Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jaja

britney by meli korunovat jako kralovnu popu ne jen princeznou zatu cestu co usla by si to zaslouzila!!kazdopadne muzu jen rict ze avril je v riti protoze ted vsechny ceny bude vyhravat britney tak nevim no!!ale britney je proste nej nej a sem rada ze je spatky!! *14* *14* *14* *5* *3* jeto bozi zpevacka a at si rika kdo chce ze je krava ale my fanousci vime svi!!
    • avrilie

Re: jaja

no nemusíš to tak dosŁova psát zhe Avril je v řiti,náhodou Avril je pro mě prostě *BEST* každej něco miluje a ty zas Britney a můžu ti říct zhe sice je pravda zhe asi teď bude vyhrávat Britney a,prtože Avrl zatím teprve vydá Đesku a to bude až tak za rok možná za míň a to si piš zhe až Avrilka bude mít desku tak to se Britney bude divit!!! *1* *3* já nemám nic proti Britney,má náhodou good songy,aŁe nemusíš tady psát zhe Avril je v řiti!!! *13*
      • Re: Re: jaja

no tak sorry vis ja sem mela hodne rada avril ale nak uz to neni ono uz to neni ta avril je to z pis barbie!jemi to lito ale jeto pravda! *9*
        • Re: Re: Re: jaja

Náhodou,já si taky myslím,že Britney je daleko lepší než Avril,teda nemám nic proti Avril,některý songy má vymakaný,ale já prostě zůstanu věrná Britney,přijde mi taková poslouchatelnější.*4*Jinak si myslím,že titul ,princezna popu' se k ní hodí víc než ,královna popu',navíc královna popu je Madonna a 2 královny být nemohou.*1*Jinak zdravím všechny fanoušky Britney! *3*
          • erikbu

Re: Re: Re: Re: jaja

No Píšese že už je to královna..prohlašujou to o ní choreografové a producenti *9* *13* *5*
  • afis

Britney ted letí!

Britney je pořád na vrcholu. A i když ted letí něco ve stylu hip hop nebo rock. Tak Britney se pořád drží popu. A ona ted letí. Ted letí její singl Womanizer a Circus. To CD se prodává strašně dobře. Lidi nepotřebujou jenom nějaký hipíki s vytahanými kalhoty a kšiltovkou na hlavě. *13*
  • afis

Britney!

Podle mě je Britney naprosto úžasná. Jak zhubla, tak je ještě víc hezčí než předtím. Má nádherný hlas, což ji asi nikdo nemůže odepřít. A pokud píšete, že Britney nebude tak vysoko jak bývala, tak je to proto, že už je jí 27. Blíží se ke 30 a určitě si nemůže znovu hrát na nevinátko. Britney přeju ti abys ses stále držela a vydávala pecky jakou jsou Womanizer a Circus. Doufám, že tvoje děti se zas dostanou do péče tobě. Jsi moje nej zpěvačka *14* . Doufám, že přijedeš do Prahy.
    • Re: Britney!

Přesně..naprosto souhlasim...ona je ÚŽASNÁ...!JÁ JI ZBOŽŇUJU
      • Re: Re: Britney!

Píšu poslední příspěvek k Britney v roce 2008! *14* Britney,jsem št'astná,že jsi se dokázala vrátit na vrchol,at' se ti daří! *14*
  • Britney, přijeď do ČR

Prosím, udělejte všichni fanoušci vše pro to, aby Britney přijela koncertovat i do ČR!
    VÍCE NA: http://lovebritney.net/chcete-britn ey-v-cesku-udelejte-pro-to-neco/

*3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • Re: Britney, přijeď do ČR

Kolik se dává za ten kompars na jejím koncertu? To by byla dobrá brigáda *1*
    • avrilie

Re: Britney, přijeď do ČR

v metru jsem si četŁa zhe by měŁa přijet do Česka!! *1* *3*
  • Aninka

Sice už se postavila na nohy ,jen aby takhle vydržela a zase se nepotopila ale myslím ,že už nidy nebude tak vysoko jak byla.
    • Re: Aninka

Co to meleš holka?Je pořád dost vysoko,asi se v tom už trošku motáš vid? *9*
  • Aninka

Měla by se stydět za její mynulost (jak si oholila vlasy ůplně do hola nebo jak každývečer spala s jiný lapem) *5* *10* *13*

Aninko,měla by ses stydět za svůj pravopis. *9*

a proc odepis prooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooosim *8* *8* *8*
  • prodám cd

prodám cd blackout - nové (nevhodný dárek), cd neponičené, booklet nepoškozený, cena 170Kč
  • britneyspearsova

http://ilovebritney.blog.cz/

Ahojky jestli hledate stranky o Britney Spears kde najdete uplne vsechno tak se urcite podivejte na ilovebritney.blog.cz
    Kazdy den tam pribivaji novinky o Britney Spears:-)
    ilovebritney.blog.cz *4* *3* *4* *3*
  • moje stránky o britney

ahoj lidičky estli hledáte stránku o Britney,tak se podívekte na www.britneylove.blog.cz
    tento blog je založený už skoro 2 roky a každý den jsou na něm novinky ohledně brit a spoustu věcí s ní:-) *4*
    • Re: stránky o britney

Díky za tip! *4* Určitě se tam podívám. *1* *15*
  • vanillka-ashley

je suprovááááá

hojky,má sice dooost průšvihů a to nejvíc po parisce-prej ale je stejně supr.je jedna z mích nejoblíbenějších celebrit.ty nový 2 písničky-womanizer a radar sou taky dooost úža. *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15*
    • avrilie

Re: je suprovááááá

Đoporuču ji ti Circus!!!!!!fakt sqvěŁej song!! *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit