Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tatano - srab jsi ty, proč by měl pan předseda skládat svoji funkci? Je to poctivý a solidní člověk, a že není takový hajzl jako Hašek a spol., kteří přímo zavinili špatný volební výsledek svými korytářskými a trafikanskými ambicemi a dokázal získat pro stranu alespoň tolik, aby zvítězila, to jej staví nad všechny tyto darebáky. Čas ještě ukáže, kdo je kdo, ale je dobře, že dacani už sundali masky a víme, kdo je kdo. Lidé jsou sice obyčejní, ale ne hloupí a rozpoznají, kdo za nimi stojí a kdo jde jen za svými zájmy.
    Jsme rádi, že našim předsedou je právě pan S O B O T K A !!! A že nešel na Hrad, ty bys tam šla, kdybys pochopila, že za pučem ve tvojí straně stojí přímo president, jehož strana ve volbách úplně propadla a proto hledá spojence - zrádce vlastní strany. To je tedy politická kultura!!!
    H A N B A všem, kteří s tímto svinstvem mají cikoli společného. A Ty si dej dohromady rozum, ujíždí ti k nepoctivcům a podrazákům!!!!
  • Pane Sobotko, patřím mezi voliče ČSSD. Vždy jsem věřila, že je to strana, která je blízká lidem, ale bohužel události posledních dnů mě usvědčily v tom, že se mýlím. Postoj pana Haška, Tejce a Škromacha je pro mě nepřijatelný. Je to opravdu jen a jen boj o koryta. Je mi z toho smutno a hlavně to ještě více ubere hlasy této straně. Věřím, že pán Hašek přehodnotí svůj postoj a přenechá jednání o sestavení vládě Vám. Držíme Vám palce.
  • Pane Sobotko,kdyby jste byl soudný tak složité funkci jako Paroubek .Ale vy se držíte jako veš košile.Už se těšíte na funkci premiera.Ale vy nejste žádná osobnost,jste takový sr.b jako byl Nečas.A že jste nešel na hrad,nikdo vás tam nepostrádal.I BEZ PÁNU REKTORŮ se to obešlo. *16* *16* *16* *16* *16* *11*
  • Pane Sobotko, nepatřím sice mezi vaše voliče, nicméně za okolností, které nastaly, s Vámi sympatizuji. Nedejte se a využijte všechny legální a etické zbraně proti takovým, jakými jsou Hašek a jeho přikyvovači. Slušnost a pravda se musí vyplatit! Poznali jsme, kdo to myslí upřímně :-).
  • Bohuslave drzte se my Vam drzime palce.Meli jste Tejce, Skromacha a Haska vyloucit ze strany
    jsou to zradci!!!!!
  • sobotko už bys měl táhnout do h+++lu nakradl sis dost!
  • uz na nej doslo
  • Líba má, jak připouštíš alespoň mozek. tobě se přestěhoval do koulí
  • Jo, hned po gymplu do sněmovny a tam hnije už tolik let. Ten člověk nemá žádnou praxi, jenom umí mlátit hubou a strhávat davy, jinak nic. Ale na jednu stranu bych mu to premiérství, ze škodolibosti mě vlastní, přál. Myslím že on z něj má sám strach a jestli ne, tak je ke všemu ještě naivní.
  • Antikomunismus proto, poněvadž ví, že mnoho sociálních demokratů bylo za komunistů popraveno nebo vězněno
  • Nejlépe vynikal ve funkci ministra FINANCÍ.Nyní by chtěl být premierem?Bůh nás ochraňuj. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Svatá pravda,já jsem taky s ČSSD skončil Sobotka je to samé co Benda z ODS!! *1*
  • Neměl byste při hlasování o důvěře Rusnokovy vlády odejít ze sálu,ale měl byste odejít ihned ze sociální demokracie.Mnoho lidí k vůli Vám už nebude volit sociální demokraty. Jste stejně chtivý funkce jako Němcová
    a ani jeden nikdy nic neřídil,neměl za nic zodpovědnost.Jen uměl trochu
    řečnit. Chtěl byste být premiérem ? Doufám,že prezident Zeman by to nikdy nedopustil.
  • Příteli Sobotko. Bohužel musím s tímto názorem souhlasit. Michalovi se podaří rozbít stranu, poněvadž už jen Vy mu stojíte v cestě za jeho neoprávněnými vyššími ambicemi. Stále je dost lidí , kteří rozumí Vašim snahám.
  • Je smutne ze CSSD ma problem podporit Rusnokovou vladu , kdyz je to predem prohrane!Pravice si usurpila moc ,vladne nespravodlive a hlavne pro sebe a ma strach pustit moc z rukou aby si jeste do konce vol. obdobi mohla odhlasovat zakony aby nebyli postizitelni po ukon.mandatu.Je k placi ze si to nechavame libit.
  • Pane Sobotka, Vy fakt nevnimate jak se blamujete, kdyz mate stale vedle sebe toho zakomplexovanyho Haska? Lide ho dnes vnimaji jako podvodnika s krivym charakterem, ktery si klidne na Slovensku koupi titul Dr. Jur. za ca. 95000 Kc. a Vy mu to klidne tolerujete!! Takovy clovek do politiky nepatri. Nedej boze, ze by byl z neho ministr!!
  • Dobrý den, p.Sobotko, proč leze ČSSD v Praze do koalice s TOP09.
    Pan Březina měl málo průšvihů? Proč se nezbavíte takových Palasů?
    Jak můžeme důvěřovat Vaší straně?
  • Líbo, Líbo, používej mozek, ne svou jinou věc!!! *16*
  • Nikdy jsem vás nevolila a nejsem ani obdivovatelkou J.Dienstbiera, ale výsledky víkendového sjezdu ukázaly, jací jste. Kandidát na prezidenta a týdny opěvovaný Dienstbier se najednou tak pokazil? Co jste to za spolek? Myslím, že kdyby vyhrál pan Franz, už byste měli své ksichty taky pomalované.
    Třesete se na vládu, ale kromě kritiky nic neukazujete. Všichni jen přerozděluje, rozdáváte a hrabete do svých kapes, ale šetřit začněte - u sebe.
  • Vážený pane předsedo,
    nejsem členem ČSSD, nicméně jsem zatím jejím voličem, který má radost s rostoucích volebních preferencí této strany. Ale pokud se ČSSD bude i nadále dopouštět tak fatálních chyb, jako bylo nezvolení Jiřího Dienstbiera do vedení strany nebo např.„řečnického koncertu“ pana Mládka tak se ČSSD pravděpodobně dočká pouze jen jejich velkého poklesu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit