Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozřejmě, že pravici vyhovuje aby byla ČSSD s presidentem rozhádaná! Na to se nesmí zapomínat. A co volební program a jeho realizace, možná by byla nejlepší
    koalice ČSSD, ANO a ÚSVIT za dobré spolupráce s presidentem Milošem Zemanem a senátem.
  • Pane Sobotko ,pokud neuděláte patřičný pořádek z těma co Vás chtěli odstranit a vzít si i budoucí Vaši funkci nejdete tvrdě za cílem který chtějí voliči.Volil jsem Sobotku. Haška skoro neznám kdo to je prosím Vás ?????????? Třeba všechny vyhodit!!!!!! Držím Vám palce.
  • Pane Sobotka, držím Vám palce a věřím, že momentální problémy s Haškem a spol. přestojíte. Setkání s presidentem byla čistá sprosťárna a lidé, kteří se toho aktivně zůčastnili by se již neměli veřejně objevovat. Zdravím, Honza P. z Ivanovic na Hané
  • Pane Sobotko, držím Vám palce,abyste tenhle podraz svých "spolustraníků" ustál.Zodpovědnost za nižší volební výsledky nenesete Vy, ale ti, co se stále hádají a vymýšlejí podrazy. Ti by měli ze strany odejít, V posledních dvou letech se takto projevili už několikrát. A to lidem vadí. Nevěřila jsem tomu, že by chtěl pan prezident ČSSD rozložit, ale teď už si tak jistá nejsem. Mrzí mě to o to víc, že jsem volila jeho i ČSSD.
  • Věříci-moc to prožíváš oni všichni se třepou na koryta i ten tvůj Sobotka.Už se vidí premierem,a bude stejně špatny jak Nečas,nemá na to .Myslim že Zemana moc demonizuješ on je viný za všechno.I za to počasí.Vzpamatuj se zavčas ....Ale když jsi věříci ,kostelník tak to asi nepůjde..... *1* *1* *1* *1*
  • Pane Sobotko,aspoň víte jak to je jak jste podrazili Miloše Zemana při volbě presidenta.Teď říkate jaká to je sprostota,ale vy jste byl sprostý podrazák už předtím.Tak se vám to vrátilo.Doufám,že vás konečně odstaví.Nemáte žádnou šťávu jste suchar a bez charisma.Patříte do propadliště dějin.... *11* *11* *11* *11*
  • Dobrý den p.Sobotko,nejsem sice váš příznivec ale držím vám palce,takovou zrůdnost jsem od Haška a Zemana nečekal.Věřím,že vás p.Babiš podrží a samozřejmě i p.Bělobrádek.Už jsem si zvykl na ledacos ale to co provedl Hašek se Zemanem je svinárna nehrubšího zrna.
  • Nejsem sice váš volič, ale to co provedlí Hašek a další Zemanovi přisluhovači je prasárna nejhoršího kalibru. Nedejte se !!!!!!!!
    A pošlete je do SPOZ, tam je pro takové prasárny ideální místo (jak jsme již mohli vidět). Držím palce. Vytrvejte !!!!!!!!!!!!
  • Do Spolku Přátel Opilého Zemana *3*
  • Nedej te se !!!!!!!!!!!!
  • Souhlasím s Vámi Klasiku, Bohuslav Sobotka nejspíš nekrade a možná ani nelže. Ale zkuste se ho zeptat, kolik je hodin. Během nejméně hodinové přednášky Vám ujede 10 tramvají a 2 vlaky a jasné odpovědi se stejně nedočkáte. Dozvíte se, že to záleží na tom, z jakého úhlu pohledu se na to díváte. např. jestli chcete vědět, kolik je hodin s ohledem na letní čas atd atd. Toto si dnes opravdu dovolit nemůžeme.
  • Zazvoňte Haškovi klíčkama , ať jde za Zemanem do jeho strany, tam může šéfovat.
  • *3* Nemám rád Miloše Zemana - je to to nejhorší co nás mohlo potkat, ani jeho . Ale těší mě, že spolu s dalšími z ČSSD pochopili, že Bohumil Sobotka je Blekota a Mekota. Kdyby ty jeho žvásty pustili kravám v dojírně, přestaly by dávat mléko. *3*
  • Nepodvolte se .
    Jsem voličem ANO , ale přesto nesouhlasím s tím podrazákem Haškem .
    Je to podraz a nepřistupte na jeho hru . Zdeněk
  • Nenechte se otrávit,jestli se tomu ŠVEJKOVI podvolíte,tak jste pro mně mrtvej Sobotka,vydržte a bojujte.
  • Měl jste pravdu, darebák zůstane darebákem a je jen dobře, že už se konečně předvedl v plné kráse. Pan Sobotka je velmi slušný a solidní člověk, demokrat, který respektuje i protivníky a dá se s nimi klidně do řádné debaty, na prasata a hajzly ale musí být tvrdší palice. Měli by je okamžitě
    vyhodit ze strany i z funkcí - hejtmani s prasečí hlavou nechceme.
    Doživotně dát k lopatě a tu ostudu, co udělali v naší politice aby si odpracovali někde v kanálu, kam patří *12* *12* *12*
  • A na tebe dojde později, jestli se k moci dostane klika kolem Haška. To se chlapče nebudeš stačit divit a utříbíš si myšlení. Nebo si snad myslíš, že kdo se k moci dostane lhaním, podrazy a svinstvem bude pak ve funkci solidní????
  • Tak to si vedle, je to velmi inteligentní a fundovaný člověk, s přehledem a diplomatickými schopnostmi na nejvyšší úrovni. Navíc slušný a solidní. Neznám nikoho, komu by lhal, koho by podvedl nebo se zachoval nekorektně.
    Převyšuje všechny ostatní politiky - je fundovaný a jediný, kdo z něj má strach je Zeman. Ví dobře, že sním vrtět nebude, jako s Haškem šaškem, hajzlíkem, který je jen sám pro sebe a klidně zorganizeje i puč ve vlastní straně, jen aby se dostal ke korytu *12* *12* *12* Toho bys chtěl za premiéra - tak to bych ti zase ze škodolibosti přál já *1*
  • Troubo - ty rozumíš financím a uměl bys hospodařit se vzduchem, který zbyl ve vykradené státní kase???
    Je to vynikající diplomat a člověk, který může zemi pomoci - svým rovným charakterem a poctivostí. Pro mě už je promiérem dávno, stejně jako pro mé přátele - a upozorňuji, že jsme střední třída a patřičným rozhledem i vzděláním.
  • Zloděj křičí, chyťte zloděje. Musíš být pěkný darebák a dacan, stejný, jako ti, co na pana Sobotku ušili tuto hajzlovinu. Nechce se ti zvracet? Mně ano, když si představím, že takovíto trafikanti by se měli dostat k moci. Umíš si představit, že by zrádce, lhář, korupčník a podražák byl premiérem nebo ministrem? Co by asi udělal s obyčejnými lidmi?
    Pan Sobotka ještě nikdy nikoho nepodrazil, neobelhal ani nijak jinak nepoškodil. Je to vysoce inteligentní a charakterní člověk, navíc pracovitý a nezjištný. Víš o něčem, co by ukradl? tak si takové slova nechej pro jiné - máme jich v politice dost a je na čase, aby s nimi někdo udělal pořádek.
    Stojíme plně za panem Bohuslavem Sobotkou a ty - jestli jsi zloděj - zařaď se jinam!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit