-
Hnupe plakátů a bilbourdu v Sidiniji mne nic nedáváte ste lump Sobotko
-
Pane premiére, proboha vzpomeňte si jak s Vámi Nečasova vláda zacházela, nikdy opozici nedovolila nahlas říct názor, natoź ho akceptovat a Vy do bezvědomí ustupujete možná budoucímu premiérovi Kalouskovi. Pokud to nenapravíte ztratíte kredit u svých voličů.Prosím, abyste nebyl slaboch a vystupoval jako Kalousek.
-
Ptám se proč bychom měli souhlasit se sankcemi proti Rusku pokud neexistují nám známé relevantní důvody proč tak činit. Byla snad oficiálně prokázána vina Ruska na ukrajinském masakru či přímo na sestřelení letadla? Občané proberte se, dokud je snad ještě doufám čas. Zase se sebou necháváme jenom vláčet jako ostatně mnohokráte v naší historii. Copak si opravdu musíme nechat všechno líbit a nechat za nás rozhodovat lidi, kteří nemají odborné a už vůbec ne morální kompetence spravovat naši zem?
rozhořčená občanka -
-
Rozhořčená občanka-asi soudružka..Čtete asi moc putlerovský tisk.
-
-
Č..AK na entu.
-
Sobotka je ko**t. *16*
-
Jsem velmi smutný.Státníci a páni ministři nejdou do lesa jinak co se drancuje naše zem nevědí.Kde jsou ty miliardy za dřevo? Vládnou zde jen zloději! Smutný občan.
- -
Kdo vás bude volit? Je to tu zase: odmítnete jednat o restitucích. Před volbami jste nám slibovali tento zlodějský zákon zrušit. To co děláte teď je neuvěřitelné. Na to, že vyhoříte s vaším a Zorálkovým jednáním jsem vás informoval a předvídal vám vloni, cestou vaší sekretářky telefonicky několikrát v době, kdy jste měli 37 % preferencí. Jste břídilové.
-
milý pane sobotko mě by zajímalo kdy se tenhle národ dočká výstavby haly rychlobruslařské po martině sáblíkové chudák holka takhle se kní národ chová když vyhraje zlato stříbro nebo bronz chudák holka tohle si nezasloužila ale vy sinedokážete představit život vrcholového sportovce který pro tenhle malý národ uděl svůj největší životní výkon místo aby jste schválil výstavbu tam sedíte a schvalujete jiné zákony vy si to ani neumíte představit a další věc co říkáte na pana humla který si pustil pusu na špacír trochu mě mrzí že se takhle pustil do wimbledonské vítězky mě by zajímalo jak to máte vy s daněma kvitová si to ekonomicky může dovolit ale byl jste někdy profesionálním sportovem pokud ne tak nevím proč jste setakhle do ní obuljá se jí zastávám a vás ignoruji
-
Vážený pane premiere,co říkate na mínění vašeho poslance Humla.Petra Kvitová,narozdíl od pana poslance si na sebe vydělá svoji dřinoumpana poslance platíme my,a Petra ať si daně odvádí ,kde chce, rozhodně pro tento stát udělá vic,je mi 59 a vím o čem mluvím ,Martina,Ivan,ale to byl "komunismus".děkuji Petr Jelínek
-
Dobrý den pene premiere,
úvodem - jsem opravdu velký příznivec ČSSD, ale nemohu, než nesouhlasit s neschopnosti vaši vlády postavit se některým obstrukcím pravicových poliků a jejich prolhaností, jejichž lživé výmysly a praktiky mají jediný cíl, a to destabilizaci vlády s cílem čím hůře, tím lépe.
Musím však podotknout, že i ve vaší vládě se překrucují některé skutečnosti a řeší se naprosto diletansky některé kauzy, uvedu malý příklad : tak v minulosti vznikl zákon o placení pacientů v nemocnici poplatek 100 Kč za den a tak zv. REGULAČNÍ POPLATEK 30 Kč za návštěvu u lékaře, no a co vaše vláda vymyslela, na to by nepřišel ani sedlák, místo aby se zrušily ty TAK ZVANÉ REGULAČNÍ POPLATKY u lékařů ( jejichž účel byl pouze VYLEPŠIT již tak nehorázné platy lékařů, zejména těch praktických, jejichž pracovní doba je tak 4 -5 hod. deně). S poplatky v nemocnici jistě většina občanů souhlasí a má to logiku, neboť zde pacient konzumuje stravu, pužívá vodu, v zimě teplo a el. enrgii atd. a to by muse doma taky. NEMOHU VŠAK PŘIJMOUT PŘEKRUCOVÁNÍ toho, že na jedné straně se mluví o regulačních poplatcích a vzápětí se toto popírá s tím, že zrušení poplatků se musí doktorům nějak vykompenzovat ze státního rozpočtu, tak že to zase zaplatí občané a navíc ještě i ti kteří k lékači nechodí ! Proč to lhaní, a nebo neschopnost selského rozumu ? Za vlády pravicových stran jste prohlásili že v případě vyhraných voleb okamžitě TAK ZVANÉ regul. poplatky zrušíte a zatím jste zrušili to co zrušené být ani nemuselo !!!
No nemyslíte, že toto jen jedna z ukázek naprostého diletalismu a neschopnost bránit se pravičákům - *16*
S přátelský pozdravem a s přáním osvítit hlavy někteGSYrých politiků
V. Xaver