-
heroin? NE!
myslim to nebyla takova uchylacka aby brala drogy!ten kdo pise ze se predavkovala je pekny de_il protoze to nemuze vedet!!! mozna se predavkovala ale to neni potvrzene!!! ale urcite to byl srdecni zachvat!!! ona by nikdy drogy nebrala si myslim ja!a tak vsem de_ilum vzkazuju ze nemuzou tvrdit ze se predavkovala kdyz u toho nebyli...takze at laskave zmlknou a projevi k ni aspon trochu ucty!!! -
wow!
byla to dobrá herečka...škoda že chcipla... libila se mi zvlast ve libankach a v holky z lepsi spolecnosti -
-
Ty debile,až jednou chcípneš ty, možná si oddychnem...
-
Re: wow!
ach jo. kdybych ji mohla vidět aspon jednou. třeba i ve snu. chci si s ni popovidat. treba bych konecne zistila jake to je umrit. nevim co se stane az umru. nevim kde budu. proziju to nejak? budu mit druhy zivot? kdybych se s ni potkala ve snu tak bych se ji na všechno zeptala...ale ona uz neni a myslim ze ji ve snu asi nepotkam. takze budu cekat az zestarnu a umru. pak se konecne dozvim jake to je a jesi budu mit druhy zivot. -
Re: wow!
at je ted kde chce urcite na ni vsichni mysli jeji rodina kamaradi fanoušci a já...umrela protoze o tom rozhodl osud...nebyt osudu mozna by este zila...chudak ...at je ji zeme lehka
-
-
nejlepsi
ja ji miluju je skvela nemuzu na ni prestat myslet at je ji zeme lehka *9* -
:(:(:(
newim co na to rict sice jsem ji videl jen v televizi ale musim na ni porad myslet ...miluju te! -
Úmrtí
Možná fetovala ale určitě se nepředávkovala!!Podle mých zjištění zemřela na dlouhodobý ZÁPAL PLIC!! -
vole
hele jako i kdyby se podrezala predavkovala proste cokoliv jako videla sem ji v par filmech byla to vyborna herecka ale to je upe jedno proste kdyz umre clovek tak jako si z toho nebudu delat prdel a uz vubec tomu dotycnymu nebudu bnejak nadavat ne!!!! a urcite nekomu chybi rodine a pratelum a kdyby neco kdyz se nekdo predavkuje heroinem je to srdecni zachvat debile XxX *10* *10* *10* *10* *16* *7* *7* -
je ji skoda :'-(
je ji skoda byla krasna holka a skvela herecka :-( klid jeji dusi *9* -
srdeční záchvat?
Srdeční záchvat? To není vůbec pravda!!! Předávkovala se heroinem. Byla prachobyčejná smažka *16* *16* *16* Ta nikomu chybět nebude a je dobře, ze zařvala, kráva pitomá. -
-
Re: srdeční záchvat?
ty kretene vzpamatuj se!!ty ses prachobyčejnu supak a hovado!!tady jde aspon přesně poznat kdo tady je smažka a o koho by svět přišel určitě rad a nebyla by TĚ zadna skoda kryple!drž hubu o Brittany byla nejlepsi!ty se smaz nekde hoodne hluboko pod nami!to ti preju za tohle cos o ni tvrdil -
vis ona je uz mrtva a bylo by dobre projevit k ni aspon trochu ucty. co si myslis az se stane az chcipnes ty? libilo by se ti kdyby te po smrti vsichni pomlouvali? ja si myslim ze ne.tak nebud trapny a furt ji nenadavej! -
děláš si pr*el!!!! BYla sqelá!!!! a jak můžeš wědět,že se předáwkowala,byl/a si u toho??!! Byl to srdeční záchwat!!! KONEC a TEČKA!!! Měj trochu úctu!!!!!!!!! Takhle se chowá jenom nějakej de*il což asi budeš když o ní takhle mluwíš!!!! *13* a sklidni trochu!!!!!!! *8*
-
-
dejw
filmografie neni divna !, ty filmy z roku 2010 se nenataceji v roce 2010 jsou natacene treba 2 roky predem, ale vydani filmu je v roce 2010, tudiz mohla hrat v postradatelni !, *3* -
xD
ale ne! ta ubohá píča zhebla!! stejně nikomu nebude chybět *1* -
-
Re: xD
takovym curakum jak ses ty chybet nemuze,ty ses obycejny šutr ktery nema zadne city,chcipaku zdechni sam -
Dej mi vědět až chcípneš... Napišu ti na náhrobek pěknej epitaf o tom kdo je tu píča a komu budeš chybět. -
De*bile zku***nej!!!!! Doufám že tě bude strašit a něco ti udělá!!! -
ty si mi ale kus piči na tyči... sem psát takový hovadiny... *13* -
a ty by si někomu chyběl, kreténe??? -
Ty jsi ale kretén,opravdu...!!! -
:(
byla úžasná.... *4* ale ta filmografie je nejaka divna, ne ? *7*
-