Přejít na výpis diskuzí

Briana Evigan

OSOBNOST 22.11.2007 
45 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sisineszka17

je to ta nejlepčí tanečnice!!!

Briana je ta nej nej nej tanečnice eče s Jennou Dewan!!!a Robert Hoffman je taky spolu s Channingem Tattumem dobrý tanečník!!! *3* *15*
  • čusík

jo je prostě nééééééééééééééééé éééééééééééééjjjjjjjjj jjj mám jíí mocinky ráda
    *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • hougerka.edward

Step Up 2

Mno Briana je strašně talentovaná a není divu že by si to sní spousta lidí vyměnilo....já kdybych mohla neváhala bych....prostě je megááácky dobrá.....a hafo ju obdivuju *3* *4*
  • nessy02

lets dance 2

Jooo je fakt borec!!!!!!!Moooooc bych chtěla bejt v její kůži:))))))) *14*
  • pajushik

tak tuhle holčinu fakt žeru je to skvělá tanečnice nejfíce se mi líbi když tančí salsu s robertem jim to tak sluší *14*
  • SSSUUUPPPEEERRR HERČKA

V lets dance 2 street dance je úžasná *14* *14*
  • curtis50

HMM

fakt kočka!! *14*
  • verunkaa

borkaaa

je to borka to vam rikam *14* proste v lets dance nemela chybu *1*
  • rad0vka19

to jo

to jo sikovna holcina??ste ujety?? :D
  • supeeer

Já s váma všema co ji chválíte souhlasím je fakt úžasná a ten Let´s dance je taky moc skvělej
  • hilarynka125

_=)_

fakt šikovná holčina *3*
  • w.eruli.nk4

...

Je to krásná tanečníca! *4* ..w tom lets dance 2 to rozjela! *1* ..je bombastick!:O**
  • veris-avril

Re: Je skvělá!

jo to teda je :-) borka upe mrtě
  • Re: Je skvělá!

Briana je můj vzor v tancování... *3* má pohyb v krvi a je to dobrá herečka. Let´s dance 2 Stup up....street je úžasnej film!! Jen škoda e tamn už neni jako v 1. díle Tyler (teda je ale jen na začátku) Ona i ten kluk jsou úžasn a všichni v tom filmu. *14* *4*
  • Je skvělá!

Briana je fakt skvělá, nádherně tančí, poskytuje úžasný rozhovory a je hrozně hezká...chtěla bych být jako ona *1*
    a ten film je nejlepší co jsem kdy viděla! *1* *14*
  • SUPER HEREČKA

JE TO SUPER HEREČKA STRAŠNĚ JE DOBRÁ.ALE NEJLEPŠÍ JE VE STEP UP 2 *3* *1* *1*
    JO A STEP UP 2 JE LEPŠÍ NEŽ 1
  • Lepší než step up1

Je to o moc,moc lepší film než byl první
  • FANKLUB

Ahojky chtěli by ste společně udělat fanklub Briany Evigan první v ČR?? *14* *7* *3* máte li zájem pište mi na máj mail tercawitch@atlas.cz nebo na muj blog www.teriks.blog.cz napište tam do komentářu a já vám odpeíšu nezapoment uvést svoje icq nebo e-mail!!!!! *4*
  • tsss

ste blby? Bri je fakt pekna a umi tancovat atd ale proc tu pisete ze je step up 2 super? tohle je stranka o herecce ne o filmu...i kdyz v nem hrala a je dobrej...
  • !!!!!!!

mocinky dobra herečka *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit