-
Konečně někdo kdo má rozum! Ella a No name. :)
-
Britney G*o*o*d *1*
Hello I´m CassidyM2M! And I say that Britney is really good.... good bye! =)=) See You Soon.. -
Britney, přijeď do ČR
Prosím, udělejte všichni fanoušci vše pro to, aby Britney přijela koncertovat i do ČR!
VÍCE NA: http://lovebritney.net/chcete-britn ey-v-cesku-udelejte-pro-to-neco/
*3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Britney, přijeď do ČR
Kolik se dává za ten kompars na jejím koncertu? To by byla dobrá brigáda *1* -
Re: Britney, přijeď do ČR
v metru jsem si četŁa zhe by měŁa přijet do Česka!! *1* *3*
-
-
Britney!
Podle mě je Britney naprosto úžasná. Jak zhubla, tak je ještě víc hezčí než předtím. Má nádherný hlas, což ji asi nikdo nemůže odepřít. A pokud píšete, že Britney nebude tak vysoko jak bývala, tak je to proto, že už je jí 27. Blíží se ke 30 a určitě si nemůže znovu hrát na nevinátko. Britney přeju ti abys ses stále držela a vydávala pecky jakou jsou Womanizer a Circus. Doufám, že tvoje děti se zas dostanou do péče tobě. Jsi moje nej zpěvačka *14* . Doufám, že přijedeš do Prahy. -
-
Re: Britney!
Přesně..naprosto souhlasim...ona je ÚŽASNÁ...!JÁ JI ZBOŽŇUJU -
-
Re: Re: Britney!
Píšu poslední příspěvek k Britney v roce 2008! *14* Britney,jsem št'astná,že jsi se dokázala vrátit na vrchol,at' se ti daří! *14*
-
-
-
Britney
Ahoj si dobra zrovna ve skole jsem te kreslilam a povedlo se mi to. -
Best :-***
Ahojky Britney je nejlepšíí na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Best :-***
JO JE NEJLEPŠÍ A AT SI ŘÍKÁ KDO CHCE CO CHCE JE BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Best :-***
Přesně.... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Best :-***
NECHÁPU LIDI CO JÍ ODSUZUJÍ JENOM PROTO CO SE JÍ STALO JÍ ZKAZIL KEVIN TO ON ZA TO MŮŽE. -
-
Re: Re: Re: Re: Best :-***
přesně...ty já vůůbec nesníšim jenom,že si přečtou něco v bulváru a hned jí posuzujou...HRŮŮZA....to je *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Best :-***
Přesně... -
Re: Re: Re: Re: Re: Best :-***
já je taky nemám ráda a ještě když srovnávaj s MILEY jak můžou srovnávat 2 odlišný osoby to faaakt nechápu *16*
-
-
-
-
-
-
KEVIN
ČETLA JSEM V ČASOPISE ŽE KEVIN ČEKÁ S TOU SVOJÍ VICTORII DÍTĚ A ŽE BRITNEY JE Z TOHO NA NERVY A TLAČÍ NA JASONA ŽE CHCE TAKY CHUDINKA *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: KEVIN
chudák brit*9* *9* stejne ten kevin je hajzl *13* -
-
Re: Re: KEVIN
přesně největší hajzl ze všech *16* *16* *16*
-
-
-
je fakt dobrá
čau britney,umíš docela zpívat ale fakt jen trochu -
Obrázky
Prodám nebo vyměním sbírku Britney.Já sbírám:Liv Tyler,Keiru Knightley,Kate Beckinsale,Cate Blanchett,Kirsten Dunst,Natalii Portman a Mirandu Otto(Eowyn).Tak pokud máte chutˇ a zájem... *3* -
dobra spivačka
brytny spersova ma nejlepši pisne boom boom a womanizer