Přejít na výpis diskuzí

Brittany Murphy

OSOBNOST 31.12.2006 
133 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nickeysunset

...

Dneska davaji na nov od 20:00 Holky z lepší společnosti, tak...
  • Re: fotka

Přesne odelejte ji *9*
  • Re: poslední *12*

byla to skvela herecka ale odelej tu fotku ashley jasne?? *8* . *3*
  • fotka

kterej debil přidával fotky a dal mezi ně Ashley Tisdale?to musel bejt snad zhulenej! *16* *1* jo jinak prý brala drogy nebo co *9*
  • Brittany

asi přad 5. dnama sem viděla film Neříkej ani slovo..kde Brittany hrála..film byl skvělej a ona taky..moc sem ji neznala..tak sem si ji dnes vyhledala na osobnostech a jak sem uviděla že je mrtvá..dost mě to šokovala..byla to skvělá herečka,bude mi chybět *9* *9*
  • 22kristyl

:-(

Byla to tak skvělá herečka.Její filmy jsou suprový...tak mi mrzí,že tu už není.JE to VELIKÁNSK ŠKODA =( *9* *9*
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

Brittany =(

Brittany mám tě ráda mocinky moc a byla jsi nejky herečka a zpěvačka !!! moc mi chybííííš!!!!! *9* *9* *9* neee ploc ty neeee *9* mocmocinkymoc mi scházíš !!!!!!!!!!!!!!!!!! a newííííím co si mám počít byla jsi můůůj poklad a ještě víííííc vra´t se prosííííím !!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* NIKDY NA TEBE NEZAPOMENU !!!
  • Pi--lUlkA

Chybíš mi hr0zně m0c...Byla si skvělá herečka....Budeme na tebe vzp0mínat....Nikdy nezap0menem...Pr0č ty...=(.... *9* *9*
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

britttt

briiiit mocinky mi schzis asi si pudu kouknout na libanky a vybrecim se a hotovo miluji te *14* *14* *14* *14* *14* *14* a maaaaaam te velice prevelice moc rada ses skvelaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* moje sluniiicko *3* *3*
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

Re: Re: Re: poslední *12*

nemuzu tomu uverit byla tak svela!!!!! jak us jsem rikala *4* *4* andel ale ja to nedokazu ja ji miluju avždycky budu *14* *14* *14* a jestli se dozvim ze o ni nekdo siri pomluvy *16* *16* *8* *8* tak at si me nepreje bylo to moje SLUNÍČKO!!!! *3* *3* *1*
  • cholito.15

poslední *12*

brittany byla jsi skvělá herečka a tvoje filmy byli užasný
  • meteora

zbohem

nevím co psát, tak jenom: Zbohem, byla si fakt moc dobrá!
  • kajuska4

Re: Re: poslední *12*

Brittany sbohem *9* máme tě rádi a budeme tě mít rádi furttt *9* *9* *9* budeš nám aj chybě *9* (Holky já brečím *9* )
  • mileycyruska

Re: Re: poslední *12*

ano opravdu jsi byla nejlepší zbohem brittany murphy *9* *9*
  • mileycyruska

Re: poslední *12*

Zbohem Britt byla jsi nejlepší *9* *9*
  • mileycyruska

poslední *12*

To je pro Brittany Murphy na rozloučenou

jestli se s ní chcete rozloučit tak

přidejte komentář. *9* *9* Zbohem *9*

*9* *9* *9*
  • puspuspusinka

Re: pro Brittany;-( na rozloučenou

Přesně,...když jsem to viděla na internetu,...tak jsem nejdřív zaječela to néééééé,... a mamka se lekla co je? Pak sem si to všude ověřovala a nakonec sem zjistila že opravdu to je pravda a myslela sem si,...že už ,....že už,...nwm že už nechci žít !! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • mileycyruska

Re: pro Brittany;-( na rozloučenou

mluvíš mi z duše(doslova!!) ona byla tak

skvělá hlavně v líbánkách!!! nezasloužila

si umřít navždy budeě v mém srdíčku!! *14*

*14* *9* *9*
  • mileycyruska

pro Brittany;-( na rozloučenou

brittany byla si pro mě ta nejvetší hvězda z hereček tvoje filmy byly skvělí prostě byla si mimořádná nikdy sem si nemyslela že by jsi mohla umřít tak mladá a hlavně v době kdy jsi byla nejvíc obdivovanán prostě mě to moc bolelo kdyz se na internetu objevilo ze jsi umrela bylo to příšerný!!! *9* *9* *9* hned sem si to ověřovala jestli nekecaj a ne *9* *9* moc mě mrzí kéž by místo tebe umřel někdo jinej(hlaavne ty zlí lidi) a proto se s tebou chci rozloučit když ostatní nechtěli. *9* *9* *9* *9* !!! *9* *9* *9*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Brittany Murphy

Jůůů Kajuš ahoj,... ,...děkujem, ale ona si opravdu smrt v romhle věku nezasloužila a zase všechno podělali doktoři, protože prý umřela kvůli tomu, že brala nějaký blbý léky nebo co !!!
    Achjóóó mě tak moc chybí *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit