Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Britny is my angel

Britny is my very good friend.We are as sisters .I like Britney. *4*
  • anka6959

strašný

jak uváděj že britney ukradla lady gaga tu písničku sem si jí poslechla ale musim uznat že originál je lepší.mě to prostě v podání britney příde divný nezvyklí ale není to nejhorší *4* *4*
    • ilbritney96spears

Re: strašný

Britney neukradla žádnej song lady gaga.prostě britney jako první dostala nabídku nazpívat ten song,nazpívala ho,ale odmítla ho.asi to prostě neni její styl hudby a navíc tam děsně toho překrývání hlasu těma úpravama a zvukama.k britney se tahle muzika moc nehodí,ale k lady gaga je jako stvořenej. *3*
      • anka6959

Re: Re: strašný

to je pravda lady gaga pdělá tu elektroniku ale že to dali na net až tedkon v tom jejim podání.
  • Britney je nej..........................

Podle me je Britney nejslepší!!Ale je to muj názor každý komu se to nelíbí je jeho věc!!!Já mam prostě Britney ráda!!!Je naprosto úžasná!!Je krásná a je sexy!!Sice jak někdo napsla že ma texty o ničem tak to je možná pravda!!Ale po pravdě kterej zpěvák má texty o něčem!!A jak někdo že píše Britney a X-tina jsou rivalky to už dávno neni pravda protože X-tina napsala Britney dopis jestli budou kámošky Britney řekla že jo!!A ted jsem zvědavá kdo mi začne nadávat,že ji mam ráda!!!A Britney je můj IDOL!!!!!!
  • Britney

Britney se mi líbila,ted už se mi líbí méně.Nechápu,co se svým chováním sleduje,chová se jako pubertačka.
  • nikk

Nevite????

Nevite jak se menuje písnič jak tam spíva: SEXY.......???? *7*
    • dianna114

Re: Nevite????

asi myslíš (I Got That)Boom Boom *7*
      • nikk

Re: Re: Nevite????

Jjjj dík *14* *4*
  • Britney je krásná žena , která má fakt BOMBOVÉ písničky , prostě Uáááááááá žeru ji čeče <3 <3 <3 Queen of pop <3 a ty zajed pod hadr !!!!! když se ti nelíbí tak sem nelez trotle mucQ *1* *14* *16* *10*
  • JE SKVĚLÁ

Nejlepší písnička je Circus
    Nejlepší deska je Circus
    A nejlepší videoklipy jsou If u seek amy, Womanizer a Radar
    *3*
  • Nojo,ja sem řikala že ji zavidite...Ale nechces se k tomu přiznat,co?Nevim,proč by ti mela Briney zavidet tvoji vypelichanou hřivu...Tak se mej!Pa!
  • gangsterka

no byla to best zpěvačka ale ted je nic moc *13* přetim byla uplně peckaaaaaaaa
  • shanim britney

ahoj vsichni, shanim naprosto vse o britney spears. odkoupim, vymenim za britney, co mam 2 nebo vymenim za cokoliv jineho. dik moc. telefon: 728 199 181.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší