Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.email.cz/web-office/zZmjdMscXu30NCoXwlMBm-xRrbabYvbarPqdYXFru15fvaLCFpqKJdEk2-5dMGf62DzzQoQ/Cukrovar%20HT%20a%20jeho%20likvidace%20francouzi.pps

takto se hospodaří v naší zemi za vlády pana Pastelky
  • Pane Sobotko. Jsem zděšená . Nestačím se divit. Fandila jsem Vám a podporovala .když jste byl mezi- lidem -na náměstích v případu Hašek-Sobotka. To jste podporu lidu potřeboval A nyní už NE!!!! Pořád se oháníte že PENÍZE NA NIC NEJSOU a NA ODMĚNY ŮŘEDNÍKÚ NAJDETE 25% jejich ročních platů. To mají tak málo ,že jim musíte přidávat? Důchodcům jste ještě nic nedali a jestli ano ,tak to bude směšná částka za celoživotní práci!!! Stydte se , moc brzo jste lid hodil přes palubu. A ty sliby co jste mu dával,že budete hájit jeho zájmy a blaho !! Je mě z vás špatně! Ale po volbách to jistě pocítíte a- ANO- VÁS PŘEVÁLCUJE A LIDÉ VÁM UŽ NEUVĚŘÍ!!!! ZAMYSLETE se, kdo VÁS DO TAK VYSOKĚ FUNKCE DOSADIL -byl to LID a MĚL BYSTE HÁJIT jeho BLAHO,POTŘEBY, ZÁJMY....MOC BRZO JSTE ZAPOMNĚL,KDO ZA vámi STÁL a ZASTAL SE vás!!! MARCELA
    • Paní Marcelo, bohužel, to tak dopadne. Potom si ale nikdo z těch, kteří nalatěli na špek Babišovi, nesmí naříkat. Uvědomte si, že ten zloduch neudělá nic pro ty, které za lidi nepovažuje. Ten bude dělat všchno možné, aby zlodějští zbohatlíci ještě více bohatli a hlavně, aby z jeho politického vlivu měly co největší prospěch jeho firmy. Nestačili jednou naletět Havlovi, musíte to opakovat?
  • Sobotko - je treba te poslat na Sibir..
  • poslu te do Stalingradu -ty zradce Sobotko...
  • jsi zradce naroda,zaprodanec,bezcharakterni US lizac.Oni te jednou vykouri ti nositele globalizaceUvidis...z.r.m-d.d.e. a zradce naroda.Posleme te do Stalingradu,tam ukazes co umis...
  • Sobotko jsi zradce naroda,darmozrout,a americkej prdelolizac.
  • Dejte raděj šeříky k padlím partizánům a rudoarmějců,kde opustili svět,kvůli německé zásadovosti hitlerovců .
    Nedělejte hýření penězi na Žižkově tam nikdo nepadl jen generalové opilí o schody jakýsi Václavík .
    jak Zeman v televizi.
    Jezdíte jen luxusními auty a nikdy jste nepracovali jste namyšlení a bezohlední.
    Kurz agentů nemíním absolvovat neb se člověk nevzdělá jeto stupídní sledování lidí co říkají .
    Jak sledují telefony na ministerstvo financí je ubohé kapitalismus horší jako STb.je zlá doba jedněch co neví co si koupit ze svých platů a doba klamání lidí internetem i telefony v přesunu čísel svým blízkým sportovcům,novinářům,umělcům těm dáváte okázale s publicitou hnusu nadací oplzlé Lucie Bílé i dalších vulgárně slušně ulisně bezohledných.

Bracht Antonín

Brachtl Antonín
  • Bohušu,tak jsem se milně domníval,že největší zloději jsou v ODS a HOP 09,ale tvoji socánkové jim zdárně sekundují.Opět jste zradili své voliče už po několikáté,nebudíš se v noci strachem že přijde zasloužená odplata.
  • Dobrý den, pane pastelko.
    Je vidět, že jste ještě nevyzrálý chlepec, který šel ze školy rovnou do politiky. Chvějete se jako větrná korouhvička ve větru. Vždy jen tam, kde je to pro vás výhodné. A velice rád rozdáváte z cizího, zatímco na svou hromádku si velice čiperně přihrabujete, viz poslanecké náhrady, které zaplatily váš byt. Jsem ráda, že jsem vás nevolila a je mi trapné, že naší zemičku reprezentujete. Jenom se děsím, koho zase budu podporovat ze svého důchodu, který na rozdíl od vašich odměn nikterak dramaticky neroste.
  • jiri.kalina.942
    Vážený pane
    Jste to nejhorší co nás mohlo potkat.Vaše touha po moci a neschopnost komunikovat s hnutím ano Vás žene do záhuby.Největší zlodějny prováděli v krajích vaši politici spojení s ODS.Když jsem Vás na toto jednání v libereckém kraji upozornil,tak jste mlčel.Jako bývalý volič Vás mohu informovat,že Vaší stranu nebude již mnoho lidí volit a na liberecku končíte na smetišti společně s ODS,TOP 09,KSČM a lidovci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit