-
Omlouvám se,Bolek Polívka je nejlepsí ceský herec
-
Nemusím ho Bolka Polívku
-
Všechno nejlepší hodně zdraví,štěstí a úspěchů *3*
-
Všechno nejlepší :)
-
Mohlo to dopadnout líp...
-
Bolečku, ten bazén se na Farmu vůbec nehodí...škoda peněz...bylo nám tam vždycky dobře a hezky...i bez bazéna...
-
Zdravím pana Polívku,fandím vám od nepaměti..je mi 62let a dokonce jsem se s Vámi potkal a vyfotil.Nedejte na sprosťáky a věřte,že to co jste pro nás udělal za ty léta je obdivuhodné. Ať to někdo zkusí a pak může kritizovat.Rád bych se s vámi setkal někde v hospůdce a pokecal víc,dal panáka.. snad se to někdy povede,vím že jste pořád vytížený..
Pavel, severní vítr -
Dobrý deň!
Vážený pán Bolek Polívka, vážený pán kráľ!
Dovoľte mi v deň Vášho sviatku zaželať Vám
všetko najlepšie a najkrajšie. Zo srdca,
Helena :-) *3* -
Dobrý den. Pane Polívka, o vašich předcích jsem nikde nenašla zmínku, můžete prozradit, kde a kdy se narodil váš otec a dědeček a kolik měli sourozenců a zda měli blízko k umění. děkuji
-
Dobrý večer Bolku,
je to pár dnů co jsme se potkali v nákupním centru v Průhonicách. Však jsem toho využil a dál s Váma foto. Su už starší ogar a moc ňa to potěšilo že jsme potřásli packou. Su Váš velký obdivovatel a rád bych dal pokec. Byl jsem párkrát v Práglu na Vás v divadle a možu řéct ..fakt dobré. Škoda že jsme nedali spolu kalíšek, ňa to hňupa nenapádlo. Dám kontakt kdybych to mohl napravit...720 510 705