-
Huraaa
Huraa Britney se dava do kupy...uz se konecne zase smeje..tak ji drzme vsichni palce at se dostane zase na misto popovy princezny... -
-
Re: Huraaa
Přesně táááák to je paráda *15* jsem happy že je ona happy!!! *3* -
Britney Spears
Britney má dobré pesničky páčia sa mi, vie krásne spievat,Piece Of Me vážne super pesnička,konečne sa už dostáva dokopy lebo tie jej škandály,čo robila boli strašné.Britney má pekný hlas ked spieva,teraz má dobré klipy. *4*
-
-
BRITNEY
britney,vsn! *3* -
Britney
Vše nejlepší,Brit!!! *3* *3* -
HAPPY BIRTHDAY!!!!!
tak vše nejlepší! -
váha 48 kg??? a čí že je to váha???
-
jana
čaute lidičky. *14* *14* *3* *3* .videla jsem jeji novy videoklip. TILL THE WORLD ENDS.no je fakt božíííí no proste super. tak go go go go britney go go go go.it´s great. -
-
Re: jana
JO JE SKVĚLÝ. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
Me se libi jak zpiva. A uz ma i deti. Ja si myslim ,ze neni jako ty namysleny zpevacky.
-
Všechno nejepší k narozeninám :DDD Britney si dobrá zpěvačka mám tě ráda :D (jako zpěvačku) :D :D :D
-
Britney je dobrá!
Ahoj všichni!!!! Britney je dobrá mám doma všechny její origoš CD. Ale zase bych jí nazařadila mezi nejlepší špičku, jsou i mnohem lepší!Kdyby jste měli nějaké upomínky tak pište -
simple plan
Jsem zvědavá kolik milých e-mailů dostanu, když vám řeknu,že ste blázni a že normální lidi posloucah simple plan nebo něco podobně božskýho. *3* -
-
Re: simple plan
hele co sem pleteš SIMPLE PLAN ???tady je diskuze o BRITNEY tak bys měl vypadnout a BRITNEY JE SKVĚLÁ ZPĚVAČKA TAK UŽ JI PŘESTANTE URÁŽET *16* *16* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END -
-
Re: Re: simple plan
JO! VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. *14* *4* -
-
Re: Re: Re: simple plan
BRITNEY JE SKVĚLÁ NIKDO NA NÍ NEMÁ LA LA LA mě hrabe já si musím zpívat nic z toho nedělejte já vím možná sem blázen ale miluju BRITNEY to nikdo nezmění *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: simple plan
PODLE FANYNKY SIMPLE PLAN JSME TADY BLÁZNI VŠICHNI. *15* *1* *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: simple plan
njn tak jsme blázni a blázni jsou i oni protože mají rádi simple plan tak by nás mohli pochopit
-
-
-
-
-
Re: simple plan
TAK TADY MÁŠ 1.MILÝ E-MAIL ODE MĚ.
MĚ JE U P.....,ŽE POSLOUCHÁŠ NĚJAKÝ SIMPLE PLAN. POSLOUCHEJ SI TŘEBA MARYLINA MANSONA *15* ,ALE NEŘÍKEJ,ŽE JSME BLÁZNI. MY JSME FANOUŠCI. *8* . PRO NÁS JE ZASE BRITNEY BOŽSKÁ. *14* . TAKŽE BĚŽ RADĚJI NA DISKUSI SE SIMPLE PLAN NEBO JINÝMI BOŽSKÝMI HLUPÁKY. *1* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-