-
HAPPY BIRTHDAY
HAPPY BIRTHDAY BONNIE!!!
I LOVE YOU! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: HAPPY BIRTHDAY
chodis sem casto muze si psat sem tady nová na teto diskuzi *3* *4*
-
-
Bonnie
Suprováááá herečka je jedna z nej hereček *3* *3* *4* -
-
Re: Bonnie
Skvely
-
-
Bonnie
Suprováááá herečka je jedna z nej hereček *3* *3* -
Bonnie W.
Je vážně senzační! Jsem její fanoušek i na Facebooku. Patří k mým nejoblíbenějším herečkám. *1* -
-
Bonnie Wright
JE nadherna... a jeste ve filmu ma super roli...a J.K ji konec dal super...uz se tesim na konec... *14*
-
-
Milovat
Miluju jí...:(.....co se da delat nikdy nic s ni nebude ale jen ji videt nazivo pokecat chvilku je muj sen.....aspon sen ;)... -
:-o
to není možný, že už jí je 18...wow, to je fofr =D -
Bonnie
a hele prej co je dobry s cigarem bez nekam to ti akorat zkazi zdravy no a nejhorsi na tom je ze dnes uz kouri i 10ti lety parchanti -
sirius albus
bonie je dobra herecka ikdyz se zatim moc neprojevila ale stejne nejvic bylo kdyz sem videl fotku kde stoji pred jakymsi barakem a beli si cigaro proste vi co je dobry -
laska
myslím že nás je více těch co jí milujem no ale jako podle mího si všichni o Bonnie můžem nechat jen zdát fakt mě se ještě nestalo že bych se zamiloval do nějaký hvězdy kdybych to někomu řekl akorát se mi všichni vysmějou ale já jí fakt miluju no ale tak beztak jí nikdy nepotkám no ty sny *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
L0V3
hmm co lepsiho by me v zivote mohlo potkat nez se setkat s bonnie a poklabosit si s ni *14* *14* jednou jak jsem byl ze skolou a Londyne chtel jsem se k ni stavit *4* ale nevim jestli tam jeste bydli no nic proste je velmi hezka a je to prvni holka kterou doopravdy "MILUJU" *14* *14*