-
Je to fakt dobrá tanečnice přeji jí hodně do života. :D
-
Přejů jí všechno nejlepší *3* je nejúžasněí tanečnice *14*
-
vše vše nejky *1* *2* *14*
-
Všechno nej
-
Narozeninový Projekt
Na mojí stránce www.brianaevigan.sblog.cz jako každý rok připravujeme Birthday Project k příležitosti Brianiných 25. narozenin. Připojte se :)
http://brianaevigan.sblog.cz/20 11/07/03/729 -
Re: OMG!
však ona taky měří 170cm ! -
OMG!
voni tam píšou že měří 170..taková píč*****.diť má asi 165 cm.....to jsou ale paka.... *3* -
narozeniny
Přeju vše nej do dalších let.. *3* -
Hapy Birthday
Takže happy birthday Bri *3* Seš ta nejúžasnější holka na světě jednou bych si přála bejt jako Ty *14* *1* Pořádně to oslav *1* -
si fajn
si fajn škoda ze nejsem ze stejnyho mesta jako ty doufan ze jednou budu jako ty -
Briana
je takova obyčejna holka a přitom uplně krasnaa a talentovana uplně ji obdivuju :) a ve Step up 2 ji Andie uplně moc sedla, takova ta co si na nic nehraje *4* -
Re: WAU
Sorry, ale nějak jsem nepochopila co se ti nezdá!!!!! Máš snad něco proti jejímu jménu??????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
Re: Happy Birthday!!
no tak tohle si urcite precetla a rozumnela tomu *1* -
WAU
WAU! Ona se jmenuje Briana *1* krutěě! :D *1* *1* *1* *1* *1* -
Happy Birthday!!
Všecko nejlepší Bri k narozeninám..užij si je a pořdně je oslav..přeju ať se ti daří seš strašně fajn...a mega talentovaná doufám že ti dají nějakou bomba roli jako je Step Up...Happy Birthday!!! *14* *14* -
let's Dance2 Street Dance -
VšechnO nejlepšíí Brian!!... =O* -
let's Dance2 Street Dance
Ahojky Vse nejlepsi Briano At ti dale vse vychazi *3* *3* *5* *5* -
Re: Re: je to ta nejlepčí tanečnice!!!
tj -
Re: je to ta nejlepčí tanečnice!!!
Já jí mám oc ráda. Jako tanečnice je fakt super a jako herečka taky. -
Dům Milosrdných Sester
Ahoj mohla bych vás poprosit, mohli byste si přidat do fanklubu film Dům milosrdných sester/Sorority Row, hraje tam právě i Briana...budu moc ráda děkuju *14* *4* *4*