-
TOXIC
brietny neni hezka jeto normalni amercanka dobrej klip je TOXIC!!! -
........
Je super že se zase sebrala.... *14* *3* *14* ....Že..? -
KUK
BRITNEY JE NEJLEPŠÍ A MADONNA MŮŽE JÍT KLIDNĚ DO DŮCHODU. *15* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: KUK
Britney je dobrá, ale na Madonnu nemá. *3* -
-
Re: Re: KUK
mno jako na madonnu nemá cose týče alb ale taky si vem jak dlouho je v šoubysnysu madonna a jak dlouho britney,jako já nic proti madonně nemám ona má hity to jo ale jak ona se chová a někdy i oblíká a ty její šlachy vypadá spíš jak chlap než ženská a ty madoniny sexy pozy to není žádný tancování a jak ona roztahuje nohy ale uvidíme tak za 10 za 15 let a uvidíme kdo koho strčí do kapsy mno madonna bude mít hity a to se nezmění ale žádná extra velká zpěvačka není mno je to tvuj názor -
-
Re: Re: Re: KUK
Myslím, že není potřeba, aby jedna druhou strkala do kapsy, nejsou to rivalky, Madonna je Britneyin idol, tak nevím, proč by se Britney snažila být lepší než ona. *4* S tím, že Madonna není moc dobrá zpěvačka, to se od Britney moc neliší a právě proto jsou často srovnávány. S tím prodejem desek Madonnu už nepřekoná nikdo, protože v dnešní době si většina lidí CD stáhne spíš než koupí, takže je to jasný. Kdyby se Britney a další zpěvačky současnosti narodily tak o 20 let dřív, myslím, že by ty žebříčky nejlépe prodávaných umělců vypadaly jinak.
-
-
-
-
Jo jasně má pěknej ksichtík, ale v hlavě nic! Už sem slyšela a četla o hodně novinářích co s ní dělali rozhovor a potom o ní prohlásili že je namyšlená, neschopná říct cokoli blišího sama o svým novým CD no teda vlastně jo:je super no ááá že je bezva! Jednoduše na venek působí že je asi hodně hloupá!
-
vŠEchno nej :**
-
Řikejte si co chcete,
ale jí stejně nezajímá, jaký plky tady máte. Narozdíl od vás něco dokázala!!!! -
Britney hezky zpívá je proste super!!!!!!!!!!!!
-
........................
pěkně zpívá a je hezká to,že je namyšlená je jen závist..když budete tak úspěšný a hezký tak si klidně buďte taky namyšlený..závist je mrcha a ne Britney..chudák radši s tím vším končí a ani se ji nedivím.. -
jujky
četla jsem že Britney a Kevin jsou opět spolu
no přečtě te si to sami je to slovensky
http://koktail.pravda.sk /britney-spears-a-kevin-federline-o pat-spolu-fes-/sk-kkoktail.asp?c=a1 00628_165426_sk-kkoktail_p47 -
BRITNEY JE SUPER
BRITNEY JE MOJE FAVORITKA MÁM JEJÍ CD A CHCI DALŠÍ MÁM JÍ MOC RÁDA A VÍM O NÍ HODNĚ PS:BRIT JE SUPER