Přejít na výpis diskuzí

Božena Němcová

OSOBNOST 31.12.2006 
202 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to super

Bravurně napsané!. *3* To, že Němcovou (spíše její díla) absolutně nesnáším je už můj problém. Četl jsem Babičku a V zámčí a podzámčí, aby byl můj názor trochu opodstatněn. (Babičku jsem četl 3x déle než Zločin a trest, tady je problém, že člověk asi po 30 minutách usne nudou) Lepší než večerníček. *1*
  • Božena N.

neví někdo (na 100%) kde je Němcová pohřbena *7*
  • bedj nsiom

nhhxs hsjiosi iszcziáos *16* hszuzquzucsi hzáwiuc w *14* uusuuvýwýcu aoísja cxnwoic ynjsdpdkif nb *13* kmkxbnpwpkvc jnztfbsmowkxn jfuw *9* ksoicooskcjwiwíwjwo *7* kpwpoksb scewskm *15* jcuíwiviu AHOOOOOOOOOOOOOOJ
  • x-site

sam si piča sa nekdy podiv do zrcadla ty by si nic takeho nevimyslel *8* *8* *8* *8* *8*
  • Ujdeto

Je to dobrý *3*
  • Re: Píča

hulváte
  • Píča

To je ale vymrdaná děvka zpíčená.. Ta její babička je trapná.. Fkat jak se tenhle zjev mohl narodit?... *9*
  • je to moc hezkýýýý :D

nechapu toho kdo ti tam napsal ze si krava!!!!!!je to moc hezky a urcite si s tim dala hodne prace!!!!!!! :D :D
  • Prosba

Mám prosbu, prosím vás dobří lidé, věřím nadále v dobrotu našeho národa českého, nehanobte mi tu diskuzní fórum. Tolik vulgarizmů jsem nečetla a neslyšela ani od mého dobrého přítele a mučedníka našeho malého národa českého - novináře Karla Havlíčka Borovského... *9*
  • Re: Re: Re: Ma mama byla v minulem zivote Bozenou Nemcovou

vite všichni že urážíte mrtvého? *7* že se nestydíte. *9* každý čte něco iného ne?
  • Re: z pokladnice naših pohadek

Bylo to pro mě velmi těžké. Došla jsem ale klidu u našeho Hospodina a čekám na další inkarnaci. *4*
    Již se kvůli mě dobré děvče nerozčiluj a nekaž si svou karmu. *4*
  • Re: Re: Re: Babička

Já vím. *3*
  • Re: Re: Re: božka

Nebojím se, dobré děvče, Bůh Ti žehnej! *4*
  • kiki miluje bozku :D

jsi krava ze milujes bozenu nemcovou ::D *3* *3* *3*
  • Re: Re: Re: Babička

ty jinak milujess:
  • Re: vreawqqd

vendulko ja taky *3* *7* *7* *7* *7*
  • Re: ooooou

prosím přeložit *13* *13* *13*
  • Re: Re: ........

nevidavej se za zesnulé *3* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • Re: das

vtipné hahahaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA TY DASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE *5* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *5* *5* *5* *8* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Re: Re: babka

vtipné *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší