-
Neplačte a raději se z místa bydliště v Tanvaldu odhlašte, nikdo za celou věc nemůže víc, než Vy sám...
-
Dobrý den pane premiere,chtěla jsem se zeptat jak je možné že Vám utíkají peníze které jsou přehledné.Občané žádají příspěvky na bydlení a nikdo už je z úřadu nevyzívá,aby také dokládali jednou za rok vyučtování energii,plyn atd.To by mělo být automatické a ne se spoléhat zda to občané uvedou nebo ne.Nic Vás to nestojí ani není potřeba příbírat úředníky,do počítačů si zadat údaj a jednou za rok po nich žádat vyúčtování,když to nedoloží tak žádné dávky nevyplácet.Tak jednoduché to je.Už s tím něco udělejte.Přeji mnoho úspěchů.
-
Vážený pane premiére !
Jen krátce jeden dotaz. Myslíte si,že je morální ,aby důchodce tedy moje osoba platila za odvozu odpadků dvakrát? ??Totiž vlastním byt v neprodejné lokalitě Tanvald a v něm nikdo nebydlí i když jsem se ho snažil prodat. Jelikož bydlím jinde, kde též platím 500 kč ročně za odpad tak si myslím,že paní Landšálková z Top 09,která tento zákon protlačila nemá pojem o morálce ani za mák .
Uděláte s tím něco.? e-mail : vacek.frant@seznam.cz -
Nemohu s Vámi souhlasit. Lustrační zákon je tu proto, aby se lidé, kteří za totality morálně i lidsky selhali, nedostali do vysokých (i nízkých) státních postů. Tento zákon by bylo možné už jen z morálního hlediska zrušit až poté, co nebudou bývalí STBáci usilovat znovu o nějaké teplé státní místečko, tedy až po jejich smrti.
-
Dobrý den pane premiére,
prosím, abyste se jako slušná a demokratická strana zasadili o zrušení lustračního zákona. Je ostudný a diskriminační. Jsme jako republika předmětem kritiky nejen Rady Evropy, ale i Mezinárodní organizace práce. Podpořte, prosím, návrh KSČM a zrušte tento zákon. Byl přece původně jen na dobu určitou. Nechápu, že 25 let po převratu může ještě někoho zajímat, lidé, kteří s ním straší, nemají buď čisté svědomí nebo se jim hodí politicky.
Jsme voliči ČSSD a doufáme, že jimi budeme i nadále, neradi bychom se ve Vás zklamali. KDU-ČSL jen pustě vyhrožuje, koalici neopustí a pokud snad ano, žádná škoda.
S církevními restitucemi také tuze nesouhlasíme, ale jsme si vědomi toho, že se s tím dá těžko něco dělat, je to hřích minulé vlády. Pokud by se Vám podařilo je redukovat, bylo by to více než záslužné.
Přeji Vám hodně zdraví a úspěchů! -
Vážená Iveto, už jen to, že tak naivně doufáte v takový nesmysl, že si Sobotka něco na internetu přečte a nedejbože s problémem začne něco dělat, svědčí o Vaší inteligenci... Víte, problém není v tom, že by nebyly pracovní příležitosti, ale není ochota k rekvalifikacím, dojíždění nebo přestěhování se za prací a v neposlední řadě chybějící motivace k tomu do práce vůbec chodit. Je zajímavé a poučné sledovat, jak výše všech možných podpor, náhrad a podobně koresponduje s mírou nezaměstanosti. Tedy přeloženo do reality: podpora + náhrady a příspěvky 10000 nebo chodit do práce za 11500? Odpověď vidíte na úřadech práce a sociálkách...
-
Vážený pane předsedo vlády,
jsem kritikem církevních restitucí, jak z důvodů způsobu jejich přijetí, podepsání smlouvy, výše náhrad, atd. Bylo jednoznačně Vámi řečeno, že náměstek na ministerstvu, zodpovědný za tuto agendu bude nominován ČSSD.
Nyní je dosazen "lidovci". Proč? -
Vážený pane přesedo,velice si vás vážím ale věřte tomu že kdyby to nebylo nutné,tak bych vám nepsala já doufám že si čtete články z novin nebo si přečtete článek který vám pošlu http://www.novinky.cz/ekonomika/326875-v-cesku-rychle-pribyva-sebevrazd-klicovym-slovem-je-beznadej.html mrzí mně že kvůli minulé vládě máte asi mnoho starostí a povinností ale byla bych vám velice dvěčná , nejen já i ostatní kdybyste s tímto problémem naší společností něco udělal a vyřešil to co nejdříve bojím se že jesli s tím něco neuděláte tak to bude ještě horší.Potřebovala bych se ujistit že v budoucnu bude nejen práce ale bude i lepší budoucnost a lidé se nebudou moci potýkat s nedostatkem financí a nedostatkem pracov příležitostí ale i pomoci lidem kteří se ocitli v nouzi.
Velice si cením vaší ochoty s tím něco udělat Děkuji za pochopení. -
věřím sociální demokracii *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1 a věřím zemanovy
-
Vážený pane předsedo Bohumile Sobotko.Píši Vám jako výtězi voleb.Jsem důchodce a nemohu již se dívat na hašteření ve vládě které bylo v minulosti.Doufám ,že slibů které jste nám občanům dal splníte.Velmi mne bude zajímat zda bude přidáno ještě v tomto roce důchodcům.Je to velká hanba pobírat čtyři roky 45Kč.Dělal jsem svou práci 55let poctivě(kuchařinu).Můj důchod činí10343Kč.Je pravda šetřil jsem si na vylepšení ve stáří ,ale to co jsem si ušetřil s manželkou spolkne stálé zdražování v obchodech ale i ve službách.Je toto psaní krátké,ale nemá cenu psát rozsáhlé psaní když je vše napsáno.Předem Vám děkuji za odpověd a držím palce vaší koaliční vládě.Jindřich Maršík České Budějovice Nerudova 61.@:Jindra-marsik@seznam.cz
-
Věřím ,že uspějete s návrhemem , sedět jen na jedné placené židli.
