Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kirushka97
    Všechno nejlepší! :))))) Má krásný písničky :3
  • Britney Spears

Britney je suprová speváčka najlepšia na celom sveťe,páčia sa mi všetky jej pesničky a klipy. *4* *3* *3*
    • Re: Britney Spears

ses dobrej!! *3* *14*
      • dianna114

Re: Re: Britney Spears

Lukáši,já s tebou souhlasím. Britney má super písničky a hlavně ty klipy k nim,ty nejsou nikdy nudný,i když každý vypadá úplně jinak. *3* *14*
  • ....

Byla to moye nej. zpěvačka, ale už nejní *13* změnila se *5*
  • Si nej

Tyjo Britney vzpamatuj se ..Já Tě uplně zbožňuju a myslím že určitě spousta lidé..mi ti věříme..Máš dvě malé děti co by za to jiní dali..Si Krásná..Jsi můj vzor *14* *3*
    • nelmo

Re: Si nej

Jj přesně....:) *14* *14* *14*
  • afis

Live And More

Hééj lidi, zejtra vyjde s Bleskem DVD Live And More. Mělo by stát okolo 60. KČ Určo si ho koupim *14*
    • Re: Live And More

JÁ TO MÁM KOUPENÝ UŽ DÁVNO A ZA VYŠŠÍ CENU.JÁ JSEM VŮL. *15* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • nelmo

Re: Re: Live And More

Jj včera sem si ho šla koupit je bestový...... *14* *14* *14* *3*
    • zuzanka666

Re: Live And More

To je super taky si ho koupím *14* *3* *15*
  • a co ej pode tebe , dobry hudabni sttyl ?? hmm rock , metal , proc ne , ale poc lezes kdys ji neposluchas ?? hmm
  • Britney

Britnuska je moje laska :) I love you !! *14*
  • Britney je prostě super doufám, že se vrátí a bude pokračovat ve zpěvu.Byla by to škoda kdyby už nezpívala. *4* *15*
  • jessi

jak někdo může oní říct že je to kráva *13* *13*
    to se teda mýlíte moc,
  • Britney you are a BEATIFUL! I LOVE YOU !! :* Navždy si moje Best! =o) když jsem se dozvěděla že nespíváš tak jsem zešílela a měla jsem ráda Avril Lavigne! Ale teď zase zpíváš!!! Takže sůůpér! :* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* *1* *1* *2* *2* *2* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit