Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bože lidi co ste zač?Ste normální že můžete nějakou takovouhle poslouchat?!Jako já ji nenávidim ale zároveň taky nevim co ji závidět jak tu řikáte vy!Já si s tou vylízanou peroxidkou hlavu nelámu,já mám své pravá,krásné dlouhé blond vlásky!To spíš ona může závidět mě!:-) papapapapa mějte se!
  • dobrý!

brit má své dobré a spatné stránky! ale její písnicky poslouchám! bez tech skandálů ses dobrá brit!
  • ZPĚVAČKA

BRITNEY JE MOJE NEJOBLÍBENĚJŠÍ ZPĚVAČKA. S NĚJAKOU HNUSNOU BEYONCE SE NEDÁ ANI SROVNÁVAT. *14* BRITNEY JE NEJ A JEJÍ PÍSNIČKY TAKY. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • anka6959

Re: ZPĚVAČKA

jj to je pravda BEYONCE je nafoukaná to co jsem četla to je fakt strašný na 15 sekundovou chůzi pořebovala letět helikopterou
      • Re: Re: ZPĚVAČKA

TA JE TEDA LENOŠNÁ. I TY PÍSNIČKY TÉ BEYONCE NEJSOU NIC MOC. BRIT JE PROSTĚ NEJ. *14* *3* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • anka6959

Re: Re: Re: ZPĚVAČKA

BRIT JE NEJ NEJ NEJ NEJ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Britney je skvělá nikdo na ni nemá a žádná blbá blondýna taky neni!je hezká bruneta a zpívá nádherně, ona je praví opak Avril!!!!!!!!!
  • koukám že týnka se tu pusila do obhajování Britney!Neměla by to tak prožívat a být tak agresivní, všichni nemají stejný názor jako ona!
  • brit

tak prej neni tehotna!!
  • Vulgární TýnkA

Maja+Misa mají pravdu takový vulgární slova ty tÝnka odnaučse to nebo budeš jako Brit a neobhajuj jí tak vždyť je to nadržená blondýna barví se proto aby nešlo vidět že je blbá. Tak si rozmysli komu budeš fandit.
  • LOVE BRITNEY!!!!*******

Britney je uplne nejskvelejsi... proste ve vsem... a ty jeji skandaly... se nedivte, kazde video ktere vidite tak je tam ona obklopena nejmin 50. lidmi s fotakem... tak co ... a to jak ji jednou spadlo malem to dite, tak si ctete na novinkach.cz... kolikati zenskym se decko oparilo vodou nebo vypadlo z okna... proste ji uctivam... a nevadila by me aji kdyby vylezla ven z domu s h*vnem na hlave:D a jinak 10000% ji nekdy chci videt dal bych za to vsechno *14* *14* *1* *15*
  • Get Naked

Co říkáte na tohle vysttoupení?
    http://www.youtube.c om/watch?v=TdzJf_XGrUM
    • Re: Get Naked

JE TO PĚKNÝ,ALE NEBYLO TOMU MOC ROZUMĚT. JINAK TA PÍSNIČKA NA TOM ALBU JE NÁDHERNÁ. *14* *14* *14* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • MILUJU JÍ

Britney je ted v pohodě nedělá průsery a nedělá problémy! Tak to má být!!! *14* Jinak ji furt miluju. A těhotná neni takže antifanoušci musí být smutní *15* fuck antifanouškům !!!! *16* Pá pá lásky moje *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit