Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mery

Hledáte nějaké stránky o Britney tak se určite koukněte na http://ilovebritney.blog.cz/
    Každ ý den tam přibívají novinky o Britney *3*
    • Re: Mery

mnohem lepší www.lovebritney.net a o jamie lynn www.jlynnstarszz.com
    • Re: Mery

máš na té stránce taky něco o těhotenství Jamie Lynn Spears?????????????????? *3*
      • britney.jean.spears

Re: Re: Mery

No to newim mozná to bude v gallerii která se brzy zprovozní, ale neni to můj blog, je kámošky je taky tady na osobnostech.-D *4*
  • Britney Spears

dianna114 dakujem ťi máš pravdu Britney je fakt dobrá vo všetkých svojich pesničkách a klipoch,čau. *14* *4*
  • Britney Spears

Britney je suprová speváčka najlepšia na celom sveťe,páčia sa mi všetky jej pesničky a klipy. *4* *3* *3*
    • Re: Britney Spears

ses dobrej!! *3* *14*
      • dianna114

Re: Re: Britney Spears

Lukáši,já s tebou souhlasím. Britney má super písničky a hlavně ty klipy k nim,ty nejsou nikdy nudný,i když každý vypadá úplně jinak. *3* *14*
  • dobra spivačka

brytny spersova ma nejlepši pisne boom boom a womanizer
  • Britney j super

Brit je super už sa nemôžem dočkať truné Circus Staring Britney je NAJ dokázala sa dostať s takýh problémov o ktorým sa ani nesníva.

BRITNEY SPEARS IS BEST BRITNEY SPEARS IS BEST *4* *3*
  • erikbu

Bože co to je s tím životopisem

Co to j za životopis divný "MOC SE MI NELÍBÍ" A NAKY BŘEZINA
  • záhada

kdo je ten herec Benjamin Březina *7*
  • Britney

Ja mám velni rád jej pesničky. *4* *3*
  • Glorie

MILEY CIRUS JE KRÁVA .Myslí si ,že je nějaká suprová zpěvačka A přitom se NEDÁ POSLOUCHAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • aldineczka

Re: Glorie

tak proč jí posloucháš když je to kráva??seš normální??mno a nwm proč to sem cpeš tady se píše o britney a né o miley!!!
  • afis

Britney je dobrá!!

No jak ty říkáš, tak ty období, kdy ukazovala rozkrok jsou pryč a ted je zase hubená. Možná, že nešla na vysokou, ale stal se z ní Pop idol. A nerad všem, že kdo se spokojí s učnákem, tak ten bude chudší. No a co. myslím, že spousta našich rodičů nešlo na vejšku a žijeme si dobře. Možná ne tak dobře, ale určitě ne tak špatně, aby jsme byli jenom na chlebu. *13*
    • avrilie

Re: Britney je dobrá!!

Đobře si to vystihŁa!! *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit