Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anka6959

Re: MTV

NO JÁ JE ZASE ZNÁM JAKO Z NĚJAKÝCH ČASOPISU NEBO KDYŽ JE HRAJOU V RADIU ALE JE PRAVDA ŽE O BRITNEY PÍŠOU VÍC JÁ SEM RÁDA ŽE UŽ SE NEPÍŠOU JENOM JEJÍ SKANDÁLY ALE ŽE SE PÍŠE O TOM ŽE ZNOVA TRHÁ REKORDY *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END
  • britney-selena

MTV

SIMPLE PLAN A PODOBNĚ DIVNÝ SKUPINY ZNÁM JEN Z MTV. TAM TO DÁVAJÍ DOST,ALE V ČASOPISECH A VŮBEC CELKOVĚ VÍC POPULÁRNÍ A ZNÁMÁ JE NAŠE BRITNEY. TAKY SI ZASLOUŽÍ MNOHEM VÍC POZORNOSTI NEŽ NĚJAKÝ DIVNÝ SKUPINY. *3* . ŠKODA,ŽE NÁM TA spgirl TAKY NĚCO NEODEPÍŠE. *8* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • anka6959

Re: Re: Re: Re: Re: simple plan

njn tak jsme blázni a blázni jsou i oni protože mají rádi simple plan tak by nás mohli pochopit
  • britney-selena

Re: Re: Re: Re: simple plan

PODLE FANYNKY SIMPLE PLAN JSME TADY BLÁZNI VŠICHNI. *15* *1* *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • anka6959

Re: Re: Re: simple plan

BRITNEY JE SKVĚLÁ NIKDO NA NÍ NEMÁ LA LA LA mě hrabe já si musím zpívat nic z toho nedělejte já vím možná sem blázen ale miluju BRITNEY to nikdo nezmění *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • britney-selena

Re: Re: simple plan

JO! VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. *14* *4*
  • anka6959

Re: simple plan

hele co sem pleteš SIMPLE PLAN ???tady je diskuze o BRITNEY tak bys měl vypadnout a BRITNEY JE SKVĚLÁ ZPĚVAČKA TAK UŽ JI PŘESTANTE URÁŽET *16* *16* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END
  • britney-selena

Re: simple plan

TAK TADY MÁŠ 1.MILÝ E-MAIL ODE MĚ.
    MĚ JE U P.....,ŽE POSLOUCHÁŠ NĚJAKÝ SIMPLE PLAN. POSLOUCHEJ SI TŘEBA MARYLINA MANSONA *15* ,ALE NEŘÍKEJ,ŽE JSME BLÁZNI. MY JSME FANOUŠCI. *8* . PRO NÁS JE ZASE BRITNEY BOŽSKÁ. *14* . TAKŽE BĚŽ RADĚJI NA DISKUSI SE SIMPLE PLAN NEBO JINÝMI BOŽSKÝMI HLUPÁKY. *1* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • simple plan

Jsem zvědavá kolik milých e-mailů dostanu, když vám řeknu,že ste blázni a že normální lidi posloucah simple plan nebo něco podobně božskýho. *3*
  • britney-selena

Re: halooooooooo

NO JÁ JEŠTĚ ŽIJU. *15* *15* *15* JÁ JEN VŽDYCKY ČEKÁM NA NĚJAKÝ NOVÝ PŘÍSPĚVEK. *15* *15* *15* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • anka6959

halooooooooo

je tu někdo??? tady asi všichni pochcípali *3* *3* *3* *9* *9* *9*
  • britney-selena

Re: Re: PRINCEZNA

JÉ,TY TAKY? *15* . TAK JO. BRIT A JEJÍ FANOUŠCI JSOU SUPER. *3* *14* *3* *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. *4*
  • anka6959

Re: PRINCEZNA

přeasně.jestli se vám to nelíbí tak prosim ale nemusíte sem lízt a urážet jí.VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14*
  • britney-selena

PRINCEZNA

BRITNEY JE PROSTĚ NEJ A MÁ JEDINEČNÝ HLAS. A HOTOVO. *1* *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • anka6959

Re: Re: Re: Re: ...

já nevím co tady dělaj ti co maj rádi BEYONCE a MADONNU tohle je diskuze o BRITNEY. to je strašný furt se tady s nějakýma debilama hádat *16* *16* *16* kdo je lepší BRITNEY je nejlepší zpěvačka všch dob *14* *14* *14* at se vám to líbí nebo ne my jí tady máme rádi jenom díky nám FANOUŠKŮM se dala dohromady to my jsme ji pomohli se vyšplhat se na vrcholky hitparád *4* *4* *4* *4* *4*
  • anka6959

Re: No tak nevim, nevim...

máš recht
  • celebrita222

No tak nevim, nevim...

Když to tak čtu, tak mi to příde divný!
    Píšete jak je lepší Madonna a jak jí Britney nesahá nikam...
    Ale tohle je doizkuze o Britney tak tady pište především věci o ní a nn o nějaký Madonně. Madonna má taky svoji diskusi!
    Pro mě je naopak Britney uplnou jedničkou mezi zpěvačkama.
    ¨Každýmu se líbí někdo jinej.
    Britney udělala pár průšvihů ale která celebrita nn?? *7*
    Pro mě vždy bude princezna popu! *14*
  • britney-selena

Re: Re: Re: ...

NEHÁDEJTE SE. MY MÁME RÁDI BRITNEY A TEN KDO MILUJE NĚJAKOU MADONNU NEBO BEYONCE,TAK AT JIM VYLÍŽE OBĚMA PIČU A HOTOVO. *9* *15* *15* *15* *15* *15* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Re: Re: Re: ...

jo jasný :D Britney je zapasaná v "Ginessovce" jako nejúspěšnější sólový umělec za posledních deset let..napsala přes 40 textů,podílela se na tom jak budou vypadat její turné, všechny její songy se v amerických rádiích dostali do top 40 což se nikomu jinýmu nepodařilo...3 debutovalo v Billboard ba prvním místě a ve světový hitparádě na druhým (což je nejlepší debut zpěvačky v týhle hitparádě) :D
    a že neumí zpívat? slyšel si jí někdy? :D podle mě zpívá líp než Madonna..Britney má silnější hlas...jde to slyšet třeba u Everytime...jo a sorry, ale album Celebration je ted v čr na 37 místě o songu a song už je někde v propadlišti dějin, zatím co Britney a její 3 je v čr v top 10... :D
    jo a co valíš, že celebration bylo všude první? :D co já vím tak první bylo ve Francii, Itálii, Kanadě a UK ... jo a album Blackout bylo vyhlášeno jedním prestižním magazínem jako páté nejlepší album tohoto desetiletí a sorry, ale madonna nebyla ani v top 5 :P
  • anka6959

Re: Re: ...

no to je pravda že ji nemuže jako porazit v prodejnosti kvuli těm lidem co to nelegálně stahujou z netu a madonna je nedostižitelná svými erotickými pozami ve svém věku by měla krotit a stim JESUSEM to je něco strašnýho vždyt by mohla bejt jeho mámou BRITNEY se tolik nepředvádí je svá a na nic si nehraje a já je nesrovnávám ale BRIT je BRIT její videa jsou orginální písně užasné alba suprový CIRCUS BLACKOUT jsou skvělý i kritici je chválili tak radši odtud vypadni protože nevim co tady děláš jdi si radši k madonně *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit