Přejít na výpis diskuzí

Božena Němcová

OSOBNOST 31.12.2006 
202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chjooooooo

chjooooooo pisu zovotopis. Opisu to. Puucim si autorská oráva.
  • je do cela dobrá

je dobrá *3*
  • kozatka

jeto kráva a kozatka největší nejblbší kráva na světě *3* *1* *5* *16* *8* *10*
    • Re: kozatka

ty ses asi zblaznil idiote nevis kdo byla Božena NNěmcová a tohle o ní napíše jedině kretén který vůbec neví nic o literatuře známých osob tak si trhni debile a nepiš sem nic když o tom víšš ledatak velkýý kulovýý!!!!

Kdo je krava to jsi ti KRAVooooooooo ubožačko *13* *15* *5* *10*
      • Re: Re: kozatka

a ty si eště větši kRAVA *13*

božena je na 2 věci *5*

Dítě, vřele Ti doporučuji naše psychiatrické oddělení v klatovské nemocnici. Zacházíme s pacienty jako v rukavičkách a jídlo je také dobré.

na vaše žrádlo kašlu *15* už nechci chodit po psychiatrii v těch sračkách co se vam tam válej po chodbach na zemi *8* *16* *16* *16* *16*

*16* *16* *16* bejt bozka nemcu tak te chodim az do konce tvyho bidnyho zivota strasit az by si se z toho vzdycky podelal *10* *10* *10* *5* *5* *5* *5*

Kdypak si chlapče vylez ze zvláštní, hmm *7* *16* Upozorňovat na sebe tímto způsobem je krajně nevhodné *13* *9*

*8* ne psychologa ale rovnou psychiatra a nech se dozivotne zavrit v Bohnicich chudacku *9* *16* *16* *16*

Jejda chlapče, to si se teda teď předvedl *9* Člověk který nadává na jiného a ještě k tomu již nežijícího člověka není duševně v pořádku. Vyhledej pomoc psychologa.

Jseš ubožák!!! Uč se a nebudeš dostávat ze zkoušení o B.Němcový samý koule. *8* *16* *5* *15*

+to si sabino přehnala znáš simču mafkOVOU??????????????????????????? ??????????????????????????????????? ?????????????????????????????????KR ÁVO

kdyz nekdo o Božene Nemcove napise,ze je"krava",...toho ja akazdy normalni clovek musi povazovat za nejvetsiho blbce sveta!!!do plynu s tebou hajzle!
  • muj ukol

je to vsechno pekne a lidove ale potrebuju vedet estli je tohle pravda pls napiste a dekuji moc vsem mam ukol a doufam ze dostanu aspon za 2
  • ???

Nevíte někdo něco o nástupkyních Boženy Němcové??... *1*
    • Re: ???

Například Rozálie Holubová, super spisovatelka. *3* *14*
  • hovno

hovno.hovno a hovno *1* *1* *3* *9* *5* ě *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *16* *8* *8*
  • Evik

Ale nevite kdy se Bozeny Nemcovy mamnka narodila?????Pls
    • Re: Evik

ty kretene di do prdele tvoje verše me už unavují tak už nic nevidavej ani nepis trapaku tvuj najemnej vrah......jjjouíiz . *5* *5* *5*

KDyž se neví kdo byl její maminka, tak se snad ani neví kdy se narodila, ne? No nedává to smysl? Inteligence 4ever *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • Re: Re: Evik

Božena Němcová byla dcerou kočího Johanna Pankla a české služky Terezie Novotné. *5*
  • Pomoc

Jsem ráda, že jsem našla tento článek o Boženě Němcové. Velice mi pomohl s mým domácím úkolem, ve kterém jsme měli udělat rozhovor s libovolnou osobou, která je již mrtvá.
    Velice děkuji všem, kteří tento článek psali a tím mi pomohli. *4*
    • Re: Pomoc

tobe vubec nepomohli tak to mi je líto odepiš *9* *13* *8*
    • Re: Pomoc

to ja anička to psala a jsem moc ráda že se ti top líbí prosim odepiš mi a ješte jsem se te chtela zeptat kolik ti je let a to mislim vážne kolik ti je let a jsi žena nebo muž prosim odepiš mi moc te prosim *4* *3* *14*
  • Evik

Chtela bych se zeptat kdo byl Boženy němcové maminka prosim potrřěbuji to vedet co nejdříve
    *3* *3* *14* *14* *14* *8*

Tak na tohle neznají odpověď ani ti co její život studují dopodrobna. No rozhodně to nejsou ti co ji vychovávali. Někeré stopy vedou k vévodkini Kateřině Vilémíně Zaháňské, ty zřetelnější pak k její sestře jménem Dorothea Biron-Périgord. Ale pravdu už se asi nikdy nedozvíme. Pěknej článek je o tom v casopise Epocha speciál.
      • kiki

achjo mě nepomohla vůbec *13*

Jestli mas doma "Babicku" tak se do ni mrkni, tam urcite naleznes odpoved. *3*
  • Velká pomoc

Velmi jste mi pomohli při hledání živitopisu Boženy Němcové.Děkuji. *3* *3*
    • dík

Děkuji tomu kdo to tam dal , protože jsem to potřebovala do školy!!!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit