-
HLASUJTE
ČAU LIDI,PROSÍÍÍM HLASUJTE NA WWW.T-MUSIC.CZ PRO BRITNEY V T-MUSIC CHART!!!DÍKY MOC *3* *1* -
Dobrý Britney
Líbíš se mi.Nejseš taková jak všichni říkaj si dobrá -
britnyinka je nejlepsi
joooo britney je super -
Happy birthday ♥
-
Omlouvam se blbne mi to *to co si myslite o Briteny to si treba mysli vasi kamaradi o vas.
-
nemám ji ráda ale...
Podle mě o ní nikdo nemůže říct, že je blbá nebo naopak dokonalá! Lidi který ji neznaj to říkat nemůžou, protože neví jaká opravdu je! Já to samozřejmě taky nevíma jediný co můžu říct je, že se mi její písničky zrovna moc nelíbí a není mi zrovna sympatická! -
AHOJ
AHOJÍK. O TOM NIC NEVÍM,ŽE BY BRITNEY UKRADLA SONG. TEDA JAKO ŽE HO NAZPÍVALA DŘÍV NEŽ GAGA. *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
britney
jj Britney je skvělá! -
Toxic!
ooouu,miluju Britney,mrzí mě moooc že to s ní jde furt z kopce!je to hvězda,a jak byla začátkem kariéry krásná! *14* *14* *14* *14* i ted když je namalovaná,ale alkohol se na ní podepsal. *5* miluju její hit Toxic! *14* *14* *14* -
-
Re: Toxic!
jo,je sice rok 2010 ale ted jsem si v časáku četla že má zase nastoupit na odvykačku ,,,je dokonalá,,,I LOVE !! *14* *9* -
Cože? Jak to s ní jde z kopce? *9* Je rok 2010, ne 2007 *13* -
NO JÁ BYCH ŘEKLA ŽE JE KRÁSNÁ POŘÁD I BEZ MAKE UPU VYPADÁ HEZKY VYPADÁ MNOHEM ŽENSKY NEŽ MADONNA TY JEJÍ ŠLACHY FUJ
A TAKY JE BRIT PO DĚTECH TO SE TAKY ŽENSKÁ ZMĚNÍ ALE VYPADÁ POŘÁD NÁDHERNĚ JÁ BYCH SI PÍSKALA KDYBYCH VYPADALA JAKO ONA. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Toxic!
BRITNEY VYPADÁ HEZKY. A TO ŽE NENÍ ÚPLNÁ KOSTRA NEZNAMENÁ,ŽE NENÍ HEZKÁ. KDZŽ JE ČLOVĚK MOC HUBENEJ,TAK TO TAKY NENÍ HEZKÝ. BRITNEY JE AKORÁT A MADONNA MÁ POSTAVU A TY RUCE JAK NĚJAKEJ HNUSNEJ CHLAP. *15* *1* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Toxic!
Přesně souhlasim....vždyt Brit má 2 děti a postavu na to má hezkou.... *14* *3* *14* *3* -
Re: Re: Re: Toxic!
PŘESNĚ .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Toxic!
no jenomže Madonna má přes padesát a Brit přes dvacet *1* Takže je trošku logický, že Madonna vypadá hůř... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Toxic!
asi tak *1*
-
-
-
-
-
-
Britney IS COOL
Britney si najlepšia spevačka aku som za cely svoj život videla.Si super.Mam ťa rada aj napriek tomu čo si povystrajala.Viem že ťa ktomu dohnali iny .mam ťa hrozne rada.Ja verím tomu že sa vrátiš a budeš zasa ako predtým.COOL *3* *3* -
-
Re: Britney IS COOL
Tos toho od jiných lidiček moc neslyšela coo? Jo kdysi byla nadějná hvězda... ale teď jí už definitivně hráblo - nejhorší na tom je, že ona si to snad uživá - chudinky dětičky.
-