Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KUK

TA KESHA NEMÁ PRÁVO URÁŽET BRITNEY. *16* SAMA STOJÍ ZA H.... *15* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • johnan

Re: KUK

souhlasim!Kesha nemá na Brit!má jeden hit,ani né hezkej,zkrátka vás nechytne a hned se srovnává s popovou princeznou!! *16* *8* drzost *16* *10*
    • anka6959

NO NEMÁ SI PĚKNĚ S**E DO PUSY A TY JEJÍ PÍSNIČKY TAKY STOJÍ ZA .....NĚCO NO A CO TAK VEDE HITPARÁDU BRITNEY JÍ VEDLA NĚKOLIKRÁT *14* *14* *14* *14*
  • Radar

Běžte všichni na www.britney.com je tam nový videoklip na "Radar"
  • nikk

RADAR

Nevíte jestli je rozdíl mezi Radarem z Blackoutu a Radarem z Circusu *7*
    • nati102

Re: RADAR

žádnej rozdíl mezi nima nevidim *7*
  • britney je sexsi *14* *14* *14* *14* *14*
  • KUK

ČAUKY. SUPER,ŽE UŽ BUDOU PRÁZDNINY. *3* . VŠEM FANOUŠKŮM BRITNEY PŘEJI KRÁSNÉ PRÁZDNINY. *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • anka6959

JJ TOBĚ TAKY PŘEJU KRÁSNÉ PRÁZDNINY *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END
  • nechci být hnusnej:D ale když tady někdo říká že strašně moc poslouchá katy perry a řiká jak umí zpívat tak jí asi nikdy neslyšel LIVE. Někomu to nevadí ale nemohl bych ''milovat'' zpěvačku která ani zpěvačkou není skoro každý kdo aspoň špetku umí zpívat a má styl by mohl bejt na místě katy. Ona není dobrá zpěvačka, ale má dobré písničky. Pokud nebude zpívat naplno, nikdy jí nebudu brát za zpěvačku která umí zpívat živě. Britney hodně používá autotune ale neslyšel jsem tolik jejích LIVE. Myslím si že umí zpívat. Rozhodně líp jak Katy Perry. Britney je vážně dobrá má skvělé písničky. Byla nejlepší zpěvačkou dřív. Nejlíp ale zpívá: Lady Gaga, Adele, Miley podle mě. Ona byla dvakrát zavřena na psychiatrii ani se nedivím že jí to už tolik nezpívá(Britney). Měla těžký život
    • souhlasím *4* *4*
  • Zpívat umí

Britney dělá blbosti,to jo,ale nedá se jí prostě upřít,že má talent.Lidi popuzuje tím,že si nechala vzít děti.Ale jako umělkyni ji fakt uznávám.
  • Super

Britney je super.Patří mezi moje nejoblibenější.Každej má svůj názor takže mi tolik nevadí když tady říkáte jaká je blbá atd.Ale naprosto nechápu jak o ní někdo může říct že neumí zpívat?!Ja bych dala nevím co abych uměla zpívat a ještě k tomu vypadala jako ona!
  • Happy Brithday Britney!! *14* *14*
  • senford

Britney v Glee

Britney Spears se objeví v epizodě Britney/Brittany v seriálu Glee, která se v USA bude vysílat 28. září. Tato epizoda je jí speciálně věnovaná... více zde: http://ilovebritney.blog.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit