Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč se lidem kteří nepracují počítá důchod z průměrné mzdy místo z mínimální.Je to výsměch všem poctivě pracujícím.Udělejte s tím už konečně něco!!!!!!!
  • Sobotko, dvacet let jste měli možnost ústavu jakkoli upravit.
    Proč teď naříkáte ?
    Je to první porevoluční prezident, který začal plně využívat svých ústavních práv. A to ve prospěch tohoto národa!
    K čemu by byl prezident (zvolený přímou volbou), kdyby nemohl nic, resp. mohl "držet hubu a krok" a povinně podepisovat vše, co mu kdo podstrčí ???
  • Pane Sobotko,svým přístupem k neplnění vašich předvolebních slibů jste hrobařem strany-pachtlování s KDU-ČSL a jmenování p.Chovance je pohrdání těm,kteří vás volili.Dostal jste strach z dalších předčasných voleb,ale lidé nemají krátkou paměť.V dalších volbách vám to spočítají.
  • Tož Bohuš, táhni z Práglu zpátky na Špilas a nevopruzuj tady! *1* *1* *1*
  • Pane Sobotko, mohl byste říct, zda nový předseda poslanecké sněmovny Jan HAMÁČEK je totožný s Janem Hamáčkem uváděným v knize Kmotr Mrázek? Ten byl totiž dle autora ve styku s mafiánským prostředím.
  • Pane učiteli, zapomínáte na kauzy ČSSD schválně nebo jste opravdový sklerotik? Matkou klientelismu, trafikantství a korupce v naší zemi je kaskáda vlád Zeman, Špidla, Gross... Bylo snad málo kauz těchto darmožroutů a jejich kamarádíčků?
  • ČSSD dopadne velmi špatně. Pane Sobotko, to jste se nepoučil z dějin co KDU umí? Zase si chcete naběhnout na jejich smeč? To ministerstvo zemědělství vám voliči neodpustí a dopadnete jako ODS. Budu volit více nalevo. Tam podrazy nepěstují. Jsem s pozdravem
    Váš bývalý volič.
  • Pane Sobotko,úplně jste nás znechutil.Co předvádíte s lidovci nemá obdobu.Snad jim nevlezete do zadního otvoru. Je tovýsměch jak jim ustupujete.Vy nejste žádný vůdce,ale slaboch co se třepe na koryto.Skončíte stejně špatně.Volili jsme vás naposled.Zemanovi nesaháte,ani po kotníky.Už nikdy ČSSD pod vaším vedením..... *11* *11* *11*
  • Zradil jste program ČSSD, minimálně co se týká církevních restitucí! Bojíte se hnutí ÚSVIT jen proto, že oni, stejně jako ANO si přejí něco k lepšímu u nás změnit! Mohli by být Vaší oponentůrou, a to se Vám do Vašich osobních karet jaksi nehodí. Myslím, že Vám to KDU-ČSL brzy spočítá a voliči se brzy přidají!!!!!!!!!
  • Pane Sobotko, dokázal jste to nas.al jste víc lidí než jste
    schopen pochopit. Dopadnete hůř než ODS. Odepsal jste ČSSD.
  • Pane Sobotko.

Jsem zhnusen, jak Vy a Vaše starana vědomě podvádíte občany a voliče. Z pohledu trestního práva jste podvodník. Pokud Vás to nenaučili na VŠ, tak vraťte diplom !!!!
  • Vážený pane Sobotko,
    až do posledních voleb jsem VŽDY byla voličkou ČSSD. V posledních volbách jsem ale již volila "ostřeji" na levo a tak tomu již zůstane. Jsem ráda, že jsem se takto rozhodla. Nyní při vyjednávání jste se mi zdál pracovitý, se snahou o sestavení vlády v zájmu programu, v zájmu voličů. I v těchto chvílích jsem Vás oceňovala. Ale nyní chcete zcela ustoupit vyděračské straně a Váš volič to právem může považovat za zájem o udržení KORYTA a za ZRADU. Ano, je to bohužel tak. Čtete vůbec to, co si přeje "lid"? Většina si nepřeje takto maximální ústup vůči této straně, jelikož vědí, že takto budete už jen ustupovat a ustupovat a ustupovat. Z Vašeho programu nezbude NIC. A věřte tomu, že v příštích volbách Vám to tedy voliči spočítají v plné parádě. A strana ČSSD skončí v propadlišti dějin spolu s Vámi. To si přejete?????
    S dřívější úctou k Vám Hannah3T5
  • Smutný občane,to je ale hloupá úvaha,že neodpracoval ani jeden den.To je dělnický názor.Jsem učitel a jednou mě jeden dobrý řekl"nikdy jsi nerobil" to by se divil,kolik energie jsem musel vydat za jeden den práce s dětmi ve škole.Proč mají lidé takové názory ? Myslí si , že jen jejich práce je namáhavá,protože jinou nezkusili.Sobotky si vážím,že dělá politiku tolik roků,je odborník a dobrý politik,má praxi.To,že je v politice tolik roků bez kauz tunelování a jiných praktik co jsme zažili v ODS a Topce si ho vážím.Je to profík a dobrý člověk.Věřím mu,že chce dobro pro lidi. *14*
  • Sralbotko,ty dopadneš velice špatně,už tě drží v pařátech belzebub Duka.Čest práci.
  • Sobotka je člověk, který ve svýxh 42 letech neodpracoval poctivě ani jeden den. Ihned po studijí se dal na politku, ale jakou, špatnou, zákeřnou, nečestnou takz. "korytářskou" To mu nevadí, že z úůatků od Dr. Ráta dostal na svůj byt v Praze 7 mil. Kč. Takový podvoník by měl bát premiérem? Směšné, chraň Sv. Václave náš dtát před tímto člověkem, Blanočtí rytíři vyjeďte 17. lispotadu t.r. z Blaníku a tu veškerou verbež uvrhněte do Vltavy.Ať žije svoboda a demokracie. *1*
  • Dobrý den, pane Sobotko. Vždy jsem volila ČSSD. Už nikdy to neudělám a to kvůli Vám. Jste samolibý a jedině co umíte je to Vaše neustálé omílání bla, bla, bla, které ovládáte i s úsměvem. Omíláte totéž, stále dokola naučené fráze. A to nestojím na straně pana Haška. Vy zlikvidujete sám ČSSD.
  • Pane Sobotko,Paroubek aspoňpo mizerném výsledku rezignoval ,ale vy se držíte jako veš košile.Jsem přesvědčena,že se tam dlouho neudržíte a odejdete s ostudou jako Nečas,Topolánek,Gros a jiní přiživníci to bude sranda..... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Dobrý den pana Sobotko,
    vadí mi, že jste lhal pře volbami v tom směru, pokud nedosáhnete na volební výsledek 30% nebudete usilovat o premierství. Po neúspěšných volbách jste se však nezachoval jako schopný chlap na svém místě a držel se svého zuby nehty. Kdo jsi bez viny, hoď kamenem.
    Co je pravda na tvrzení, že jste si zakoupil byt za 7 000 000,- Kč a nyní se musíte ve vrcholové politice udržet?
    Měl by jste za své jednání nést následky také a ne pořádat hon na tzv. " čarodějnické straníky ". Chtěla bych si ČSSD vážit,ale poslední dobou mi to ve vaší straně spíše připadá jako boj " o koryta " a demokracie se silně vytrácí.
    Pane Sobotko, začněte , prosím, pracovat více pro občany a občas z vašich tzv hradů sestoupujte i na do tzv. podhradí.
    Příjemný den
    Martina z Mimoně
  • Vždy jsem volila ČSSD,ale už budu volit raději komouše.Ten vlažný Sobotka bez šťavy a charisma mi připomíná Nečase.Je to takový smějíci se kůň.A jako předseda se mi vůbec nelíbí.Paroubek byl aspoň osobnost .A ještě k tomu kostelníci se dostali do sněmovny,tak to je na pytel .Banda zlodějská..... *11* *11* *11* *11*
  • dobrý den pane BUDOUCÍ PREMIÉRE jen vám chci napsat že jsem volič ČSSD od věku do věkuuu a jestli tam necháte toho nebo spíše všechny ty zrádce a podrazníky tak sem tuto stranu volil naposled !!!! vám fandím ale jen jedno vám řeknu : NEVĚŘTE PSUM CO UŽ JEDNOU KOUSALI S POZDRAVEM V.CH

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit