Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nati102

.....

Veronica má pravdu 😉
  • daja.candy

Re: .....

Jo,přesně!!!! 😉 Není dokonalá,ale pro nás je stejně nejlepší. 😍 😍 Je skvělá.
  • ilbritney96spears

Re: .....

Jo super,tady stopro souhlasim!!!tenhle člověk co to napsal se mi líbí. 😁
  • .....

Ahojky všichni.Docela zajímavé je to tu číst.Jak může někdo říct o ní že je kráva???ta dotyčná jí zná osobně???Tak at se zamyslí nad sebou.Britney je člověk z masa a kosti jako my.A každý dělá ptákoviny kolikrat horší.Tak než někdo něco vypustí za blbost.Tak by se měl zamyslet nad sebou. 😎 .Brit je prostě zlatíčko i s těmi jejímy mouchami.A ty máme taky a neříkejte že ne.Krásný den přeji všem papa
  • ilbritney96spears

HLASUJTE

ČAU LIDI,PROSÍÍÍM HLASUJTE NA WWW.T-MUSIC.CZ PRO BRITNEY V T-MUSIC CHART!!!DÍKY MOC 😉 😁
  • Britney

Britney je tě chci 😍 😍
  • T-music

If U Seek Amy v t-music! Hlasujte pro sing IF U SEEK AMY na www.t-music.cz
  • Re: Britney Spears

britny je nej lepsi 😍 😍 😍 😍 😍 😍
    😍 😍 😍 😍 😍
  • afis

Re: Britney Spears

Máš pravdu. Britney je nejlepší zpěvačka na světě! Alespon pro její fanoušky. Je tady čím dál tim víc lidí, co nesnáší Britney a lezou sem a nadávaj ji! Fajn. někdo nemusí brit mít rád. Může ji nenávidět, ale ne psát tady o ní nějaký kraviny. 😨
  • maddy

Re: SENZAČNÍ HLAS BRITNEY

Já mam nejradši Circus 😉 😉 😉
  • Britney

Jessi dakujem. 🙂 😉
  • Re: Britney Spears

hele máš pravdu 😉 😉 😉
  • Britney Spears

Britney nieje žiadna krava takisto nechápem ako to môže niekto toto o nej povedať je to najlepšia speváčka na svete ked ju nemá niekto rád nech sem neleze ja jej pesničky milujem všetky. 🙂 😉 😉
  • jessi

jak někdo může oní říct že je to kráva 😨 😨
    to se teda mýlíte moc,
  • jessi

ahoj já mám moc ráda britny mám i její triko je to moje nej zpěváčka. mtr 🙂 🙂 🙂 🙂
  • Re: no a tak

Stopro souhlasim.konečně někdo kdo to chápe a kdo nedá na blbý bulváry atd.. 😁
  • no a tak

Ty jo všíchni tady mluvíte o těch skandalech,ale polovinu s toho si stejně vymyslel bulvár,něco je možna pravda...Ale však je taky jenom člověk a chtěla si taky užít žívota co by mněla s toho kdyby jen zpívala a byla do smrti pana?nic.... 😁 at si užíva myslim že kdyby byla takova fetačka tak se s toho jen tak nevykope a dopadne jak Whitney Houston,a navíc by ted už nenahrala takove dobre klipy... Brit je dobra........Tak tod vše 😂
  • ilbritney96spears

Britney Spears

Britney je fakt úúúžžasnáá.Já ji moc obdivuju.Dostala se z takovejch hroznejch věcí jako nikdo jinej.Já vim,brala prášky pila atd...Pak z toho nemohla,páč jí vzali děti a její manžel,kterýho milovala jí věčně podváděl a chlastal.No hrůza,a pak se nedivte že z toho byla na nervy a zhroutila se z toho.Z toho by asi nebyl nikdo nadšenej.A pak se Britney vschopila a začala všechno dávat do pořádku a začala dost na sobě makat.Stará se o děti,je věčně s nima a má je moc ráda.No a pak dostala ty ceny za videoklip,nahrála skvělou desku a prostě.....Skvělíííí!A další miliony lidí ji obdivuje.A to by se o ní dalo mluvit plno úúúžasnejch věcí.Je prostě nej. 😍 😍 😉
  • kamca12

SENZAČNÍ HLAS BRITNEY

Já patřím tedy k fanouškům Britney. 😎 Její bývalý písničky jsem moc nemusela, ale Blackout a Circus je fakt dobrej! Brit umí fat dobře zpívat, toť můj názor! 😉
  • kikula216

přesně

přesně tak m..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit