Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Britney <3 gueen of pop
  • Brytny je skěláááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá *15*
  • BRITNEY JE MŮJ ŽIVOT

britney je ta nejúžasnější zpěvačka na týhle planetě.......je boží...mám jíí mooooocinko ráda, protože nepomlouvá, neni namyšlená, furt se směje atd. je toho strašně moc proč jí mám ráda.....Je prostě BOŽÍÍÍÍÍ!!! *14*
  • Je hezká, viděl jsem ji v Glee, ale jinak ne a písničky jsou supééér!!!
  • FANYNKA BRITNEY

AHOJTE LIDICKY JSEM TADY NOVA .JA MAM TAKY RADA BRITNEY *3* .A JEJ VIDEOKLIPY SU VSECKE NUMBER ONE,ONA JE NESKUTECNE UZASNA.DRZIM JEJ PALCE AT JI VSECKO VYJDE.PAPA. *3* *14* *4*
    • madge.c

Re: FANYNKA BRITNEY

jj je skvělá *3*
  • anetalinda

britney je nejkykyky

britney je moc krasna to je moje nej celeska *14*
  • Britney

Myslím, že Britney se z toho dostane dřív nebo později určitě. Přála bych jí to!!!
    • Re: Britney

V to taky doufám,určitě to není žádná Barbína,ale její písně nejsou zase až tak špatné,líbí se mi Toxic a Baby one more time.Její filmy jsou propadáky,ale možná se to časem poddá.
  • Čauky

Čauky
  • oh,chudáááku...rád bych viděl tvůj "hezkej" xicht...asi máěš sám(a) se sebou problémy,co...hm,tvůj slepičí mozek se nezmůýe na nic jinýho,co...koho poslouchá tvůj slepičí mozek-at´ tady máme taky koho pomlouvat...a dávej si bacha abych tgi ten tvůj slepičí mozeček nerozkopal!!
  • pajjuska
    Ty Luky 1987- sklapni, já ju taky třeba moc nemusím, ale nepíšu milion přispěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit