-
fanusik britney spears
Britney Spears je podla mna a mojich kamosiek najlepsia!!! Vsak nemá ziadnu chybu,ona je pekná,pekné má vlasy,velmi dobre tancuje,krasne spieva,no predsa nemá chybu!!!Britney je SupeR!!!!!Ja viem o nej uplne vsetko mám jej cd,..... Ona je Super!!!! -
Sritny
Jsi fakt dobrá, pěkná a umíš dobře hrát ve filmech například Crossroads tam jsi byla supr. -
mihalysarina
Britney je velice sexy *14* -
sean a jayden
tak uz tu mame brzo i dva jeji synacky *3* -
britney
Britney is besttttt !!!!! -
BRITNEY JE SUPER
BRITNEY SKVĚLE ZPÍVÁ A KTOMU JE KRÁSNÁ MUSÍM SE PŘIZNAM ŽJE TO MOJE OBLIBENKYNĚ -
Britney
Ked Britney spieva má naozaj dokonalý a úžasný hlas určite aj keby som ju počul spievať naživo by mala taký ešte určite lepší.Britney je podla mna naozaj velmi dobrá speváčka!!!. *4* *3* *14* *14* -
Z popu mám nejradši : Rihanna,Lady Gaga a Karel Gott.PS Shitney Spears ani omylem,nesnáším jí a její hudbu taky
-
je super
Britney je mooc super mam ji rada i když dela takovy veci ja ji lituju...kdyby si nevzala kevina tak by takhle nedopadla ale ja ji podporuju ve všem a mam ji mocinky rada a držim pěsti at se zase da dohronady a zase bude pricezna popu a i dokonce královna misto madonny...tak *4* *3* *14* *9* -
pro nejlepší zpěvač z celé republiky
Ahoj Britny jsi moje nej.zpěvačka sem tvoje nej.faninka