-
fotky
No Cam,to je přesně typ kluka,za kterým bych se hned otočila kdybych ho potkala aještě ho neznala z telky.Skvělej,taky jsem se přidala asi 4 nebo 5 fotek,tak doufám,že se líbí. *14* -
jamess
ve stmívaní je nejlepšíí james a edward
respekivě edward je 1 a james 2 PS: jakoboj to tam nesluší vipada hrozně *4* -
nový fotky
nazdárek ....přidala jsem pár novejch fotek ...našla jsem super stránku kde je jeho fotek fakt plno.....doufám že se vám tyhle budou líbit tak jako mě *14* -
film
Dnes sem viděla film Nikdy to nevzdávej a byl tam fakt dobrej a docela mu role záporáků sluší *1* -
Happy birthday
Hodně štěstí, zdraví, lásky, dobrý filmy..
atd:D prostě vše nej Came, máme tě rádi:D *14* -
I love=)
Božeee,jak já ho miluji!! *14* *14*
Takovýcho chlapa mít...chjoo *14*
Je prostě k sežrání!!! *4* -
na prd:-(
ty jo přidala sem něco kolem 15 fotek a moc mi jich neautorizovali...to je nespravedlivý, nechápu proč *8* *16* a přitom byly tak krásný *14* -
Happy BIRTHDAY
Přeju všechno nejlepší k jeho 27 narozeninám!!!! *4* -
Nezdá se vám to, trochu ulítlí psát jim k narozeninám, když ani nevědí, že existujete? Je to trochu ulítlé, vypadáte jako blázni. :D
Můj názor! :) -
-
Noa , já sama vím že si to nikdy nepřečtou, ale i přesto je slušnost a je hezké když fanoušek napíše k narozeninám své oblíbené osobnosti.
-
-
Jenže tu tvoji slušnost ohodnotí jen další fanatici, takže nikdo z toho nic nemá. :D
Můj názor! :)
-
-
-
A proč by se měl stydět? Já proti Gayeům a Lesbám nic nemám, jsou to lidi jako my a neubližují, pak se tedy styď ty, zato co o nic prohlašuješ.
Můj názor! :) -
-
presne tak, a ani to neni jiste ze je gay, mohl si to vymyslet naky novinar nebo nekdo
-