-
Holka vzpamatuj se už!!! Jsi malá blbá holčička, které se rozešli dvě oblibené postavy! K fotkám s Reggerem pořád píše <3 a miluju tě. Ale k fotkám s Facum to nikdy nenapsala. Já nejsem ve stádu oveček, které všemu věří. Já jen věřím pravdě!
-
Na instagrame ruggero pasquareli bola fotka kde boli cande a rugge a pod fotkou bolo te amo cande čo znamená milujem ťa cande <3
-
Do obrázkov alebo na neakej stránke ???
:-) -
Jako, nevím jak tobě ale mě ta "pusa" teda jako pusa nepřišla... Jenom póza na fotku ;)
-
Si pekná a hodíš sa k Ruggero Pasquarelli
*14* *14* *14* *14* -
cande sa moc hodí k ruggerovi vždy som si priala aby s ním chodila *14* *14* je to super dúfam že im to vydrží RUGGE+CANDE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *2* *14* *14*
-
súhlasím s tebou anička myslím si že cande je najlepšia *14* *14* *14* *4* *4* *3* *3* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Presne !! Ani na instagram práve že ich vimazáva a dáva tam fotky z Ruggerom!
-
V časopise BRAVO som čítala že Facundo Gambandé sa rozišiel s Cande lebo ho sa bozkávala s Ruggerom a niekto mu to povedal. A ona sa dala do kopi s Ruggerom. Ale musm priznať že k Facundovi sa hodila viac. A že Ruggero by mal byt s Tini, lebo k nej sa hodí!!! *4*
-
Si ta nej ze všech mám tě ráda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ruggero a cande sou spolu neee ja chtěla aby ruggero byl z martinou stoessel !!! *10* *10* *16* *16*
-
seš skvělá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
obě zpívají stejně dobře je mi z tebe na *11*
-
Tak to sa ti asi naozaj zda
-
jsi skvělá, obdivuju tě *14*
-
Mě by spíš zajímalo, kdy všichni pochopí, že už s ním nechodí;)
-
*ta první věta byla reakce na fande por siempre a ta druhá na anonyma nade mnou.
-
Ale chodí koukni se na Twitter a nebo na Insta. A přestaň nadávat, je to u obohost:*
-
Chodia spolu na instagram pridavaju svoje spolocne fotky kde sa bozkavaju a tak a urcite to neni fakove ;-) Ja by som bola radsej ak by chodil ruggero s mechi <3
-
Mně se zdá,že candy zpívá líp než violetta *4* *14* *3* *14* *4*