-
Si pekna ale Lodo a Tini viac tak prepac
-
Chodí s Ruggerom
-
Milujem ju je naj na svete hodí sa k ruggerovy úžasný pár si krásna cande chcela by som ťa vidieť !!!
-
Chodí s Ruggerem :) https://instagram.com/candemolfese/
-
Ti si pišeš sama. Za prve naš to iste meno za druhe mas ten isti den a za tretie nas tuistu hodinu
-
Chodi s Facundom
-
Chodí teda s Facu (Maxi)nebo s Ruggero (Federico) ??? *8* *8*
-
Je to divné že Rugge a Cande spolu chodia?? NO ale čo už môj názor je taký že sa k sebe nehodia áno je to môj názor ale mne sa nepáči proste sa k sebe nehodia ale čo už je to ich vec sice, nech sa im darí ale viac sa hodí rugge k mechi fakt ale fakt nič sa nedá robiť no ale nech sa zabávajú a nech majú vela lásky *16* *13* *8* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *9* *9* *9* *9*
-
OMG je staršia od Ruggera no nevadí aj tak to záleží od nich a čomám robiţ ľubia sa ano tak nech ím to vidrží na veky
-
Ale holky cande a ruger k sobě patsi
-
Ja sem tvůj největší fanoušek a jeste vio a francesky a ludmili je to pravda ze vio a ludmila jsou doopravdy kamošky??
-
Ja sem tvůj největší fanoušek a jeste vio a francesky a ludmili je to pravda ze vio a ludmila jsou doopravdy kamošky??
-
Ahoj cande jak je
-
Cande si najlepšia a hodíte sa spolu s Rugge ale aj s Facu a držím vám palce aby vám to spolu vydržalo s Rugge a mám vás veľmi rada <3 :)
-
ruggero a tini bleeeeeeeeeeeeeeee *11*
-
cande chodila aj s facundom *14*
-
Nechapu te.
-
Jiste jsi neteř tini!!!!! Jak muzes byt jeji neter? Fakt te nechapu.
-
Srry za to nadávání :) Ale prostě ta Fande por siempre pořád a všude píše, že Cande pořád chodí s Facum. Že jsme jen hloupé ovečky, které všemu věří. Že si s nás prý dělají s tím srandu. Mě to prostě štve jak to nemůže pochopit!
-
Čemu asi budeme více věřit:D Bud Ruggemu nebo malá holčičce :DD Už seti pls smiř!