Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já Britney miluju!!! Je skvělá zpěvačka a už se moc těším na 8. studiové album!
  • cynthia

britney

happy birthday brit i love you *3*
  • ninjamiley

Happy B-Day

Vše nejlepší,zlatíčko...Hodně štěstí,lásky a hlavně zdraví...ať ti konečně v životě něco vyjde :)
    Škoda že si naše vzkazy nikdy nepřečte..
  • BRITNEY JE NEJLEPSI ZPEVACKA CO SEM KDY SLISELA JE TO FAKT SUPER ALFICKA JAKO JA JE NEJ.............
  • katushka.04

Je mi jí docela líto

Britney je mi docela líto...Ted' co jsem o ní četla..No nechtěla bych zažít to co ona! Doufám,že se v ní znovu probudí ta stará Britney!
    • Re: Je mi jí docela líto

CO se s ní stalo?
  • Jsi super!!!

Britney je nej zpěvačka kterou znám.Umí zpívat a nedělá ze sebe namyšlenou krávu.
  • Mám ráda tvé písničky Britney *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Woow

I když sem ji chvilema nemela rada a zklamala sem se v ní tak teďka smekám......je fakt moc dobrá a ten titul Popová princezna ji právem náleží *4*
    s tím novím singlem Womanizer zabodovala!!!!! A držím ji pěsti...jen tak dál Britney...at ses taková jako driv
  • Je perfektní

Britney je naprosto super je chytrá hezká umí nádherně zpívat a ty pomluvy o ní jsou jen hloupí keci vše co tu ošklivýho lidi píšou dělají jen ze závisti její klipy písničky naprosto zbožnuju a měla jsem obrovskou radost když se vdala a narodil se jí Preston je to špička a vždy bude kam se hrabe metal mám rada i její sestru Jamie Lynn je jí podobná a věřím že to dotáhne stejně tak daleko jako Brit přeju jí spoustu štěstí do života a hodně radostí s Prestonem PS pozdravuju všechny fanoušky Britney
  • BRITNEY SPEARS

Všetko najlepšie k narodeninám. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit