-
Re: Edward / James
rozhodně EDWARD CULLEN(ROBERT PATTINSON)
MINIMÁLNĚ O 50PROCENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
už je táta
tak už se mu narodila holčička moc moc gratuluju *3* -
cam
ten je k sežrání hrozně mu to sluší v oc a i ve stmívání ale tam sem ho skoro nepoznala *1* aleje krásnejale ne EDU nema! *4* -
Jednoznačné : James! *14* Ty jeho úžasné pohledy *14* Edward v podání Pattisona se mi nelíbí..."svýho"Edwarda podle knížky si představuju dost jinak...Takovej Cam s tmavýma vlasama... *1* Tky že jsem se na ten film dívala jenom kvuli nemu *15* -
CaaaaMM
Héééy děcka, viděla jsem film nenarozeníí kde Cam hraje a byyyll skvělej, sladkej prostě no nemám slov!! *14* *14* *14* Ale vůbec jsem si neuvědomila že hrál aj ve stmívání... nepoznala bych ho.. ale když jsem se tak na něho dívala v tom stmívání.. po důkladnějším pátrání bych ho poznala lasoňa mýýýho *14* *14* *14* -
na prd:-(
ty jo přidala sem něco kolem 15 fotek a moc mi jich neautorizovali...to je nespravedlivý, nechápu proč *8* *16* a přitom byly tak krásný *14* -
....
no moc to tu nežije *9* -
Já myslím že sou obamoooc krasnýýý....ale umě přeci jen vede Rob (Edward) *1* -
užasnej
slint...... *14* *14* -
film
Dnes sem viděla film Nikdy to nevzdávej a byl tam fakt dobrej a docela mu role záporáků sluší *1* -
podla mna su rovnako pekny ... ale james asi otrosku krajsi -
Edward / James
Lidi co si mylíte kdo je hezčí?
Edward (robert Pattinson) nebo James (Cam Gigandet) ? -
Re: ahoj
ja taky ale uuplne to stejny! *1* -
Je nas vic *1* -
Cam
já prostě naprosto zbožňuju modrý oči, myslím tím kluky s modrýma očima =D
A cam mě fakt naprosto uchvátil, já ho prostě ''žeru'' =D
Já ho někde potkat tak mě na místě trefí *14*
Toe prostě taaak krásnej chlap =) *14* *3* -
lol, stejný tady! -
nový fotky
nazdárek ....přidala jsem pár novejch fotek ...našla jsem super stránku kde je jeho fotek fakt plno.....doufám že se vám tyhle budou líbit tak jako mě *14* -
pierc
Má dost cool piercing v uchu. Zatim sem to u nikoho neviděl, perfect *5* -
Cam
Čawec,jak se máte??Cam je upe dokonalej a nejlepsi herec..miluju ho... *14* -
Cam
Ahoj lidičky jsem ráda že jsem našla par foto tohodle chlapa, je prostě nááádhernej a ty oči,přesně můj typ. *14*