-
Dobrý den, pane Sobotko. Vždy jsem volila ČSSD. Už nikdy to neudělám a to kvůli Vám. Jste samolibý a jedině co umíte je to Vaše neustálé omílání bla, bla, bla, které ovládáte i s úsměvem. Omíláte totéž, stále dokola naučené fráze. A to nestojím na straně pana Haška. Vy zlikvidujete sám ČSSD.
-
-
Sobotka je člověk, který ve svýxh 42 letech neodpracoval poctivě ani jeden den. Ihned po studijí se dal na politku, ale jakou, špatnou, zákeřnou, nečestnou takz. "korytářskou" To mu nevadí, že z úůatků od Dr. Ráta dostal na svůj byt v Praze 7 mil. Kč. Takový podvoník by měl bát premiérem? Směšné, chraň Sv. Václave náš dtát před tímto člověkem, Blanočtí rytíři vyjeďte 17. lispotadu t.r. z Blaníku a tu veškerou verbež uvrhněte do Vltavy.Ať žije svoboda a demokracie. *1*
-
-
Smutný občane,to je ale hloupá úvaha,že neodpracoval ani jeden den.To je dělnický názor.Jsem učitel a jednou mě jeden dobrý řekl"nikdy jsi nerobil" to by se divil,kolik energie jsem musel vydat za jeden den práce s dětmi ve škole.Proč mají lidé takové názory ? Myslí si , že jen jejich práce je namáhavá,protože jinou nezkusili.Sobotky si vážím,že dělá politiku tolik roků,je odborník a dobrý politik,má praxi.To,že je v politice tolik roků bez kauz tunelování a jiných praktik co jsme zažili v ODS a Topce si ho vážím.Je to profík a dobrý člověk.Věřím mu,že chce dobro pro lidi. *14*
-
-
Pane učiteli, zapomínáte na kauzy ČSSD schválně nebo jste opravdový sklerotik? Matkou klientelismu, trafikantství a korupce v naší zemi je kaskáda vlád Zeman, Špidla, Gross... Bylo snad málo kauz těchto darmožroutů a jejich kamarádíčků?
-
-
-
-
Pane Sobotko,Paroubek aspoňpo mizerném výsledku rezignoval ,ale vy se držíte jako veš košile.Jsem přesvědčena,že se tam dlouho neudržíte a odejdete s ostudou jako Nečas,Topolánek,Gros a jiní přiživníci to bude sranda..... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Dobrý den pana Sobotko,
vadí mi, že jste lhal pře volbami v tom směru, pokud nedosáhnete na volební výsledek 30% nebudete usilovat o premierství. Po neúspěšných volbách jste se však nezachoval jako schopný chlap na svém místě a držel se svého zuby nehty. Kdo jsi bez viny, hoď kamenem.
Co je pravda na tvrzení, že jste si zakoupil byt za 7 000 000,- Kč a nyní se musíte ve vrcholové politice udržet?
Měl by jste za své jednání nést následky také a ne pořádat hon na tzv. " čarodějnické straníky ". Chtěla bych si ČSSD vážit,ale poslední dobou mi to ve vaší straně spíše připadá jako boj " o koryta " a demokracie se silně vytrácí.
Pane Sobotko, začněte , prosím, pracovat více pro občany a občas z vašich tzv hradů sestoupujte i na do tzv. podhradí.
Příjemný den
Martina z Mimoně -
Vždy jsem volila ČSSD,ale už budu volit raději komouše.Ten vlažný Sobotka bez šťavy a charisma mi připomíná Nečase.Je to takový smějíci se kůň.A jako předseda se mi vůbec nelíbí.Paroubek byl aspoň osobnost .A ještě k tomu kostelníci se dostali do sněmovny,tak to je na pytel .Banda zlodějská..... *11* *11* *11* *11*
-
dobrý den pane BUDOUCÍ PREMIÉRE jen vám chci napsat že jsem volič ČSSD od věku do věkuuu a jestli tam necháte toho nebo spíše všechny ty zrádce a podrazníky tak sem tuto stranu volil naposled !!!! vám fandím ale jen jedno vám řeknu : NEVĚŘTE PSUM CO UŽ JEDNOU KOUSALI S POZDRAVEM V.CH
-
Samozřejmě, že pravici vyhovuje aby byla ČSSD s presidentem rozhádaná! Na to se nesmí zapomínat. A co volební program a jeho realizace, možná by byla nejlepší
koalice ČSSD, ANO a ÚSVIT za dobré spolupráce s presidentem Milošem Zemanem a senátem. -
Pane Sobotko ,pokud neuděláte patřičný pořádek z těma co Vás chtěli odstranit a vzít si i budoucí Vaši funkci nejdete tvrdě za cílem který chtějí voliči.Volil jsem Sobotku. Haška skoro neznám kdo to je prosím Vás ?????????? Třeba všechny vyhodit!!!!!! Držím Vám palce.
-
Pane Sobotka, držím Vám palce a věřím, že momentální problémy s Haškem a spol. přestojíte. Setkání s presidentem byla čistá sprosťárna a lidé, kteří se toho aktivně zůčastnili by se již neměli veřejně objevovat. Zdravím, Honza P. z Ivanovic na Hané
-
Pane Sobotko, držím Vám palce,abyste tenhle podraz svých "spolustraníků" ustál.Zodpovědnost za nižší volební výsledky nenesete Vy, ale ti, co se stále hádají a vymýšlejí podrazy. Ti by měli ze strany odejít, V posledních dvou letech se takto projevili už několikrát. A to lidem vadí. Nevěřila jsem tomu, že by chtěl pan prezident ČSSD rozložit, ale teď už si tak jistá nejsem. Mrzí mě to o to víc, že jsem volila jeho i ČSSD.
-
Věříci-moc to prožíváš oni všichni se třepou na koryta i ten tvůj Sobotka.Už se vidí premierem,a bude stejně špatny jak Nečas,nemá na to .Myslim že Zemana moc demonizuješ on je viný za všechno.I za to počasí.Vzpamatuj se zavčas ....Ale když jsi věříci ,kostelník tak to asi nepůjde..... *1* *1* *1* *1*