-
vsn
vsetko najj Britney :D -
Britney je SUPÉÉÉR
Britney je nejlepsi zpevacka......(je jedna s mich oblibenych!!!!!! *15* *15* *3* *14* -
-
Re: Britney je SUPÉÉÉR
britney miluji tě a je mi fuk co si myslí ostatní ale já jí balim *14* *3* *4*
-
-
Všechno nejlepší!!!
Všechno nejlepší Britney!!!! *3*
Hodně lásky a podpory od fanouškůůůůů!!!!! *3* *3* *3* -
britny
ahojky vše nej a at se ti vidaří vánoce *3* *3* *3* -
=o(
No mě teda Britney osobně připadá jako děsně namyšlená.....ale neznám ji,takže nemůžu posoudit jaká je ve skutečnosti.Některé její písničky se mi líbí.No váš názor vám neberu...mě osobně se víc líbí písničky Avril Lavigne=o) -
je proste SUPER!!!
Britney je fakt super speváčka....mám ju hrozne rada...počula som od nej už všetky pesničky!!! *1* Strašne by som chcela ísť na jej koncert... -
pro Kacku
ty taky... -
Britnei je skvělá
Britnei je super!!!!Má skvěli pisnicky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
halooooooooo
je tu někdo??? tady asi všichni pochcípali *3* *3* *3* *9* *9* *9* -
-
Re: halooooooooo
NO JÁ JEŠTĚ ŽIJU. *15* *15* *15* JÁ JEN VŽDYCKY ČEKÁM NA NĚJAKÝ NOVÝ PŘÍSPĚVEK. *15* *15* *15* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
MTV
SIMPLE PLAN A PODOBNĚ DIVNÝ SKUPINY ZNÁM JEN Z MTV. TAM TO DÁVAJÍ DOST,ALE V ČASOPISECH A VŮBEC CELKOVĚ VÍC POPULÁRNÍ A ZNÁMÁ JE NAŠE BRITNEY. TAKY SI ZASLOUŽÍ MNOHEM VÍC POZORNOSTI NEŽ NĚJAKÝ DIVNÝ SKUPINY. *3* . ŠKODA,ŽE NÁM TA spgirl TAKY NĚCO NEODEPÍŠE. *8* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: MTV
NO JÁ JE ZASE ZNÁM JAKO Z NĚJAKÝCH ČASOPISU NEBO KDYŽ JE HRAJOU V RADIU ALE JE PRAVDA ŽE O BRITNEY PÍŠOU VÍC JÁ SEM RÁDA ŽE UŽ SE NEPÍŠOU JENOM JEJÍ SKANDÁLY ALE ŽE SE PÍŠE O TOM ŽE ZNOVA TRHÁ REKORDY *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END
-