-
vazeny pane premiere prosim vas o pomoc jmenuji se marie stejskalova mam 3 deti svuj zivot jsem prozivala skromne o sve rodice jsem se postarala matka zemrela brzo otec onemocnel rakovinou ja jsem zustala do posledni chvile snim postarala jsem se i o neho 2 roky bojoval ale boj prohral ja jsem onemocnela sla jsem do invalidniho duchodu ten je6000 kc nejsem narocna ale prisladalsi rana syn dluzi penize a na nas prisla exekuce syn s nami nema nic spolecneho trvale u nas neni prthlasen aja jsem prisla o vse co jsem si za celi zivot nasetrila je mi pres 60 roku jsem nemocna manzel je po 3 infarktech a jsme zebraci nikomu nic nedluzime presto jsme takhle dopadly prosim pomozte nam psala jsem i prezidentovi ten me odkazal na exekutorskou komoru ty se vubec s nami nebavi prosim jeste jednou pomozte nam marie stejskalova kninice u telce okr jihlava
-
vazeny pane premiere vitew,ze matky samoživitelky nemaji ani na jidlo????pro sebe a sve deti___pobiram hmotnou nouzi a nemam ani detem na jstravne doktory am podobne najem platim skora 10000.kc zadne davky jiz nemam,sebrali jste socialni doplatky???a ty peníze chybi me delalo4000.kc,protoye mam postiyene dite,ale jste tam padli na hlavu všichni???zivorime hlavne ze vy mate platy???chce se mi zvracet
-
Kam ten stát spěje, je mi z toho smutno.. Za prezidenta mstivého alkoholika, za premiéra slizáka, co v životě dokázal jen za velké peníze sedět v parlamentu... Copak nikdo nevidí, že dneska kam se neprolžou, tam se nedostanou? Jistě, slibem neurazíš a papír snese všechno, ale lež? To je přeci jen trochu silná káva...
-
Vážený pane premiére, dovolte mi, abych Vám z celého srdce blahopřála ke jmenování premiérem CR. Ani nevíte jakou mám radost, radost z toho, že jste z mého rodného kraje, kraje, který mi velmi přilnul k srdci. Často projíždím Telnicí, Slavkovem, odkud i Vy pocházíte. Pane premiére, držím Vám palce, tož teda, dokažte těm Pražákům, chlapům z Vysočiny, prezidentovi, že my, JIHOMORAVACI,
umíme a hlavně nezklameme!
Zakládající členka nových Odborů, členka konfederace odborových svazů, s mandátem Jihomoravského kraje kulturních zařízení a knihoven, Jarmila Kratochvílová -
Jako vždy,každý politik,aby se dostal do jakékoliv funkce-lže.To samé je Bohoušek.Však se ukáže,co za své vlády dokáže.Ale osobně mu nevěřím.Těch lží a zlodějen-to už jsme viděli za léta vlády ODS i ČSSD dost.Nevěřím,že by mávnutím proutku s tím přestali.Republiku-tím všechny občany připravili o miliardy korun,ale dosud nebyl nikdo odsouzen ani potrestán.Ruka ruku myje.Hlavně,že hloupý občan to za ně vše v daních a DPH vše zaplatí.Všichni sedí na 10 židlích a za vše berou prachy.Hnus,kdy už to skončí a někdo konečně s nimi udělá pořádek?
-
Pane předsedo vlády, blahopřeji a beru Vás za slovo, že chcete obnovit u občanů ČR důvěru v politiky. Začímám u Vás. Jasně jste prohlásil, že zanikne "kočkopes" hejtman +posleanec(senátor). Rozumím tomuto prohlášení, sedět na dvou takto náročních židlích je nemožné, když to nedělají jenom pro peníze. Tak Vám držím palce na tu důvěru. Slibujících a lhářů tu již bylo dost!Snad k ním nebudete patřit!
-
Souhlasím s p. "Jepe". Největší facka pro mne bylo jmenování p. Chovance ministrem. Práskači a zrádcové se neodměňují. Ti se ODSTRAŇUJÍ! Při obléhání Cařihradu turky v roce 1453 bylo v Cařihradu několik velmožů, kteří císaře soustavně zrazovali. Když Cařihrad padl čekali od sultána odměnu. Dostali ji. Sultán je nechal POPRAVIT s oddůvodněním: "Kdo zradil jednou, zradí i podruhé". To je i případ "pana" Chovance. LAP.
-
Dobry den.chtela sem se jenom zeptat. doufam ze nedopadnete jako nečas co sem rekla tak to je. a jeste neco co udelate českou spravou soc. zabezpeceni? mam astma cukrovku prestava videt a soc. si delala co potrebuje. a nemam stale narok na duchod.ale odchazim do ciziny tady to bordel. pohrbila sem manzela a rodiče mne zaopatrily. a cesi makat nechtej akradou jako straky. a sousedka se nachala zivit od meho neboheho manzela a spotrebu 1 000 000. tak se mejte. *13*
-
Pane Sobotko jsem rozhořčená zase jste slibovali,že s lobistami zatočíte a teď se dočtu,že p.Mládek s p.Bělobrádkem se s jedním setkal p.Sekyrou.Je vidět,že bez lobistů se v této republice neobejdete. Takže tento národ se
nikdy nezbaví humusu.Dnes věřím, že nikdy nesplníte své sliby.