-
happy
všetko nej braisone!!!!
ten sa teda má! má sestru miley oca billy raya! má sa *4* -
Birthday
Happy Birthdy Brason I like you Zou are verrrrrrry GOOd♥♥♥♥☼♫♪♥ *14* -
Víte co přijde uhozený zase někomu jinýmu, třeba mě???
To, že ho neznáte je vaše věc a ne jeho a je to zpěvák, bubeník a herec, takže to asi osobnost bude, sice asi ne tak slavná jako Miley, ale např.: někdo ho zná velmi dobře a je jeho fanoušek (ja teda ne), ale je zřejmé, že má právo být na těchto stránkách uveden.
Mimochodem Pěkný den přeji -
Zatím je stejně hnusnej jako jeho ségra. Každý Cyrus = *9*
-
-
Re:
to není pravda jak to můžeš vědět ??Znáš je uvnitř??Ne tak toho nech.Já je taky neznám ale ozhodně to o nich neříkám .Tak to taky neřikej!!!! *10* *10* *10* -
Re:
Souhlasím kdyby nebylo všech těch dezigneru co všechny Cyruse zmalujou do krásy tak sou všichni strašně hnusní. -
Re:
jo no -
-
Re: Re:
Když se vám nelíbí tak co sem lezete?
Rodina Cyrus je krásná rodinka.
*3* *9* *14* *4* *9* *13* *5* *4* -
-
Re: Re: Re:
No to je pravdo to co ty říkáš jsou moc hezký i ze vtitř a doufám že i z venku *5* *5* *5* *5* *5* *5* Jou fakt pěkná rodinky a dost velká *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
to je pravda *14* *3* -
*4* si moj clovek *4* -
-
Re: Re: Re: Re:
on je hezkej *14* no ale...cemu se divit kazdej ze CYRUS'S je hezkej *4* áá...nebo aspon nadanej *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re:
Všichni Cyrusovi jsou skvělí . A Noah je skvělá malí holčička *4* A celou tu rodinu mají hezky uspořádanou *3*
-
-
-
-
-
-
Dopísek pro všechny
Já mám taky rodinu Cyrusů ráda nejvív Miley a Billy raye Cyruse *14* -
-
Re: Dopísek pro všechny
No já taky a hlavně že sou všichni herci to je teda divný že jenom prtoto že sou slavný miley a bylli ray cyrus muswej být slavný všichni to neni pravda!!! *13* *13* -
Re: Dopísek pro všechny
ha a jak je muzes mit rada kdyz je neznas???viz vubec ze billy ma nemanzelsky dite a nechcou se snim vidat nic aji billy vis -
-
Re: Re: Dopísek pro všechny
ja taky mám rada rodinu cyrusu *3*
-
-
-
??
kdo píše tje zivotopisi ? miley má 16 tento má 15 a že dvojičky :D:D a čoe toto za OSOBNOST je tu podla mna len preto lebo je brat majlíí . není herec :D -
-
Re: ??
Tam není, že jsou dvojčata, ale, že si jsou tak podobní, že za ně jsou považováni.
-
-
....
vždyt není žádnej herec dali ho sem proto že je miley brácha jinak nidky nic nedokázal má segra je modelka a taky sem nedávám sebe jako že sem taky modelka bo herečka to my příjde uhozený!!!! -
-
Re: ....
tvoje sestra je herečka??A jaK SE MENUJE??diky tybrdo no to ja bych se ta, teda kdyby byla moje segra modelka dala :-) jak se jmenuje??? *4* *4* -
Re: ....
jóó??? a koho? prosimtě!???? *15* *1*
-
-
svatek
jsi hezke a mam te moc rada
*14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *4* *4* *4* *1* *1* *1* -
I love you Braison
Braisone mám tě ráda....chod casteji na icq...(miluju te) a tesim se az jsem priletis :o))) -
-
jake je jeho icq?
-
-
I love you
Braisonku broučku miluju tě a mám te strašně rada a doufám že se zas prideš na icq (miluju tě) *14* *14* *14* :o))