Přejít na výpis diskuzí

Braison Cyrus

OSOBNOST 20.3.2009 
44 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanessavk

happy

všetko nej braisone!!!!
    ten sa teda má! má sestru miley oca billy raya! má sa *4*
  • katka.lemurek

Birthday

Happy Birthdy Brason I like you Zou are verrrrrrry GOOd♥♥♥♥☼♫♪♥ *14*
  • PaulaDMLoverka
    Víte co přijde uhozený zase někomu jinýmu, třeba mě???
    To, že ho neznáte je vaše věc a ne jeho a je to zpěvák, bubeník a herec, takže to asi osobnost bude, sice asi ne tak slavná jako Miley, ale např.: někdo ho zná velmi dobře a je jeho fanoušek (ja teda ne), ale je zřejmé, že má právo být na těchto stránkách uveden.
    Mimochodem Pěkný den přeji
  • Zatím je stejně hnusnej jako jeho ségra. Každý Cyrus = *9*
    • terezacis

Re:

to není pravda jak to můžeš vědět ??Znáš je uvnitř??Ne tak toho nech.Já je taky neznám ale ozhodně to o nich neříkám .Tak to taky neřikej!!!! *10* *10* *10*
    • Re:

Souhlasím kdyby nebylo všech těch dezigneru co všechny Cyruse zmalujou do krásy tak sou všichni strašně hnusní.
    • china

Re:

jo no
      • Re: Re:

Když se vám nelíbí tak co sem lezete?
        Rodina Cyrus je krásná rodinka.
        *3* *9* *14* *4* *9* *13* *5* *4*
        • terezacis

Re: Re: Re:

No to je pravdo to co ty říkáš jsou moc hezký i ze vtitř a doufám že i z venku *5* *5* *5* *5* *5* *5* Jou fakt pěkná rodinky a dost velká *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
        • denisa-miley

Re: Re: Re:

to je pravda *14* *3*
        • Re: Re: Re:

*4* si moj clovek *4*
          • Re: Re: Re: Re:

on je hezkej *14* no ale...cemu se divit kazdej ze CYRUS'S je hezkej *4* áá...nebo aspon nadanej *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re:

Všichni Cyrusovi jsou skvělí . A Noah je skvělá malí holčička *4* A celou tu rodinu mají hezky uspořádanou *3*
  • barkaemo

Dopísek pro všechny

Já mám taky rodinu Cyrusů ráda nejvív Miley a Billy raye Cyruse *14*
    • terezacis

Re: Dopísek pro všechny

No já taky a hlavně že sou všichni herci to je teda divný že jenom prtoto že sou slavný miley a bylli ray cyrus muswej být slavný všichni to neni pravda!!! *13* *13*
    • monass

Re: Dopísek pro všechny

ha a jak je muzes mit rada kdyz je neznas???viz vubec ze billy ma nemanzelsky dite a nechcou se snim vidat nic aji billy vis
      • vanessavk

Re: Re: Dopísek pro všechny

ja taky mám rada rodinu cyrusu *3*
  • ??

kdo píše tje zivotopisi ? miley má 16 tento má 15 a že dvojičky :D:D a čoe toto za OSOBNOST je tu podla mna len preto lebo je brat majlíí . není herec :D
    • mrs.sharinqa

Re: ??

Tam není, že jsou dvojčata, ale, že si jsou tak podobní, že za ně jsou považováni.
  • cool.girl.love

....

vždyt není žádnej herec dali ho sem proto že je miley brácha jinak nidky nic nedokázal má segra je modelka a taky sem nedávám sebe jako že sem taky modelka bo herečka to my příjde uhozený!!!!
    • terezacis

Re: ....

tvoje sestra je herečka??A jaK SE MENUJE??diky tybrdo no to ja bych se ta, teda kdyby byla moje segra modelka dala :-) jak se jmenuje??? *4* *4*
    • devilishsmile

Re: ....

jóó??? a koho? prosimtě!???? *15* *1*
  • svatek

jsi hezke a mam te moc rada
    *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *4* *4* *4* *1* *1* *1*
  • I love you Braison

Braisone mám tě ráda....chod casteji na icq...(miluju te) a tesim se az jsem priletis :o)))
    • jake je jeho icq?
  • I love you

Braisonku broučku miluju tě a mám te strašně rada a doufám že se zas prideš na icq (miluju tě) *14* *14* *14* :o))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit