-
Re: Je mi jí docela líto
CO se s ní stalo? -
Je mi jí docela líto
Britney je mi docela líto...Ted' co jsem o ní četla..No nechtěla bych zažít to co ona! Doufám,že se v ní znovu probudí ta stará Britney! -
pomozte mi
pls pomozte mi chodte na www.wonderfulbritney.blog.cz.potreb ujem pomoct s naštevnostou -
Re: Pomôžte Britney!!!!
Už sem hlasoval :-D -
Pomôžte Britney!!!!
Prosím Vás všetkých,tý ktorý máte radi Britney Spears kliknite si na tento odkaz http://www.mtv.com/ontv/vma/2008/best-pop-video/a-z.jhtml?chars=s.Tam nižšie je Britney buď piece of me alebo Gimme more ale pls kliknite na piece of me tam kde je napisane VOTE.Britney vás potrebuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stačí sa len registrovať.Ďakujem -
komentáře
Jako ted čtu y komentáře některé,proboha ona nebrala drogy byla blázen ted je v pořádku,jestli máte rádi fetíky a mrtvoly běžteza amy winehouses a ne za brit,ta je dávno v pořádku ! -
:(
Je to super,zpěvaka,je smutné,že si někdo myslí,že fetuje atd.... *13* *9* *14* -
je proste SUPER!!!
Britney je fakt super speváčka....mám ju hrozne rada...počula som od nej už všetky pesničky!!! *1* Strašne by som chcela ísť na jej koncert... -
Krásný
Má fakt suprový písničky. -
Re: Britney je SUPÉÉÉR
britney miluji tě a je mi fuk co si myslí ostatní ale já jí balim *14* *3* *4* -
Re: Re: www.wonderfulbritney.blog.cz
a kde mas ze brala drogy?? a hlavu so oholila uz pred rokem tak nepis ze si ji oholila ted..a mimochodem nebyla v blazinci ..a tam byla uz taky pred pul rokem..koukni se na lovebritney.cz a uvidis jak seka dobrotu ..dylino -
Re: www.wonderfulbritney.blog.cz
no britney je dobra ale zase je trochu strelena s tim jak se ostrihala a brala drogy to bilo hrozny ale ted byla v blazinci a uz je doma doufam ze se trochu zlepsi...! *13* -
Prodám
Prodám biografii Britney od Martina Hanusky - Britney Spears: Uplně nahá za 110 Kč. Více informací na stránce: www.znprodam.blog.cz -
.
noo..docela se mi líbí jak zpívá...ale povahou je to kráva.... -
Proč?
Tak si říkám, proč má tak hezká holka/ženská potřebu dělat takové p**iny. Krásná, slavná, bohatá, děti má... Škoda, že se takhle "rozežrala"... -
Re: britney
tak já se k tobě přidám,budem se prat za ní spolu -
Re: Re: BRITNEY je najlepsia !!!
jj,je zpátky,pracuje na dalším cd které vyjde ještě letos!!!!! -
Re: BRITNEY je najlepsia !!!
Ona uz pomoct nepotrebuje... uz je zpatky.. -
BRITNEY
JÁ PROSTĚ MILUJU BRITNEY..JE TO TA NJE ZPĚVAČKA CO JE..JE FAJN NNNNEEEEEEEJJJJJ *14* *3* *3* *4* *4* *3* -
BRITNEY je viac než len popová princezná !!!
BRITNEY je viac než len popová princezná, ona je popová královná (teda aspon pre mna). *4*