-
BRITNEY
JÁ PROSTĚ MILUJU BRITNEY..JE TO TA NJE ZPĚVAČKA CO JE..JE FAJN NNNNEEEEEEEJJJJJ *14* *3* *3* *4* *4* *3* -
Britney je velmi dobrá
-
já tě žeruu :)))
-
3
V BRAVU JE PŘELOŽENÁ PÍSNIČKA 3. FAKT ZAJÍMAVÝ TEXT. *15* *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: 3
TAKY JSEM JÍ ČETLA JE TO HEZKÝ SICE JE TO O SEXU ALE TAK PROČ NE *15* *15* *1* *14* -
-
Re: Re: 3
NO PRÁVĚ. ONA MÁ POSLEDNÍ DOBOU TAKOVÝ TEXTY. *15* *14* . DOBREJ JE TAKY TEXT NA PÍSNIČKU GET NAKED Z ALBA BLACKOUT. *14* *1* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: 3
JO TO JE ALE SOU TO TAKOVÝ CHYTLAVÝ RYTMICKÝ *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: 3
JO A NEBO TAKY OOH OOH BABY A PERFECT LOVER. *15* *14* . NO PROSTĚ KRÁSA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 3
SOUHLAS BRITNEY IS BEST *14* *14* *14* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
-
VESELÉ VÁNOCE
PŘEJI KRÁSNÉ VÁNOČNÍ RÁNKO DOUFÁM ŽE JSTE SE VYSPALI KRÁSNĚ.. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END -
-
Re: VESELÉ VÁNOCE
TAKY TOBĚ A VŠEM PŘEJI KRÁSNÉ RÁNO A KRÁSNÝ ŠTĚDRÝ DEN. DNES BUDU MUSET DÁVAT POZOR NA KOSTI U KAPRA. *15* *1* *3* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK .THE END.
-
-
Britney je dobrá!!
No jak ty říkáš, tak ty období, kdy ukazovala rozkrok jsou pryč a ted je zase hubená. Možná, že nešla na vysokou, ale stal se z ní Pop idol. A nerad všem, že kdo se spokojí s učnákem, tak ten bude chudší. No a co. myslím, že spousta našich rodičů nešlo na vejšku a žijeme si dobře. Možná ne tak dobře, ale určitě ne tak špatně, aby jsme byli jenom na chlebu. *13* -
-
Re: Britney je dobrá!!
Đobře si to vystihŁa!! *1* *3*
-
-
I love you Britney , ten co tu psal nadávky at jde do háje pokud ji nemá rád at sem neleze , jo a píšeš jak blbec , takže vrat se do první třídy !!!!!
-
KUK
BRITNEY UŽ DLOUHO NEMĚLA NOVÝ KLIP. *9* . UŽ SE TĚŠÍM NA JEJÍ NOVOU DESKU. *3* *14* *14* *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: KUK
JÁ SE TAKY NA TU JEJÍ DESKU TĚŠÍM *14* *14* *4* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: KUK
BRITNEY VYDALA ZASE NĚJAKÉ ALBUM S HITY A NOVÁ PÍSNIČKA JE JEN TA 3 . TVŮJ 101.LERTÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
Re: KUK
Vždyt' nedávno natočila klip ''3'' *8* -
-
Re: Re: KUK
ALE TO BYLO UŽ V MINULÉM ROCE. *4* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
brad pitt
me se nejvic libi ten klip kdyz zacinala -
-
Re: brad pitt
TO JAKO TEN JAK JE V TÉ ŠKOLE. NO TO MĚ SE LÍBÍ SPÍŠ TY OSTATNÍ. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
BRITNEY BEST
*14* Britney je nej zpěvačka ... je fakt skvělá sbožnuji její písně *14* *14* *8* *14* *14* *14* http://www.vaseviktorka.blog.cz/ *14*