-
vanillka-ashley
jéé,vy tady dokážete diskutovat...
,,krávy,trapky,hnus y...,, kdo nesnáší brit (já ji obdivuju),tak sem vubec nemá chodit.naco sou lidi ve funklubu britney,když ji uráží??? to je jedno...mě se na brit líbí,že má vždycky jiný styl.dřív měla bud takový odvážný (toxik,gimmi more),pak nepojmenovatelný ale úžasný-baby one more time,a ted ty supa nový-circus,radar,womanizer... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
SENZAČNÍ HLAS BRITNEY
Já patřím tedy k fanouškům Britney. *5* Její bývalý písničky jsem moc nemusela, ale Blackout a Circus je fakt dobrej! Brit umí fat dobře zpívat, toť můj názor! *3* -
-
Re: SENZAČNÍ HLAS BRITNEY
Já mam nejradši Circus *3* *3* *3*
-
-
Řeknu/napíšu to takhle... její hudbu jsem nikdy nějak zvlášť nemusela, prostě to není můj styl. Musím ale říct že je mi sympatická. Taková optimisticky naladěná ale zároveň citlivá. Když se teď dívám na ty fotky kde má nějaké ty kila navíc a bulvár k tomu píše:,,Koukněte se jak Britney přibrala...SKANDÁL!"-a podobné věci mám vždy chuť vidět toho kdo to napsal, páč ten asi nebude vypadat o moc líp.
Prostě Britney mi je moc sympatická :) . Obzvlášť jako maminka, která miluje svoje dva syny :) . -
No nevim nevim
Rozhodně nezpíváš špatně, ale bohužel znám lidi, kteří zpívají líp.Já každý den zpívám tvoje písničky a nenechám tě kritizovat čau -
Brituška
Je skvelaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! -
Kesha vs Britney
Jak se opovažuje Kesha urážet Britney???že je prej parodie na zpěvačku a že zpívat neumí a tancovat?? Houbeles dokázala a ještě tohle se ani Britney nedivím že ted dělá že jí nezná. *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Kesha vs Britney
Jo přesně....souhlasim....!!! -
-
Re: Re: Kesha vs Britney
že jo??? konečně mi dá někdo za pravdu. -
-
Re: Re: Re: Kesha vs Britney
Jj...Já se jí prostě nedivim,že dělá že jí nezná...!! *16* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Kesha vs Britney
Já bejt na jejim místě tak bych jí něco provedla.Ale Britney taková není nemá za potřebí se někomu mstít. *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Chápu že některý ji máte rádi a jiný zas ne ale je mi jí líto jak vypadala hnusně a že skončila na psychiatrii to byla fakt smutná událost sice jsem to od ní nečekal ale byla to smutná událost ale teď je zas v poho tak aspoň to
-
-
A ještě něco je dobrá herečka a zpěvačka
-
-
Váha 48 kg, nejlepší joke dne - jen tak dal :D.
-
BRITNEY
AHOJTE TADY PAJÍK.BRITNEY JE CELKEM HEZKÁ,CELKEM JE I CHYTRÁ,CELKEM I VTIPNÁ ALE NIKDY NEZPÍVALA HEZKY TAK SI TO UVĚDOMTE ZDAR PAJÍK...........*****HELLOW -
Britney je nejlepšííííí off all!!!!!!!!!!!!!!!