-
Dakota
Dakota Fanning 22.12 o Brittany....byl mezi námi velký věkový rozdíl, ale vzniklo mezi námi velké přátelství. Byla jako moje velká starší sestra a naučila mně spoustu věcí, měla v sobě něco dětsky vroucího, co přitahovalo lidi.....s ní odchází i kus mého srdce,bude mi hrozně chybět, sbohem,miluju Tě Brittany.... -
Je jí škoda
Je fakt škoda, že umřela..Zjistila jsem to až dnes a měla jsem z toho fakt šok - byla to fakt super herečka, já úplně miluju film Líbánky *9* -
Britanny R.I.P
Chudinka Brittanny.Ja sem ji videl teda jenom ve dvou filmech (8 mile a Sin city)ale v obou filmech byla uzasna a strasne se mi libila...je to skoda byla tak mlada. *9* *9* -
R.I.P. BRITTANY
Brittany-->opět jedna z nejúžasnějších hereček_Malá černá skříňka, Líbanky, Láska a jiné pohromy_tyhle filmy miluju..je v nich naprosto úžasná. Krásná, mladá, talentovaná, vtipná a nejvíc roztomilá...Tak proč Ona? *9* R.I.P. *BRITTANY* *9* -
Nechápu to :(
Já to nechápu, jak mohla umřít :( Když jsem včera viděla titulek, tak jsem tomu nechtěla věřit. Vždyť jí bylo čerstvých 32 :o(( Né že bych ji nějak extra moc znala, ale pár filmů jsem s ní vidělat a hrozně mě to mrzí :'( Jeto hrozné :'( -
Britt
Já to mu nechci ani uvěřit, tak málo sem o ní doposavaď věděl, a teď, když umřela, tak chci aby byla naživu. Je to těžko uvěřitelný a já už nad tím přemejšlim druhej den.
Těžko můžu posuzovat, když její život znám jen z objektivů a kamer, ale měl jsem ji rád, asi před rokem sem si naplánoval odjezd do USA, tak za 3 roky sem tam chtěl jet a jak se tak na to koukám, tak mě tohle odradilo, byla jednou z těch, od kterých bych chtěl alespoň autogram...já...já už nevím co dál mám říct, snad jen že se s ní jedno sejdeme všichni a v to doufám....Je mi to strašně líto, moc. -
:-(
Nemůžu uvěřit,že umřela...Tyjo...Tak krásná a skvělá herečka.... *9* -
Brittany forever
*9* to snad není pravda...nemůžu to mu uvěřit, souhlasím s deniskou proč ted všichni umírají. *9*Byla tak mladá je mi to moc líto.... *9* -
:'(
tohle je děsny!!!:(
byla to fakt skvěla herečka...proč ted všichni umíraj:(...bylo ji teprv 32 ...
Je mi to strašně líto...nechapu to! -
bRITTANY
JJ BYLA ÚŽASNÁ AŽ MOC A JEJÍ FILMÍKY BYLY NEJ. !!! JEN JEŠTĚ PÁR SLOV PRO NÍ !
=bRITTANY BYLA SI JEDINEČNÁ A HROZNĚ ÚŽASNÁ A JÁ SEM TĚ MĚLA VŽDYCKY HROZNĚ RÁDA A MILUJU S TEBOU VŠECKY FILMY !!! DOUFÁM ŽE BUDEŠ ODPOČÍVAT V POKOJI A NIKDY NA TEBE NEZAPOMENU BYLA SI ÚŽASNÁ A BUDU NA TEBE V DOBRÉM VZPOMÍNAT UŽ NAVŽDY !!!!!!!!!!! *9*