kalousek tak srdnatý obhajovat svoje lži. Proč ve sněmovně se necháváte pořád od Kalouska poučovat, jak se máte chovat, vždy%t to pod úroveň. Samozřejmě, že je pan Babiš trnem v oku, šlape na kuří oka nepoctivcům. A že neumí plácat , co je Vám politikům nadiktováno jak máte mluvit pro veřejnost, to je pro nás směrodatné a srozumitelné. Nechápeme ještě jednu věc, proč nikdy nedokážete podržet svého kolegu v koalici, když jste si je vybral, proč nikdy je nehájité jako člověk, proč je hájite jako formulář. To Kalousek je jiný kalibr, umí bránit své lidi. Pak se nedivte, že otevřenost pana Babiše, je pro nás přijatelnější. My chceme výsledky a né kdo z Vás politiků je sympatický. Pomozte panu Babišovi, aby se v politice co se na něm žádá, aby vystupoval tak a tak. Jste zkušený politik, tak buďte prosím také jako chlap, který se nebojí o své křeslo, nebuďte tak příšerně formální. Víme, že jste slušný člověk, ale aby se koalice udržela musíte kolegy spojovat a né formálně gumovat přehmaty svých kolegů, kteří právě jednají tak jak se cítí, proto se upřimně vyjadřují. Novináři mohou jít do pekla, nechávají se podplácet, tak prosím , ještě jednou. Držte při sobě, pomáhejte nezkušeným a novým politikům, pak uvidíte od svého národa, jaká dokáže být síla , když se
vše obhajuje a budu je ruku v ruce. Držím palce v té těžké práci.
Víte nás občané unavuje ten neprůstřelný Kalousek, Staňura a dokonce
ta nula Černochová, Ve sněmovně se má pracovat a né kecat , kdo kde co.
Kalousek pořád žáda omluvy, ale on se nikdy neomluvil za Drábka, za Hégra,za Hanákovou, za Parkanovou nyní tam je Polčák, hezký hoch,ale jinak ? Pan Kníže by měl jít důstojně do důchodu, je placen za co ??Vždyť
bezdomovec nebude. Vy se před Kalouskem a ODS opravdu neumíte bránit a přitom mají takový škraloup na občanech a v rozkrádání a vy tiše nasloucháte.. zatím se podepíši jen Marie mějte se hezky -
Sobotko vživotě jsi nechodil do náboženství,nebyl sji u příjmání ani u biřmování a do kostela jsi nechodil ani jako dítě s rodiči ,takže to zde nevypadá jako na UKrajině,neb jsou lidé věřící narozdíl od Tebe Sobotko,zásluhu natom nemá rozhodně sociální demokracije ani vaši pohlaváři Socialní demokracije vypadající často jako Bsoffene Briader Trink Trink Trank Hostadrio Pater internis
Brachtl Antonín -
Poslechněte si to, pane Sobotko.
http://www.youtube.com/watch?v=BABXj2nNO8k
V příštích volbách, pokud nějaké budou, už vás volit nebudu. Mám ČSSD, ANO, KDU ČSL, ODS i TOPO 09 plné zuby. -
Předseda vlády, který uzná vládu, jež vznikla pod knutou mezinárodního kapitálu terorem neonacistů, banderovců, vypjatého antirusismu a přitom přehlíží nárůst neonacismu a sudeťáckého revanšismu v naší zemi, kdy je umožněn pochod neonacistů za zvuků válečných bubnů a pod hořícími pochodněmi je objektivně svým myšlením karierní anální neonacista
Milan Richter -
Souhlasím a jsem zvědava kdy nám za rok 2013 vrátíte peníze.Jsem pracující důchdce.Hlavně řešte diskriminaci Romů.Ty nikdy dělat nebudou.A u nás pracujících důchodců to není diskriminace.Výsměch s přidáním k důchodu 40,-Kč.Dobře jste to napsal Pišto.
Rozi -
V Brumově spáchal sebevraždu dobrý a klidný policista co když přišel na udání sousedů vyšetřit banální záležitost pálení suché trávy ,tak ztoho nedělal vědu když mu moje stará matka otevřela vráta.
Neb tací hajzlové jak Sobotka nikdy nepracoval a znečištují ovzduší jízdou autem pneumatikami oleji i lakováním aut ve výrobě a ještě si staví vily takové hajzl jak Sobotka se neobjesí ani nezastřelí neb jeto křivák co nikdy nepracoval jen na fotkách s nacistkou Merkelovou ten jeho blbí usměv v den výročí Hitlera napadení našeho státu ani neslevnili nic německé koncerny supermarketů vše se zdražilo a takového hajzla jak Sobotka hnát žerdí Chilské armády Esalion Eiercito de Chille 2013 ojedinělá nahrávka dovedností spořádané armády vlastenců. -
Zdravím pane premiére . Než začnete v rámci análního alpinismu prohlašovat, že ČR neuznává odtržení Krymu, co se tak zeptat občanů ? Vy je sice máte zastupovat, ale ne plácat svoje názory. Já třeba občanům Krymu jejich referendum závidím. Nás se na roztržení Československa nikdo neptal. A jakéhokoliv referenda se všichni bojíte ,jako čert kříže...takže nakonec...na Krymu je asi lepší demokracie, jak tady...
A jak to bylo s Kosovem, to bylo dle ústavy Jugoslávie ?