Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Britney Spears

dianna114 dakujem ťi máš pravdu Britney je fakt dobrá vo všetkých svojich pesničkách a klipoch,čau. *14* *4*
  • www.britneystar.wz.cz

www.britneystar.wz.cz www.britneystar.wz.cz www.br itneystar.wz.cz www.britneystar.wz.cz www.britneys tar.wz.cz www.britneystar.wz.cz
  • Ahoj brytney!!!!!

Ahojky ty jsi ta nejnejnejnejnej spevacka me je jedno ze ses zmenila ale porad te budu mit rada"""!!!! *15* Ty jsi ta nej spevacka!!!mam od tebe uz 20 cd!!! *14* A vzdycky te budu mit rada!!!!!ahoj tva nej oblibenkine!!! *14* *15* *4* *5* *13* *9* *3* *9* *5* *14*
  • mě se líbila za mlada *3*
  • *14* *14* Britney is super, prostě nejlepší na světě *4* *4*
  • Britney

TA bRITNEY JE DOCELA HEZKA JE JI 25 LET A KDO SE CHCE SE MNOU KAMARADIT AT NAPISE NA nelaex@centrum A JA MU ODEPISU *5* *3* *1*
  • Britney

Britney je prosťe skvelá moja najlepšia speváčka,Circus perfektná pesnička nemá chybu vlastne všetky od Britney Spears sú úžasné. *4* *3* *3* *14*
  • dianna114

♠♠♠

Britney je naprosto skvělá!!! A její nový song If You Seek Amy je fakt super!!!!!!!! *3*
  • Britney mi nikdy nevadila spíše naopak, ale co nesnesu je Rihanna to je děs a hrůza.....
  • ilbritney96spears

Britney Spears

Britney je fakt úúúžžasnáá.Já ji moc obdivuju.Dostala se z takovejch hroznejch věcí jako nikdo jinej.Já vim,brala prášky pila atd...Pak z toho nemohla,páč jí vzali děti a její manžel,kterýho milovala jí věčně podváděl a chlastal.No hrůza,a pak se nedivte že z toho byla na nervy a zhroutila se z toho.Z toho by asi nebyl nikdo nadšenej.A pak se Britney vschopila a začala všechno dávat do pořádku a začala dost na sobě makat.Stará se o děti,je věčně s nima a má je moc ráda.No a pak dostala ty ceny za videoklip,nahrála skvělou desku a prostě.....Skvělíííí!A další miliony lidí ji obdivuje.A to by se o ní dalo mluvit plno úúúžasnejch věcí.Je prostě nej. *14* *14* *3*
    • Re: Britney Spears

jo a opravim ta a vyziral jej prachy............hovado vykopla bych ho z baraku *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit