Přejít na výpis diskuzí

Bruce Willis

OSOBNOST 31.12.2006 
173 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :o)

No jo no božský Bruce!!! *14* Získal si tolik fanoušků, že by mu je mohli závidět přední herci, ke kterým on určitě patří!!! Jeho nadhled a vtip okouzlili snad každého, kdo ho viděl snad i v jediném filmu!!! Tak do toho Bruci!!! *15*
  • tak tenhle sexy chlap je naprosto skvelej herec,zkratka nema chybu
  • Luky1987

Bruce Willisa mám najradšej v Smrtonosnej pasci - Die Hard 

• die hard

Jo tohle je pecka týpek,je fakt luxusní a ty filmy snim jako třeba Die hard,no co dodat prostě luxus,užasnej herec!!!
  • Luky1987
    Bruce Willis je proste pan herec
  • Bruce na Santorini ?

Ahoj, neví někdo zda nyní Bruce pobíval v Řecku , či na ostrově řeckém ostrově Santorini ? Byli jsme tam totiž na dovolené a pravěpodobně jsme jej tam viděli spolu s ochrankou (dva muži- jeden černoch ajeden běloch, nebo to byli nějací spolupracovníci). Možná tam v Řecku něco točí. Nevíte co? V úryvku jeho řeči zaznělo něco o hraní na piáno a že má rád americké unoversity. Hraje na piáno ? Prosím podá mi někdo bližší info na můj mail ? Díky. Libor *5*
  • Super herec

Já nechápu,jak může někdo Willise nazvat akčním hrdinou.Vždyt on těch vyloženě akčních filmů zase tolik nenatočil. Většinou hrál v jiných žánrech.A určitě každý jeho fanoušek ví,že jeho první větší role byla v komediálním seriálu MĚSÍČNÍ SVIT.Bruce Willis je především dobrý herec a né jenom AKČNÍ HRDINA.
    • gunny

Re: Super herec

Máš pravdu.Myslím že on se dokáže přispůsobit jakékoli role po policistu,komika,zabijáka tak i gentlemena prostě dokáže zahrát cokoliv bez oledu na žánr. *4*
  • milujuuu

úplně booožíí herec ... žerůů ho je to nej herec na světě, je krásnej ... přímo nádhernej .... a nejlepší film je armagedon ... úplně boží sice tam umře ale je strašně hezkej *4*
  • q.catherine

..

Fešák!
  • milášek:-)

sexi pohled, boží tělo,krásnej zadek, je celej boží .já nemám slov . je to prostě Bruce a vždycky bude.mocinky tě láškujuu ... mišáčkuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit