Přejít na výpis diskuzí

Bryan Adams

OSOBNOST 31.12.2006 
67 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Začala som ho počúvať len nedávno, ale stále viac a viac sa mi páči.Snáď sa mi podarí ísť na jeho koncert.Žiaľ zatiaľ namám s kym *9* papa pozdravujem všetkých *3*
  • je superky

Bryan mi přirostli k srdci.. je fakt skvělej.. prostě ho žeru a poslechnu si ho kdykoliv můžu.. nikdy ním nepohrdnu a dám mu přednost před vším :-D *14* je prostě jednička!!!! *1*
  • je to borec

Nazdar. Tady velkej fanda Adamse. Uz se moc tesim na prazsky koncert 18.11.!!!! Bude to zas pecka. Koukal jsem na prispevky niz a musim neco podotknout-klip, kde ukazujou deti, ktery se ztratily, neni od Adamse (alespon zadny takovy neznam), ale je to Runaway train od Soul Asylum...a 100ky jich tam zas nejsou:-)
  • je to sexy chlap nemam co rict a taky ma zvlastni hlas ikdyz jeho hudba neni muj styl rada si ho poslechnu a neni mi vubec cizi *8*
  • Zdravím všechny fanoušky Bryana *3* Kvůli Bryanovi a jeho písničkám jsem se naučila hrát na kytaru-teď hraju šestým rokem klasickou kytaru a chci se dokopat na konzervatoř, za to děkuju Bryanovi!!Je to jeden z umělců, co má lidem, po tak dlouhý době co hraje, ještě co říct *14*
  • JE TO TYPEK

KDO MA VIDEOKLIP NA PISEN KDE SE OKAZUJOU 100KY DETI KTERE SE STRATILY V AMERICE DIKY TETO PISNI JE JICH HODNE NASLO *3*
  • Everything I do (I do it for you)
  • chvála

Je dost dobrej a ikdyž mu je tolik kolik mu je je skvělej!!Mám ráda jeho muziku a zpěv-je mi hodně příjemná a uvolňuje mé emoce.Je to velkej romantik což máme společné.Tak mu,fanoušci,zůstaňte věrní a přeji příjemné chvilky s ním!!!
  • Bryanek je největší zlatíčko pod sluncem!!!!V Praze byl víc než skvělej!!A dělá pořád stejně dobrou hudbu....
  • please forgiv me

Ahojky, potřebovala bych český překlad písničky please forgiv me, tak kdyby někdo mě, prosím zašlete to na můj uvedený e-mail ju? Díky moc a pa pa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit