Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě bych měla jeden příspěvek, a týče se Ruska a Ukrajiny. To, co se stalo, byl jen manévr pár lidí na Majdanu a doplácí na to lidé z obou států. Nebýt Ameriky, mohl být klid. přeci si nenechá Rusko všechno líbit. pracovala jsem cca 10 let v Rusku na českých stavbách...znám mentalitu lidí, a myslím si, že jen pár jedinců uvedlo do neštěstí mnoho lidí....ale není na vině Putin. Pracovali jsme v Moskvě, když se stavěl chrám na Rudém náměstí, který znesvětila ta "slavná skupina". V době stavby se z celého Ruska dělaly sbírky na kostel, jak asi těm, co dávali třeba poslední co měli, aby pomohli chrám postavit. Jak se těch hloupých holek někdo může zastávat...nutně musí být ještě hloupější. Pana prezidenta si vážím, protože je svůj a nebojí se říkat věci tak jak jsou a za svými názory si stojí. Přeci tam nechceme mít člověka typu Kalousek a podobných. V Rusku nemůže být jiný člověk, než je Putin,nebo jemu podobný,musí mít dostatek síly, aby zvládl tu velkou zemi. Vždyť jenom Moskva má tolik obyvatel co celá naše republika. Rusko má jednu obrovskou výhodu ve svých občanech, nejsou tak rozmazlení jako třeba Američané....dlouho by se dalo psát....novináři zkreslují co mohou.
    • Klidně jste mohla mezi voloďami zůstat.Nezlobte se,ale co je na východ od Kolína,stojí za p..u!!!
  • Vážený pane premiére, pokud ustoupíte slavným soudcům a poslancům a ti dostanou takové zvýšení platů, tak jste všichni, celá slavná vláda omezení a neschopní. Ti, co mají největší platy, nejvíc křičí a ani nevykonávají dobře svoji práci. Přeci oni i vy jste placeni z našich peněz....důchody jsou tak mizerné, že se z nich nedá vyžít a tohle nevidíte? Tahle generace důchodců celý život poctivě pracovala a jak jsme dopadli díky vaší politice. Lituji, že jsem chtěla změnu, lituji, že už není socializmus....pravda je, že nebyly tak plné obchody, ale aspoň se nestály fronty na práci, člověk mohl za kulturou i na dovolenou....vy si přidáváte tolik, kolik leckterý důchodce nemá ani důchod. Nemluvím o rodinách, do toho nevidím, ale obyčejní pracující na tom asi nejsou o nic líp. Kde byste byli, kdyby ti "dole" nepracovali , z čeho byste si neustále jen přidávali? Na důchody bylo peněz dost, jenže napřed si "půjčil" Klaus, potom Topolánek....oba slibovali, že se tam peníze do roka vrátí a nevrátily se dodnes. Měli byste se stydět. Mohli byste aspoň virtuálně zkusit, jak se dá žít z 10 000 Kč, a mnozí mají i méně. Styďte se. Já vím, že si nenajdete ani čas i tohle přečíst, máte jiné starosti....jak to udělat, abyste měli co nejvíc a po ostatních, co rozhodovat nemohou, tímto způsobem vlastně plivete.
  • Dobrý den pane premiére...prosím vás,doatala jsem meil s tímto odkazem.Mohlbyste mi říci,zda je důvod se bát?A jak se naše vláda k tomuto postaví?:http://aeronet.cz/news/donald-tusk-zvoleny-do-cela-eu-je-signalem-pro-valku-
    Děkuji An.
    • Ano,bojte se!!!
  • Dobrý den pane premiére,
    chci se zeptat, zda vaše strana podporuje hazard, nebo je z něj sponzorovaná?
    Jak si mám vysvětlit návštěvu pana ministra Chovance na Silvestovské oslavě r. 2014 v kasínu KISS na Rozvadově? Nepočítám pana Fišera - ex premiéra, který už ve vládě není.
    Byl tam za Vaší stranu nebo jako ministr vnitra?
    Byla to normální návštěva, nikde se o tom nepsalo *9*
    • Ano,naše strana je pro zvýšení hazardních míst a hazard jako takový,podporujeme vehementně.Nebojte,za čas budete mít hernu i v baráku.Sobotka
  • Plat by se měl odvíjet od kvality a množství vykonané práce.Vy máte opravdu pocit,že si své vysoké finanční ohodnocení jako sněmovna opravdu zasloužíte?A navíc za podmínek kdy těžce pracující lidé berou v průměru mezi 9-12000 kč.Že se nestydíte brát už tak vysoké platy s různými/pro mně nepochopitelnými/příplatky.Uvědomte si,že jste placeni z dřiny obyčejných lidí.Podívejte se občas v jakých rozdílných podmínkách žijete vy a lidé kteří vás svou dřinou živí.Styďte se jestli ještě vůbec umíte a tím nemyslím jen vás konkrétně ale celou sněmovnu,ve vašem případě se držím hesla jaký pán takový krám.
    • přesně drze si ještě sami dovolí sobě zvyšovat platy!!!A my musíme zvládnout vystačit s platem do další výplaty,my už kvůli ním jen dřeme dřeme abychom přežili!!To jsou takový svině,už je volit nebudu,zneužívají svojí práci poslanci to nejsou zoldějí státu akorát.už zapomněli kde byli než kandidovali,to nikoho neokrádali,nebyli ve vládě.Oni vládnou sami sobě jak se jím to hodí a nás zašlapují do země!!!Na platímě sociální,oni nám to ukradnout,nevrátí nám všechny naše ušetřené peníze co nám patří na důchod.Rozdělí se o ně.8hProč je živíme,májí dost peněz ve vládě,oni mají nám pomáhat finančně a né oni sobě!To nikdo tam není kdo by tam udělal pořádek,všichni ti lidé ve vládě nás okrádají??!!Asi ho vyhodili z vlády nebo by se mu stala nehoda žéé!!!?_
  • Je to svinstvo! Zjistěte si, kolik pobírali za "totáče" poslanci! Kdo z nich měl takové paláce, jako Kalousek, měli jsme republiku v cajku. Teď je vše rozprodané za hubičku, spší tak ještě rozkradené. Nemuseli jsme se bát zahraničních výrobků, byly vzorné mateřské školy i jesle.
    Jestli si, vy bando poslaneckých kejklířů, zvýšíte plat o 8 tisíc, stanese, že vám rozbijeme huby. Jednou k tomu dojde. Na to už se normální člověk s průěmreným platem kolem 10 tisíc nemůže dívat. Jste hajzlové!
    • souhlasím s vámi,ti hajzlové musí opustit vládu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • plně souhlasím s předřečníkem pepou
    • A vy jste zamrzlý v nízkém věku.Neplačte mi tady,osobo!!!
  • Dobrý den chtěla bych reagovat na poslance kteří si chtějí zvýšit platy jednou bych chtěla aby poslanci si to s náma vyměnili co by chtěli přidat za co.Že tam spí čtou si noviny a smějí se nám.Naopak měli by jsi platy snížit a zvýšit dělníkům,důchodcům přidali o ledna 50kč je to ostuda a sami si přidáte takové peníze že se nestydíte a samozřejmně z našich daní nebýt obyčejných lidí byli by jste všichni v pr.............. *15*
    • Tomu se říká realita!!Někdo má,někdo nemá a někdo má úplný hofno!!!Tak to bylo,je a bude.Možná kdyby jste zvedla prdeel od pc a třeba se někde angažovala,uděláte líp,než plkat nesmysly!!Nashledanou
  • Vážený pane předsedo !
    Jak je jednoduché udělat z komára velblouda. Ale co to povídám: vola. (říká se přece na Moravě). Konečně sám jsem Moravák a mnoho roků jsem pracoval kousíček od Vašeho bydliště - na podniku UP Bučovice. Ale proto Vám nepíši. Vložím jen jeden poznatek člověka, který používá selský rozum. A nepohoršujte se nad výroky pane prezidenta. On by ten bordel v této zemi obyvatel Slavkova u Brna ani jinak nenazval. Napsal mně jeden známý, mnohem mladší než jsem já důchodce:

Další Zemanův "průser" jsem zaregistroval v neděli ve večerních zprávách a musel jsem se smát propukající hysterii. Chodím teď na kurz a v pondělí ráno když jsem vstoupil do učebny, "několik spolužaček" sedělo u PC a probíraly ohlasy. Jedna s nejvíce proříznutou pusou pronesla úžasný výrok:
    "Tady se rozkradly miliardy, nikdy nikomu to nevadilo, a teď se budou řešit ku.dy !!! "Svatá prostoto", jak úžasný je ten zdravý selský rozum.
    P.S. Případní demonstranti, co jste dělali, kde jste byli, když Klaus vyhlásil "amnestii" ?

Přeji hezký en a příjemný víkend. Ing. Adolf Rozbořil, Moravská Třebová
    • Zase jeden nešťastník..Ach jooo..
  • Dobrý den pane předsedo vlády,
    to snad není možné,že dopustíte zvýšení platů o 14% cca 8100,-Kč Já jsem celý život poctivě pracoval i za komunistů a odměna je 7627,- Kč starobní důchod.Chovejte se normálně,nedělejte ze sebe darebáky. Budeme muset udělat novou revoluci.Zrušit politické strany,do vlády dát odborníky. Uzákonit povinnou účast k volbám s tím,že si každý svobodně vybere a zvolí svého kandidáta a ne stranu.Všechny stojí za nic.Co jste změnili,přečtěte si studenta Martina Mejstříka jak se (kradlo),rozdělovali se desetimiliony za hlasy při volbě prezidenta a likvidovalo nepohodlné lidi. Nedělejte z nás hlupáky a už odejděte. Děkuji.
  • Pane Sobotka v pondělí jste říkal že jste byl zakládajícím členem OF ve Slavkově u Brna prosím nelžete v televizi já jsem se účastnil na zámku ve Slavkově schůzek OF ,ale Vy určitě nejste zakl. členem,vypadá to že po bitvě generál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit