Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro FBI,Pavla a Caniball

jste trapny,ty vase inteligentni keci se sem fakt nehodej...kazdej ma mit svuj vlastni nazor,takze vam muze bejt jedno,jestli sprostej...a podle me:KDYZ SE TAK MILUJETE,TAK SI PISTE NEKDE JINDE!!!!Nebo snad jste tak neschopny a musite lizt porad sem?!?!?!
  • je to nej nej nejlepsi zpevacka co znam *3* *3*
  • *3* *5* *4* *14* *1* *1* *5* *3* *9* *8* *4*
  • Britney je super!!!

Jo, ale teďkon jsem viděl ty krásný nový plakáty Britney Spears u kámošky, no jo Britney je pořád moc krásná asi si zase budu muset začít kupovat BRAVO a nebo POPCORNy, abych získal její novej plakát a mohl jsem si ho vyvěsit v pokojíčku!
  • megousek

...

podle me je to velká děvka ale líbí de mi její písničky
  • ahoj britney jsi prostě nejlepší hrozně ti fandim chtěla bych vypadat jako ty je to pravda že si těhotná??? *3* *14* *4* *14* *4*
  • Viš co! Ty Lukyno pinďere protebe je všechno blbi měniš nazory a tak. Jsi k *13**13**13**13* jo přesně tak jestli vubec viš co jsem chtěla tim naznačit.
  • Britney je můj miláček poslouchám jí pořád i ted *14* a na ty drby kašlete jsou to jen výmysly *5* je prostě nejlepší *3*
  • jen chci napsat, že úplně souhlasím s Jouis má pravdu. Britney poslouchám už hrozně dlouho. Její písničky jsou fakt hity a nějaká Avril se jí nemůže vyrovnat Brit má narozdíl od ní pořád stejnej styl. *4*
  • Britney má fakt super písničky!!!!!!!!!! *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit