Přejít na výpis diskuzí

Cam Gigandet

OSOBNOST 31.12.2006 
66 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • negriareback

jamess

ve stmívaní je nejlepšíí james a edward
    respekivě edward je 1 a james 2 PS: jakoboj to tam nesluší vipada hrozně *4*
  • uuuu !!!!!

no tak ve stmivku byl užasněj v oc ani nemluv v nikdy to nevzdávej byl prostě nej sexy ( aji teda ted druhý byl krásný) v nenarození byl bombastickej !! ! ! ! ! ! takovýho kluka bych fakt chtěla ........... ale nasralo mě že umřel ...... :'( no ale co už aspon měl dvě děti pohrobky :D :D :D :D no ale je prostě užasnej .... jooo a cam je ooohodně hezčí než pattison ..... holky to bych se s vama aji pohádala :D no ale každému se líbí nekdo jiný ....... *3* *3* *3* *3* *8* *1* *1* *1*
  • barka.3

"Padám do hlubin."

"Padám do hlubin." Tak tahle věta mě fakt dostala a měla jsem na krajíčku. Musím říct že má poměrně smůlu. Vždycky v každým filmu umře! To naštve mno... Moc se mi líbí, v Nenarozených byl vážně rozkošnej. Je to takovej malej krteček:) *4* Viď ZUZANO!!!
  • zuza-nyje

Krteček :)

Je héézkééj...Takovej trochu šikmovokej krteček, ale lozkošnej... *4* *14*
  • už je táta

tak už se mu narodila holčička moc moc gratuluju *3*
    • nik011

Re: už je táta

coze???? juuuu gratulation!!
  • bella-alice

cam

ten je k sežrání hrozně mu to sluší v oc a i ve stmívání ale tam sem ho skoro nepoznala *1* aleje krásnejale ne EDU nema! *4*
  • domculik

CaaaaMM

Héééy děcka, viděla jsem film nenarozeníí kde Cam hraje a byyyll skvělej, sladkej prostě no nemám slov!! *14* *14* *14* Ale vůbec jsem si neuvědomila že hrál aj ve stmívání... nepoznala bych ho.. ale když jsem se tak na něho dívala v tom stmívání.. po důkladnějším pátrání bych ho poznala lasoňa mýýýho *14* *14* *14*
  • kyra123

na prd:-(

ty jo přidala sem něco kolem 15 fotek a moc mi jich neautorizovali...to je nespravedlivý, nechápu proč *8* *16* a přitom byly tak krásný *14*
  • kyra123

....

no moc to tu nežije *9*
  • užasnej

slint...... *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit