-
Já Britney miluju!!! Je skvělá zpěvačka a už se moc těším na 8. studiové album!
-
britney
happy birthday brit i love you *3* -
Happy B-Day
Vše nejlepší,zlatíčko...Hodně štěstí,lásky a hlavně zdraví...ať ti konečně v životě něco vyjde :)
Škoda že si naše vzkazy nikdy nepřečte.. -
BRITNEY JE NEJLEPSI ZPEVACKA CO SEM KDY SLISELA JE TO FAKT SUPER ALFICKA JAKO JA JE NEJ.............
-
Je mi jí docela líto
Britney je mi docela líto...Ted' co jsem o ní četla..No nechtěla bych zažít to co ona! Doufám,že se v ní znovu probudí ta stará Britney! -
-
Re: Je mi jí docela líto
CO se s ní stalo?
-
-
Jsi super!!!
Britney je nej zpěvačka kterou znám.Umí zpívat a nedělá ze sebe namyšlenou krávu. -
Mám ráda tvé písničky Britney *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Woow
I když sem ji chvilema nemela rada a zklamala sem se v ní tak teďka smekám......je fakt moc dobrá a ten titul Popová princezna ji právem náleží *4*
s tím novím singlem Womanizer zabodovala!!!!! A držím ji pěsti...jen tak dál Britney...at ses taková jako driv -
Je perfektní
Britney je naprosto super je chytrá hezká umí nádherně zpívat a ty pomluvy o ní jsou jen hloupí keci vše co tu ošklivýho lidi píšou dělají jen ze závisti její klipy písničky naprosto zbožnuju a měla jsem obrovskou radost když se vdala a narodil se jí Preston je to špička a vždy bude kam se hrabe metal mám rada i její sestru Jamie Lynn je jí podobná a věřím že to dotáhne stejně tak daleko jako Brit přeju jí spoustu štěstí do života a hodně radostí s Prestonem PS pozdravuju všechny fanoušky Britney -
BRITNEY SPEARS
Všetko najlepšie k narodeninám. *4*