Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Sobotko,aspoň víte jak to je jak jste podrazili Miloše Zemana při volbě presidenta.Teď říkate jaká to je sprostota,ale vy jste byl sprostý podrazák už předtím.Tak se vám to vrátilo.Doufám,že vás konečně odstaví.Nemáte žádnou šťávu jste suchar a bez charisma.Patříte do propadliště dějin.... *11* *11* *11* *11*
  • Dobrý den p.Sobotko,nejsem sice váš příznivec ale držím vám palce,takovou zrůdnost jsem od Haška a Zemana nečekal.Věřím,že vás p.Babiš podrží a samozřejmě i p.Bělobrádek.Už jsem si zvykl na ledacos ale to co provedl Hašek se Zemanem je svinárna nehrubšího zrna.
  • Nejsem sice váš volič, ale to co provedlí Hašek a další Zemanovi přisluhovači je prasárna nejhoršího kalibru. Nedejte se !!!!!!!!
    A pošlete je do SPOZ, tam je pro takové prasárny ideální místo (jak jsme již mohli vidět). Držím palce. Vytrvejte !!!!!!!!!!!!
  • Nedej te se !!!!!!!!!!!!
  • Zazvoňte Haškovi klíčkama , ať jde za Zemanem do jeho strany, tam může šéfovat.
    • Do Spolku Přátel Opilého Zemana *3*
  • *3* Nemám rád Miloše Zemana - je to to nejhorší co nás mohlo potkat, ani jeho . Ale těší mě, že spolu s dalšími z ČSSD pochopili, že Bohumil Sobotka je Blekota a Mekota. Kdyby ty jeho žvásty pustili kravám v dojírně, přestaly by dávat mléko. *3*
  • Nepodvolte se .
    Jsem voličem ANO , ale přesto nesouhlasím s tím podrazákem Haškem .
    Je to podraz a nepřistupte na jeho hru . Zdeněk
  • Nenechte se otrávit,jestli se tomu ŠVEJKOVI podvolíte,tak jste pro mně mrtvej Sobotka,vydržte a bojujte.
  • Pane Sobotko, patřím mezi voliče ČSSD. Vždy jsem věřila, že je to strana, která je blízká lidem, ale bohužel události posledních dnů mě usvědčily v tom, že se mýlím. Postoj pana Haška, Tejce a Škromacha je pro mě nepřijatelný. Je to opravdu jen a jen boj o koryta. Je mi z toho smutno a hlavně to ještě více ubere hlasy této straně. Věřím, že pán Hašek přehodnotí svůj postoj a přenechá jednání o sestavení vládě Vám. Držíme Vám palce.
  • Pane Sobotko,kdyby jste byl soudný tak složité funkci jako Paroubek .Ale vy se držíte jako veš košile.Už se těšíte na funkci premiera.Ale vy nejste žádná osobnost,jste takový sr.b jako byl Nečas.A že jste nešel na hrad,nikdo vás tam nepostrádal.I BEZ PÁNU REKTORŮ se to obešlo. *16* *16* *16* *16* *16* *11*
    • Tatano - srab jsi ty, proč by měl pan předseda skládat svoji funkci? Je to poctivý a solidní člověk, a že není takový hajzl jako Hašek a spol., kteří přímo zavinili špatný volební výsledek svými korytářskými a trafikanskými ambicemi a dokázal získat pro stranu alespoň tolik, aby zvítězila, to jej staví nad všechny tyto darebáky. Čas ještě ukáže, kdo je kdo, ale je dobře, že dacani už sundali masky a víme, kdo je kdo. Lidé jsou sice obyčejní, ale ne hloupí a rozpoznají, kdo za nimi stojí a kdo jde jen za svými zájmy.
      Jsme rádi, že našim předsedou je právě pan S O B O T K A !!! A že nešel na Hrad, ty bys tam šla, kdybys pochopila, že za pučem ve tvojí straně stojí přímo president, jehož strana ve volbách úplně propadla a proto hledá spojence - zrádce vlastní strany. To je tedy politická kultura!!!
      H A N B A všem, kteří s tímto svinstvem mají cikoli společného. A Ty si dej dohromady rozum, ujíždí ti k nepoctivcům a podrazákům!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit