Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Britney.

Podle mě je Britney pořádná rebelka, střelec, která si toho hodně prožila, zkusila co mohla a má a bude mít hodně úspěchů, ať už má skandál jeden, nebo celý milion. :)
    rozhodně ji v každé věci podporuju, protože je to její rozhodnutí a prostě to tak chce. (I když je to občas rozhodnutí způsobeno promilemi v krvi :D)
  • c

je to fakt dobrá zpěvačka mám ji docela ráda *3* *3* *3*
    • cumacek

je docela fajn *4* *14*
  • říkejte si co chcete ale jedno musíte uznat...Brit je prostě kočka s velkým K!Je fakt hezká.
  • neeej

britney je nejlepšííí zpěvačka...je skvěláá *1* *1* *14* *14* *3* *3* *14* *14*
  • Hi,
    Britney Spears-Body Ache (lyric video)
    check it on YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=OUPl8bf_jdo&list=UUArVcelKq2-CqoNHCw7ik7w
  • Britney-nastupující královna popu!
  • Aninka

Sice už se postavila na nohy ,jen aby takhle vydržela a zase se nepotopila ale myslím ,že už nidy nebude tak vysoko jak byla.
    • Re: Aninka

Co to meleš holka?Je pořád dost vysoko,asi se v tom už trošku motáš vid? *9*
  • Mentalista14
    Happy B-day Britney!
  • anka6959

HOOOJ

ahojky tak jak jste se vyspinkali?? a co jste dostali k ježíškovi??? *9* *9* *9* *9* *9*
    • britney-selena

Re: HOOOJ

TAK PENÍZE,OBLEČENÍ ATD. *3* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • anka6959

Re: Re: HOOOJ

JÁ VĚCI DO ŠKOLY OBLEČENÍ ATD.......ALE BYLY TO MOJE NEJSMUTNĚJŠI VÁNOCE UŽ JE NIKDY NEBUDU SLAVIT. *9* *9* *9* *9* *9*
        • britney-selena

Re: Re: Re: HOOOJ

JÁ TAKY MĚL SMUTNÝ VÁNOCE DOMA. A NETÝKÁ SE TO DÁRKŮ. TED NEBUDU UŽ MÍT TAK MOC VELKÝ PŘÍSTUP NA INTERNET. *9* . AHOJ. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • anka6959

Re: Re: Re: Re: HOOOJ

NO O DÁRKY NEJDE MĚ UMŘEL PEJSEK CHJOOO *9* *9* *9* CO???JAK TO ŽE NEBUDEŠ MÍT PŘÍSTUP NA INTERNET CO SI TADY POČNU??? *3* *3* *3* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: HOOOJ

JÁ BYDLÍM JINDE. NEBOJ,BUDU SE SNAŽIT SEM PSÁT. TAK SNAD SEM BUDE PSÁT I NĚKDO JINÝ NEŽ JEN JÁ A TY. TO JE MI LÍTO,ŽE TI UMŘEL PEJSEK. TO NENÍ HEZKÝ DÁREK K VÁNOCŮM. *9* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Hlasujte!!!

Hlasujte pro Britney na www.hlasuj.unas.cz/anketa.htm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit