-
best...
Jaká je podle vás nejlepší písnička,nejlepší deska a nejlepší videoklip Britney Spears??? -
-
Re: best...
Všechny jsou nejlepší *14* -
písnička - Break The Ice
deska - Blackout
videoklip - Piece Of Me *4* -
Podle mě je nej song od Britney "Womanizer" na ten nemá ani singl "3" stejně tak videoklip je best i když na video "3" sem dost zvědavej podle fotek a toho co sem četl by mohl bejt...no kdo ví...každopádně se těším...A nejlepší deska od Britney a podle mě vůbec nejleší deska je Circus...je tak originální a neobyčejná...dávám jí 9 z 10
Jinak bestovky sou podle mě trapný v životě by sem si ji nekoupil a to od nikoho.Doufám že až vydá nejnovější desku(nemyslím bestovku)tak že bude mimimálně tak dobrá jako Circus a že zase všechny převálcuje...ale to asi nejspíš tak za rok... -
-
Re: Re: best...
tak všechny mají něco do sebe každá je jiná a každá je originál všechny její videoklipy a písně jsou něčím zvláštním tak já mám u ní několik oblíbenýsh tak MOJE OBLÍBENÉ DESKY: IN THE ZONE BRITNEY CIRCUS a OOOPS I DID IT AGAIN MOJE OBLÍBENÉ PÍSNIČKY:TOXIC GIMME MORE STRONGER OVERPROTECTED HIT ME BABY ONE MORE TIME BOYS A ME AGAINST THE MUSIC A VIDEOKLIPY: CRAZY BABY ONE MORE TIME OOOPS I DID IT AGAIN STRONGER OVERPROTECTED (DARKCHILD REMIX) IM NOT A GIRL NOT YET A WOMAN BOYS ME AGAINST THE MUSIC TOXIC EVRYTIME MY PREROGATIVE PICE OF ME RADAR BREAK THE ICE WOMANIZER CIRCUS
-
-
-
vy co tady Brit kritizujete jste chudáčci zakomplexovaní Britney je ikona a budoucnost
-
NO JO, BLONDÝNA!!
Nechceme kritizovat hned na začátku! Ale není tady jiná možnost! Zpěvačka tisíciletí!? AUUUUUUU, chudáku! Stačí se jen podívat a uvidíš její inteligenci (jestli se tomu vůbec inteligence dá říct)! Z ní ta blbost přímo čiší!!!!Nějaký film? Crossroads - to musí být asi pěkná sračkovna! Ani jsme o tom neslyšeli - díky Bohu! Ale samozřejmě je demokracie, MYSLI SI, CO CHCEŠ- ale až vyrosteš, tak se nynějším názorům budeš akorát smát! Pokud nemáš stejné IQ jako ona! Hodně štěstí!!!!!!!!!! -
***Britney***
ahojky lidicky ... tak co rikate na ten skandal co vsude okolo ni koluje !!!! *9*
brutalni, ale je pravda, ze si za to muze vlastne sama ... *15* chudera jedna ...
no nic ,ale ty jeji pisnicky jsou celkem bozi .... !!!!!!!!!!!! tak se mejte ... *8* *9* *13* -
Britney
Britney je mojou najlepšou speváčkou na svete jej klipy,pesničky nemajú chybu ona tiež.Mám na dvd aj dokument Pravá Tvár Britney rád ho pozerám,skvelý!!!. *4* *3* *14* *14* *14* -
Best
Britney je prostě nejlepšííí! *14* -
A ty Tomyiku to nemusíš posílat dvakrát mi víme co je to zakomplexovaní To seš ty
-
některý její písničky celkem ujdou *1*
-
Lidi co furt máte??Britney Spears má nahodou dost dobrý hlas a zpívat určitě umí,podle mě má vyjímečný hlas a barvu hlasu kterou nemá nikdo.Rozhodně má větší zkušenosti se zpěvem než taková Rihanna atd.
-
poďte se podívatna mou stránku http://www.britney-spears.kvalitne.cz - wallpapery, docela rozsáhlá fotogalerie, texty, brzo bude od všech textů i překlad a brzo taky bude přehled všech singlů. určitě navštivte!!!